Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Sandero vs Fiat Grande Punto

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Multi spun ca este suficient dar am mai zis nu sunt sigur daca este doar motoru asta in oferta,de ex este un tip pe club fiat care o fugareste la greu pe saraca masinuta care are motor de 1.2 si spune ca este multumit

    Comment


    • #47
      Sandero va fi o masina ideala pentru piata din Romania, mai ales ca acest gen de masina in 2 volume este cel mai apreciat in Europa. Este clar ca pe cine intereseaza o masina ieftina si in acelasi timp sa poata face fata si soselelor din Romania isi va lua Sandero. Cine vrea o masina de "fitze" isi va lua o masina straina.
      Este adevarat ca exista multi care zic "Tot Dacie e", dar eu zic ca deja nu mai este acea Dacie din 1969 pe care o stiau multi.
      Chiar daca la pret de achizitie Sandero costa la fel ca unele masini straine, pe parcurs se va vedea diferenta de pret din costul reviziilor si al pieselor de schimb, care sunt evident mai scumpe pentru masinile straine.
      Iar in ceea ce priveste motorul am vazut Logan la 250.000 de km care inca "tragea" foarte bine, deci motorul este foarte fiabil.

      Comment


      • #48
        dacia a devenit un producator foarte bun de masini,asta e clar

        Comment


        • #49
          Dar calitatea asamblarii,confortul,calitatea service-urilor s.a.m.d asta ce spun?

          Comment


          • #50
            dar oricum dacia i-a intrecut pe alti producatori de automobile,precum fiat etc.

            Comment


            • #51
              Nu prea inteleg,te credeam daca te aruncai mai incoacea sa intreca un Daewoo si cam atat dar sa intreca o marca care are traditie de peste 100 de ani si cand Fiat facea masini Dacia deabia indrepta table.Scuza-ma este exact cum ai compara capra cu varza.Cand o sa aibe si Dacia in fiecare an cate o masina a anului si cand v-a obtine 5 stele la Ncap pe propria piele nu by Renault atunci pot spune ca sunt egale.

              Comment


              • #52
                posibil,dar macar pe chinezi i-a intrecut
                cu mult

                Comment


                • #53
                  Eu cred despre Dacia in momentul de fata ca este deabia la faza de inceput,incearca sa se afirme international in umbra celor de la Renault.Eu ma bucur ca Dacia a facut progrese in ultimii ani si sa fim recunoscatori ca daca nu erau francezii nu se intampla asta.
                  Last edited by v_storm; 15 May 2008, 19:37.

                  Comment


                  • #54
                    aia se stie foarte bine si le multumim francezilor

                    Comment


                    • #55
                      Originally posted by catal1n2000 View Post
                      Chiar daca la pret de achizitie Sandero costa la fel ca unele masini straine, pe parcurs se va vedea diferenta de pret din costul reviziilor si al pieselor de schimb, care sunt evident mai scumpe pentru masinile straine.
                      Da ? sunt mai ieftine piesele ca la cele straine ?
                      Pai desi nu am acum o lista cu piese, te asigur ca piesele dacia & reno & citroen & peugeot (adica cele frantuzesti) sunt al naibii de scumpe la piese
                      Piese ieftine (relativ spus) gasesti la cele germane (VW, Opel mai ales, Seat, Skoda).

                      Inca o chestie care mi se pare nesimtire din partea celor de la reno': cum dreaq au reusit unii (vezi Opel, VW, Skoda, Ford, Mazda....etc.) sa faca motoare de 1.0 sau 1.2 care sunt mai puternice decat cele reno' de 1.4 ?
                      Dupa parerea mea, desi din ce am citit, motoarele de pe logan sunt chiar fiabile, totusi, sunt invechite, motoare de acum 5-6 ani. Pai uitati-va la Opel de exemplu model 2004 cu motor de 1.2 la 70 de cai si la modelul asta nou 2007 cu motor de 1.2 16V TwinPort de 80 CP. in ce se traduce asta: pai ar fi impozit mai mic la masina, pret de achizitie masina mai mic, casco mai mic, taxa de poluare mai mica, poluare mai mica (poate baga careva mana in foc ca peste 2-3 ani nu o sa se dea o lege prin care se va taxa drastic consumul de CO2 ? - sa vezi atunci ce o sa scoata unii bani din buzunare pentru cei 160-180 g/km ai Logan-ului cu motrorul actual de reno')

                      Comment


                      • #56
                        da masina dacia e mai ieftina decat vw,opel etc

                        Comment


                        • #57
                          Originally posted by v_storm View Post
                          Dar nu stiu pe ce varianta de motorizare este cred ca de 1.2 65cp ,nu sunt sigur.
                          DA, este pt 1,2 65cp; 1,4 77cp costa la oferta 10550

                          Comment


                          • #58
                            Si totusi fasneata si cu un motor de 1.2 ca daca nu ar fi facut fata nu l-ar fi mai pus

                            Comment


                            • #59
                              Masinile cu motoare mici sunt destul de agile si in afara orasului deoarece sunt "ajutate" de rapoartele mai lungi din cutia de viteze, si asta iti permite sa ai un raport bun acceleratie / top speed.

                              ps. varu'meu are un Fiat Punto model 2000 motor de 1.2 8V 60 CP si merge baiatu' cu 140 linistit.

                              Comment


                              • #60
                                Fiat Linea

                                E aici un articol interesan, care suna mai degraba a reclama.
                                Se pare ca si la Fiat vor face o actiune de promovare weekendu' asta.


                                http://www.stiriauto.ro/articol/4085...n-full-option/

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google