Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Preferati un Sandero nou sau o masina second?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    o masina o judeci dupa 70000km, nu dupa 7000, oricum s-ar chema maisna aia. adevarul ca acum, sandero si loganul pot fi inlocuite cu alte masini noi la aproape aceiasi bani. de exemplu, un sandero 1.6 costa cat un clio 1.4 16v si la aprox aceiasi bani, clio chiar e peste sandero. de logan, nu am ce comenta deocamdata, pt ca doar la spatiu interior nu are adversar inclasa mica; dar si acolo exista symbol. singura deficienta la masina aia e spatiul mai mic, in rest, politica de preturi a celor de la dacia te impinge spre alte marci. ori unii dintre cei cu sandero/logan au prea multe pretentii si unii prea putine, ori numai eu vad in gama renault masini care deja atenteaza la vanzarile dacia. sh nu ar fi de luat decat daca gasesti masina de 2-3 ani cu maxim 50-60000km la aceeasi bani. o coaja n-are rost s-o iei dupa ce-a facut inconjurul pamantului de 10 ori nici daca scrie bentley pe ea...
    dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

    Comment


    • #32
      nu numai renault atenteaza la vanzarile dacia. si opelul are oferte bune. cu 10 000 iti iei un astra destul de dotat sau un corsa aproape full.
      -fara-

      Comment


      • #33
        Ma,eu am 10000 km fara cateva sute.... si o alerg de pe 19 ianuarie si oras si afara....Dupa 3-4 mii de km am inceput sa schimb numai de la 4000 de ture in sus (afara ..si in orash cand mai prind un taxi cu fitze)....Am o varsta, nu mai sunt pusti dar cand o alerg o alerg de da dracii in ea ..Numai benzina de 95,si talpa...Am trecut de faza cu greierashii pe care de la o aniumita varsta crezi ca ii ai in cap dar din fericire erau in masina,am uscat si farul care se aburea ca sa-mi faca in ciuda...m-am obisnuit si cu scaunul care chitaie si m-a scapat de pietrele la rinichi.Nu am ce sa-i reprosez la pretul ei ,o sa trag de ea doi ani si pe urma daca nu imi mai place ,,o arunc la leasing in curte"sa se spele cu ea pe cap...La avansul de rahat si rata lunara consider ca am avut masina inchiriata pierd 3-4 mii de euro si gata ....in nici un caz nu bvoi merge cu prostia mai departe sa o achit... Daca masina va continua sa se comporte ca si pana acum cred ca o sa o pastrez si o voi achita....In 5 ani face si copilul 18n ani si poate sa isi inceapa practica pe ea...O masina second este loterie,eu am avut noroc la masini second dar ,,masina noua este masina noua"chiar si low cost.

        Comment


        • #34
          Domn SERGHEI te aprob, mai putin leasingul la mine nefiind cazul, inclusiv cu pietrele la rinichi .

          Comment


          • #35
            va recomand niste protectii de scaune cu margele din lemn, care te relaxeaza si iti fac si masaj datorita gropilor din scump noastra tara.
            -fara-

            Comment


            • #36
              ambele

              un SH mi-am luat golf 4 1.6L (full option) - pt ca imi place
              si mi-am luat un Sandero 1.6L (fara dotari) - pt ca e FOARTE practica!

              ulterior m-am atasat de sandero. suspensiile sunt clar facute pt drumurile noastre!!!!!!!
              pe golf am suspensii sport si garda la sol redusa si e o teroare.. orice bordura ..orice groapa... orice crapatura in drum...

              eu zic ca Sandero este un mini "jeep" :P

              Comment


              • #37
                Golful va rezista mai mult in timp...

                Comment


                • #38
                  Originally posted by Spanu View Post
                  nu numai renault atenteaza la vanzarile dacia. si opelul are oferte bune. cu 10 000 iti iei un astra destul de dotat sau un corsa aproape full.
                  mai cum puteti sa vorbiti fara de voi, intodeauna romanu e si doctor si antrenor de fotbal si inginer..mai nou e si dealer de masini.
                  Intra spanule pe opel.ro si vezi cat costa un "corsa full" , daca nu ai chef iti spun eu :cam 20 mii de euroi..cu 10030 iti iei un corsa CHEL, nici geamuri electrice fata nu ai,la motor de 1.0 60 cp (asta fara taxele de poluare incluse) iar astra clasic II e 12000 cu dotari,parerea mea, mai slabe ca un laureate.
                  Parerea mea ca singura masina la categoria pret/dotari/calitate cu dacia e chevroletu aveo.
                  In ceea ce priveste SH vs sandero, categoric sandero.Dar in ceea ce priveste 9000 euro platit integral la cumparare pe sandero vs 9000 euro platit integral la cumparare +inca alte 2 sau 3 mii pt o alta masina noua(kia,hyundai, sau alta masina din clasa medie) aleg ultima categoric!
                  In opinia mea dacia la noi e avantajoasa doar pt cei ce o iau pe baza de contract leasing sau ce o fi el ,adica in rate, nu cu banu jos.Pt ca acel ce are 9000 de euro sa dea banu jos mai bine da acesti bani avans la o alta masina sus amintita si mai plateste vreo 150 de euro 2 ani rate!!
                  Last edited by ovimacher; 30 June 2009, 10:44.

                  Comment


                  • #39
                    Originally posted by need for speed View Post
                    Golful va rezista mai mult in timp...
                    lasam timpul sa spuna asta. poate tot aici.

                    Comment


                    • #40
                      si eu sint foarte curios de ce va putea masina si cum va rezista in timp! daca nu o vind intr-un an, doi ar fi interesant sa vedem ce va fi pina atunci! pina atunci gaz maxim!
                      si totusi prefer masinile noi!

                      Comment


                      • #41
                        Sandero nou! Nu m-as duce pe o masina SH chiar daca se spune ca e mai buna.
                        Am un Sandero 1.4 Laureate din februarie, cam 7000 Km si sunt foarte multumit de ea. Am mers si in oras si in afra si pe munte (am urcat pe masivul Rodnei cu masina) si merge frumos. Astept sa vad ce scot cei de la Dacia in 2010...masina de teren...Dar pana atunci recomand Sandero ...

                        Comment


                        • #42
                          Originally posted by Seba View Post
                          o masina o judeci dupa 70000km, nu dupa 7000, oricum s-ar chema maisna aia. adevarul ca acum, sandero si loganul pot fi inlocuite cu alte masini noi la aproape aceiasi bani. de exemplu, un sandero 1.6 costa cat un clio 1.4 16v si la aprox aceiasi bani, clio chiar e peste sandero. de logan, nu am ce comenta deocamdata, pt ca doar la spatiu interior nu are adversar inclasa mica; dar si acolo exista symbol. singura deficienta la masina aia e spatiul mai mic, in rest, politica de preturi a celor de la dacia te impinge spre alte marci. ori unii dintre cei cu sandero/logan au prea multe pretentii si unii prea putine, ori numai eu vad in gama renault masini care deja atenteaza la vanzarile dacia. sh nu ar fi de luat decat daca gasesti masina de 2-3 ani cu maxim 50-60000km la aceeasi bani. o coaja n-are rost s-o iei dupa ce-a facut inconjurul pamantului de 10 ori nici daca scrie bentley pe ea...
                          Renault cu Clio III sau Symbol nu are de ce sa concureze DACIA (SANDERO sau LOGAN) ci mai degraba invers.
                          sa stiti ca piesele de pe Clio sunt calitativ superioare celor de la Dacia, nu cu mult dar peste.
                          Am gasit o statistica in Auto Bild Qualitats Report 2008
                          statistica la defectiuni pe marci auto in Germania, 2008
                          e interesant sa stiti ca Dacia nu apare acolo poate in statistica pe 2009
                          si acum locurile
                          1. Toyota 2. Honda 3. mazda, 4Opel 5 Hyundai 6 Mitsubishi 7 Audi 8 Mertan
                          9. Nissan 10. BMW 11. VOLVO 12 SUZUKI 13 Skoda 14 Smart 15.KIA 16. VW 17. SEAT 18. Ford 19. fiat 20. Citroen 21. Renault 22. Peugeot
                          Nu ma intrebati ce modele de Toyota se vand in Germania sau ce modele de Renault.

                          Si acum despre Masini SH
                          Aveam 6500 EURO acum 2,5 ani si la banii astia nu puteai lua nou decat un LOGAN chel.
                          Am ales la noroc din targ si fara sa cunosc proprietarul si fara sa am cunostinte tehnice despre masini si am luat REnault CLIO II la 58000 km si 4 ani vechime.
                          vreau sa va spun sa acum am la bord 95000 km si 6.5 ani vechime.
                          probleme mari nu a avut doar mici si sacaitoare gen cureaua care scartie, m-a lasat bateria, trebuia curatat captatorul de turatie de pilitura ca nu mai pornea plus ca trebuia sa-i fac revizia generala si schimbat distributia deci costa.
                          Nu ai probleme cu rugina. de scartiit de scaune, torpedo, scartiit de usa si altele pe jos cat cuprinde dar nu e BMW e Renault.
                          Ideea de baza este ca nu stiu ce piese sa ma astept sa mai cada si cand.
                          Dar nu va faceti iluzii si Sandero nou va ajunge vechi si atunci va veti lovii de probleme.

                          Comment


                          • #43
                            tu daca compari bmw care nou e 30000 de euro cu un clio care nou e 10000, faci o greseala mai mult decat copilareasca. asa cum fac toti romanii care nu se pot pisa in centru da'si iau bemveu si se uita la el cum sta, din garsoniera in care stau in chirie.
                            e normal ca la orice masina care are 90000km sau 5-6 ani sa apara probleme. una peste alta, daca la dacia/renault scartaie plasticurile, iar la kia/hiunday pica in draci telescoape si casete de directie, la passat-uri cedeaza cutii automate a caror valoare se invarte undeva la 8000 de euro, incepan cu 20000km...lucrurile astea ma conving inca o data ca masina germana e doar un mit de acum 20 de ani. nici nemtii nu mai fac demult doar mercedes cobra...bmw x3 e cel mai bun exemplu de masina de service, nu de familie. a, un 5-ar e alta poveste, dar cat costa ala de nou? comparativ, un brat de fata, cu bucse si pivot, de origine, costa 150ron, acelasi brat de bmw fara 550ron nu te apropii de el, iar la drumurile noastre le schimbi ambele dupa maxim 2 ani. clio-ul tau eu zic ca e o masina foarte buna ca fiabilitate, nu vorbesc de plasticuri. nu cred ca ai afcut o afacere proasta cumparandu-l.
                            dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                            Comment


                            • #44
                              am preferat desigur masina asta. e foarte bine gindita, insa sunt capitole la care lasa de dorit. adevarul e ca mituri nu mai exista demult nici la masinile germane, asa cum zicea si seba mai sus. asa ca, sa fim in rind cu altii, nu sa (ne) comparam, ne apucam si noi frumos de treaba sa schimbam din primii km casete de directie ,telescoape
                              si rotule axiale, etc.ce numai ei sa o faca? Doar e o masina "europeana" acuma Dacia..nu?
                              Last edited by ciomp; 9 December 2009, 13:20.

                              Comment


                              • #45
                                sincer eu as merge pe un Sandero....cu siguranta....aveam bani de exemplu pt o masina second buna....cu 7 mii de euro iti iei ceva bun dar am ales o masina noua autohtona de care sunt multumit nu foarte dar e ok. Asa ca opinia mea e ca mai bine o masina mai ieftina adik autohtona dar noua...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google