Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Preferati un Sandero nou sau o masina second?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Ok, ai dreptate, sincer, am sters ce-am scris, o tinem asa la nesfarsit si eu daca eram in locul tau poate ca eram la fel de vehement sau poate ca pretentiile noastre difera. In 20 de ani de condus am mers cu diferite masini incepand cu trabant si printre ultimile, ford focus SH, fiat albea nou si un chevrolet aveo nou, nimic deosebit fiecare din acestea au cate un minus sau un plus, fordul, motor puternic si interior ergonomic dar troncane in draci, prea multa electronica, se poate bloca o usa si nu poti intra decat pe geam, a facut liniute cu el si-a trebuit sa-i faca motorul, la fiat, motorul bun dar designul cam urat, chevroletul motor cam mic pentru greutatea lui, cam tragi de el, la 110-120 km se aude in interior parca este avion, un plus, are un bord ceva mai cizelat si design placut. Acum Sandero, la 110-120 km/h bazaie, are un design deosebit, comod, schimbi vitezele cu un deget, bun pentru cei cu pietre la rinichi, a, asta trebuia trecut la minusuri, chiar trebuie sa ma gandesc la minusuri si nu-i gasesc . Domne este masina mea si este perfecta . Ciomp daca te-ai simtit jignit invrun fel, scuze.

    Comment


    • #62
      Marian , poate ca nu am dreptate.Nu ma judec eu pe mine. te rog foarte mult sa ma crezi ca nu tin partea nimanui si nu imi sta in fire sa cad in extrema dramatica
      si daca am aceste probleme nu imi descarc tot balastul pe acest forum ci doar caut certitudini. Daca cititi cu atentie topicurile mele,veti vedea ca asa este.Ma repet - a n'a- oara-si eu si afirm ferm ca imi place masina fi-ar sa fie!.. si daca ma agit pentru ceva e ca sa o pastrez asa cum am vrut sa o am, inainte sa o simt ca si sofer, caci problemele mele au aparut chiar din rodaj. atit. poate ca asta pare utopic si eu exagerez..nu stiu.Iti doresc din tot sufletul sa nu te bati de nenorocitele astea de zgomote si de nici un altfel de pr0blema si chiar ma bucur foarte tare ca va bucurati de masinile voastre. Asta vreau de fapt si eu si pentru asta insist atita sa adun informatii. ceea ce spune Sanderizer e foarte logic la urma urmei si daca se intimpla sa ai ghinion nu trebui sa ramii cu el strins in pumn si sa te plingi la toata lumea. solutia e simpla. te scapi. ii spuneam si lui Daniel sa nu se mai necajeasca atita, desi el chiar are probleme foarte mari.
      la rindul meu sunt nevoit sa imi cer scuze daca am suparat cu ceva. numai bine.
      ps v-am spus ca am semne bune...doar astept citeva confirmari. va tin la curent si voi veni cu vesti bune!
      Last edited by ciomp; 11 December 2009, 22:59.

      Comment


      • #63
        Aveti cu totii dreptate.
        Asa este; si eu am cumparat-o pentru ca mi-a placut, are un design frumos, este spatioasa, si multe alte plusuri fata de altele, dar uite ca problemele pe care le intampini ( si repet - eu nu ma asteptam ca o masina noua sa aibe atatea probleme, iar cei ce au garantat-o 3 ani , acum o garanteaza 4 ani , sa nu isi asume responsabilitatea si capacitatea de a o repara intr-un timp satisfacator - nu prin incercari si eliminari ) te fac sa regreti ( in cazul meu ) si sa te gandesti ca daca iti cumparai o alta masina, SH poate, nu apareau ( sau apareau dar mai putine, dar constient ca o data ce iti iei o masina SH sigur o cumperi si cu probleme - sau nu ca in cazul SN ) atat de multe probleme.
        Toti dintre noi sunt raspunzatori de deciziile pe care le iau, si cum s-a mai spus nu este bine sa generalizam sau sa argumentam doar cu minisurile acestui produs, sa nu facem anti reclama, dar asta nu inseamna ca nu avem voie sa ne impartasim probleme.
        Salutari.

        Comment


        • #64
          eu unul sincer am luat aceasta masina din cauza banilor..si Daniel e chiar aiurea naibii sa stai prin service..nu pe bani..ca astia ii faci...DAR PE TIMP pe care nu-l mai poti recupera, pe stres.. (complicati..sper sa nu) pentru o masina care are garantie si probabil la care te-ai gandit..cum am facut eu.. ca cel putin 2 ani..pui decat combustibil..si schimbi un lichid..ceva..doar atata nimic mai mult si astia...
          la pitici eu nu prea mai dau atentie ca o iau pe aratura incerc sa ignor. ar merita dati in judecata ca te alearga atata pe drum pentru caseta asta....si normal fiecare crede despre un lucru ca este bun..pana cand incepe sa aiba probleme cu acela..

          Comment


          • #65
            Parerea mea este ca, problemele mari vin din service, am amintiri destul de neplacute cu o amarata de platina de la prima revizie cu fosta masina. Atunci nu erau mijloacele de comunicatii ca acum, erau oameni care tineau masina in service luni de zile pana venea o amarata de piesa, mergeau saptamanal in service cand se facea aprovizionarea in speranta ca isi rezolva problema. Daca facem o comparatie este clara diferenta, se vede mana francezilor dar nici nu au fost taiate in totalitate legaturile cu trecutul. Mie cel putin imi este clar, specialistii s-au tehnicizat prea mult si nu mai au simtul acela de a te uita si pe langa documentatia tehnica. Marele avantaj intre un SH si masina noua este garantia, Sanderizer are perfecta dreptate, ce faci daca iti cumperi masina si dai o caciula de bani pentru reparatii, este grav, repari o problema si apare alta. Parerea mea este ca avem si o oarecare teama din necunoasterea masinii, teama pe care am avut-o si eu la inceput, mai ales la drumurile lungi, tot imi puneam problema ce dracu fac daca se opreste in drum, plecam cu trusa de scule dupa mine ca la vechea dacie cu toate ca, daca s-ar intampla ceva m-as uita lung, intre timp mi-a capatat increderea, nici macar o singura data nu a avut o singura deviere a turatiei sau sa nu porneasca la sfert indiferent de anotimp. Deci, parerea mea, nu mai luati in seama orice zgomot, se aude, foarte bine, mergi inainte, baga talpa in ea ca de rupt nu se rupe si cand zgomotul se amplifica si devine enervant mergi in service, in rest benzina si sosea.
            Last edited by marian66v; 12 December 2009, 08:25.

            Comment


            • #66
              si daca s-a schimbat ceva in service-uri totusi mentalitatea a ramas in multe locuri aceeasi si mult legata de trecut. se lucreaza tot dupa ureche, cu scule imprumutate si sunt foarte putini cei care stiu cu adevarat si se dedica sa faca ceva. evenimentele din serviceuri pot fi neplacute si asta se intimpla nu numai la firma Dacia.
              ce am constat eu aici la Cluj ca s-a lucrat putin la capitolul politete. in rest aparatura e cam depasita iar mecanicii ridica din umeri. nu vad initiativa. oricum oamenii cu care am intrat in contact au fost de treaba marea majoritate.
              referitor la ce zice Marian cu zgomotele eu cred ca face parte din "cunoasterea" masinii. Personal nu am avut o masina noua (asta a fost prima) si cred ca in acest caz se tinde spre perfectiune.esti atent la orice. nu o sa va vina sa credeti am depistat chiar si zgomotul noroiului pe hirtia aia care ti-o pun in service sa nu murdareasca.. chiar primele topicuri au fost legate de vibratia schimbatorului etc. e haios cind ma gindesc in acest moment. asta a fost si asa am ajuns sa cunosc masinutza putin cite putin. nu mi-am pus insa probleme ca se va intimpla ceva cu ea, iar cind am auzit primele zgomote la directie parca nu imi venea sa cred.
              revenind la topic categoric o masina noua (in cazul nostru Sandero) e alegrea cea mai buna daca ai posibilitatea sa cumperi si apoi sa alegi.

              Comment


              • #67
                Originally posted by ciomp View Post
                Personal nu am avut o masina noua (asta a fost prima) si cred ca in acest caz se tinde spre perfectiune.esti atent la orice. nu o sa va vina sa credeti am depistat chiar si zgomotul noroiului pe hirtia aia care ti-o pun in service sa nu murdareasca.. ) e alegrea cea mai buna daca ai posibilitatea sa cumperi si apoi sa alegi.
                Exact in aceeasi situatie sunt si eu, si apropo de perfectiune, am masurat si am constatat cu stupoare ca hayonul la masina mea e stramb: in partea stanga e deplasat cu 0.9 mm mai mult decat in dreapta acolo unde sunt stopurile spate.
                Nu se vede cu ochiul liber, dar prin masurare - se poate calcula.
                Pe de alta parte, intre cochilia volanului, unde este butucul cheii de contact, intre butuc si carcasa exista o diferenta (nu am putut masura) de cca 1 mm.
                Dintre cele 4 inele aeratoare, unul din ele se roteste mai usor decat restul de 3....asta e o grava eroare de fabricatie. LOL

                Ciomp, iti mai dau exemple de "descoperire a imperfectiunilor" ?

                Comment


                • #68
                  intrebare, oare la SH - urile de afara cati au facut masuratori sa verifice toate diferentele??

                  Comment


                  • #69
                    @ bunicuta! mai sa nu cadem in absurd. stiu ca sunt multe altele care nu le-am descoperit. asa ca sa ne oprim aici! mai bine nu, ca daca ma apuc de studiat umplu forumul la cit de tipicar sunt si primesc interdictie (glumesc)!
                    masina e ok la banii ei asa cum e facuta, doar partea mecanica ma supara acum pe mine. si asta pt ca mi s-a intimplat ce mi s-a intimplat. in rest sunt multumit. e adevarat ca la multele masini avute doar un ford m-a dezamagit mai tare, in rest de la aro 10, oltcit pina la opel, ford si vw nu am bagat in seama prea tare ca nu erau noi.
                    pe dacia mea 1300 semi frantuzoaica nu o bag in oala.
                    o sa fiu si mai multumit dupa ce rez0lva Dacia problema !
                    numai bine si gaz maxim!

                    Comment


                    • #70
                      @Spanu: ce defecte majore a avut logan ph1 si care nu s-au remediat in 6 luni de la lansarea masinii? jocuri la suspensii? niet. jocuri la directie? niet rulmenti care mor in 5000km? niet...apa in portbagaj? niet...zi tu una majora, ca mie nu-mi vin in minte acum...repet, vorbesc din perspectiva unuia care a avut 2 loganuri ph1 si care are acum un ph2, mai mult, am prieteni cu ph1 care au facut km mai multi decat aveti un sfert de aici de pe fprum la un loc si care n-au schimbat piese esentiale la masina. si in nici un caz n-au fost de 4 ori in service pt o problema. masini din primele generatii, 2005. au vazut service-ul doar la revizii, atat.
                      dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                      Comment


                      • #71
                        Sandero nou clar!!!

                        Comment


                        • #72
                          Sandero nou = masina SH

                          Am cumparat un Laureate 1,6 litri. Pret: 9900 de Euro. Fabricat in septembrie 2008.

                          Prima vizita in service la cateva zile dupa primire: iesise de la locul ei mufa pentru sonda lambda.

                          A doua vizita: S-a crapat singur parbrizul la oglinda. Pitestiul a fost de acord sa mi-l schimbe in garantie. Stiu ei mai bine de ce s-a intamplat asta.

                          A treia vizita: a inceput sa fluiere pompa de apa. Subtil, dar deranjant pentru pretentiile mele. Dupa ce a fost schimbat lichidul si am facut vreo 1500 km, problema nu a disparut, deci pompa mi-a fost schimbata in garantie. Asta presupune si reinstalarea distributiei pentru acces la pompa. Naspa.

                          A patra vizita a fost pentru ca o tanti mi-a infundat toata partea dreapta a masinii. Asta nu se pune...

                          Ghiciti cati km am facut cu ea: 15.200. Ma intreb ce va fi dupa ce va iesi din garantie. Noroc mare ca reprezentanta e aproape de blocul meu...

                          DAR... Ceea ce urasc de-a dreptul la masina asta este lipsa insonorizarii, zgomotul motorului care ma calca pe nervi de la 2000 de ture in sus. Chiar si Loganul e mai bine antifonat. Daca mi-as fi dat seama, nu mi-as fi luat Sandero. vajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

                          Comment


                          • #73
                            Ti-ai fi luat SH si toate problemele aparute le plateai din buzunarul propriu.

                            Comment


                            • #74
                              Originally posted by marian66v View Post
                              Ti-ai fi luat SH si toate problemele aparute le plateai din buzunarul propriu.
                              Mai vorbim dupa ce trec 3 ani (mai are ~ un an jumate de garantie).

                              Cam cat as recupera din bani daca as vinde-o? Cum spuneam mai sus: 15.200 km, 1,6 Laureate, gri metalizat, toate airbagurile, mp3. La serviciu merg pe jos, ca e aproape de casa.

                              Comment


                              • #75
                                La reclama pe care o fac posesorii pe forumelul asta, cred ca trebuie sa platesti pentru a scapa de ea.
                                Last edited by marian66v; 24 February 2010, 18:45.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google