Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Preferati un Sandero nou sau o masina second?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Preferati un Sandero nou sau o masina second?

  Astept pareri referitor la acest subiect!
  Spuneti NU drogurilor

 • #2
  Clar un Sandero! Cand iei un second-hand esti ca la ruletaruseasca...nu stii cand te lovesc problemele. Sandero e o masina ok, cea mai buna oferta de pe piata pana in 10.000 de Euro cu dotarile pe care le ofera!

  Comment


  • #3
   Originally posted by adrian 75 View Post
   Cand iei un second-hand esti ca la ruletaruseasca.
   Perfecta dreptate!

   Prefer Sandero, chiar dak acum 2,3 luni nu eram foarte convins.
   Cunosc pe cineva care a cumparat un golf din afara si dupa 1 luna a inceput sa bage bani in el, pentru inceput a bagat 500 Ron.(placute + ...)

   Comment


   • #4
    A fost o decizie foarte grea pentru mn ... la inceput ma gandeam foarte serios la o skoda octavia second-hand, dar nu imi dadeau pace gandurile rele (km multi, nu aveam de unde sa stiu ce "bube" ascunse are, daca a fost implicata in accidente, etc.). Oricum, pana la urma am ales Sandero 1.6 Laureat, si sunt foarte multumit de alegere. P.S.: macar stiu ca este noua si nu are "bube" ascunse

    Comment


    • #5
     O maşină nouă (mai rar), cât şi una SH (mai des) te poate lăsa când ţi-e lumea mai dragă. Deosebirea între ele este că pe cea nouă o repari pe garanţie, iar pe cea SH o repari pe bani. Cum nu-mi permiteam mai mult de 10500 de euroi, am ales Sandero. Şi nu regret.
     Mama proştilor este mereu gravidă!

     Comment


     • #6
      Indiscutabil masina noua cu toate ca, pana sa-mi iau Sandero m-am gandit destul de bine, la avantaje si dezavantaje. Aici este vorba si de bani, la pretul unui Sandero cumperi o masina second hand mai de fite numai ca odata cu inaintarea in varsta se mai diminueaza si fitele si devii mai practic.

      Comment


      • #7
       Un sandero nou nu se compara cu nicio masina sh.

       Comment


       • #8
        Decat sa cumpar o masina ,,aruncata" de cineva mai bine dau banii pe una noua (chiar si din segmentul low cost).M-am saturat sa ,,preiau" ce arunca altii.

        Comment


        • #9
         Sandero, desigur. Cu o masina second-hand, mergi o luna, si apoi stai cu ea in service.
         1.4
         sigpic

         Comment


         • #10
          Nu toate masinile SH sunt "aruncate de cineva" . Daca ai cap si te pricepi poti sa gasesti o masina buna la un pret pe masura.. Eu as alege una SH decat un sandero..

          Comment


          • #11
           Pai du-te nene,ia SH...daca ai timp si cunostintele necesare sa recunosti un SH bun! sa vii cu impresii dupa aia.

           Comment


           • #12
            Nu asi da sandelu nici pentru doua masini SH.

            Comment


            • #13
             Originally posted by florienb View Post
             poti sa gasesti

             Bine spus dar unde este mai mare probabilitatea?

             Comment


             • #14
              Prin pietele de masini SH...poti sa stii ca ai dat lovitura,cand iti spune dealerul: masina asta a fost a unei doctorite (eventual pensionata deja),care o folosea numai pt. cumparaturi si picnicuri,dar numai in weekend! pretul la un bmw 316i de numa' 2000 euroi,cu numa' 25000 km la bord din 2000...bling-bling, jackpot!!! Restul...se stie,confirma baietii de la service.
              Last edited by sanderizer; 4 May 2009, 22:12.

              Comment


              • #15
               pai mi-a zis si mie un vecin cand mi-am luat sandero"vecine la pretu asta de 9000 euroi iti aduce-am un audi din 2001 de state mta-n coada"

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google