Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Sandero vs Fiat Grande Punto

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    In aceeasi categorie de preturi e mai degraba Hyundai Getz.

    Comment


    • #32
      Salut.Am aflat de acest forum pe *********,si chiar eram curios de aceasta lupta Sandero vs Fiat GP.Sa stiti ca problemele la Fiat s-au remediat,si nu stiu cum puteti compara un model deja existent pe piata,palpabil (Grande Punto) cu unu pe care nici nu l-ati simtit,doar l-ati vazut in poze.Cand o sa apara si o sa faceti o tura cu Sandel atunci sa faceti comparatie.Eu am mers cu un GP 1.9 120 cp Multijet si pot spune ca este o masina nemaipomenita.Si din cate am vazut Sandero este la fel de inalta ca Loganu deci va fi la fel de cocotata pe cand GP nu este chiar atat de inalta si respecta unele linii sportive.Eu sincer as opta pentru GP si cu motorul de 1.4 8v 77 cp.Sa stii ca isi face treaba bine si pe Albea si daca isi face treaba pe Albea fi sigur ca va fi bun si pe GP.

      Comment


      • #33
        Normal ca nu pot compara inca Sandero cu GP, un lucru e sigur insa: Sandero full options va costa mai putin cu cel putin 1200 euro decat GP, care arata, in opinia mea, mult mai bine decat Sandero.
        Personal nu-mi place defel la Sandero spatele dar si GP are probleme in spate: stopurile sunt prea sus montate, ceea ce creste riscul sa te loveasca careva din spate in orasele unde se circula bara la bara.
        Acuma ce sa zic, am inteles ca GP se comporta bine in curbe, motorul de 1.4 77 CP e super economic (socti chiar si 4.7L in afara daca mergi cu 90-100 Km/h) iar finisajele din interior sunt chiar ok.
        Ce nu-mi palce deloc la cei de la reno' e ca inca nu sunt in stare sa monteze pe Logan si Sandero centuri fata pretensionate si cu limitatoare de efort, pe cand concurenta are asa ceva.
        Anyway, eu abia astept un drive test cu Sandero, si daca nu ma multumeste, merg in ordine pe: Opel Corsa, Fiat Punto, Ford Fiesta.
        Totusi, sper, sper, sper sa ma simt bine in Sandero si "sa se tina bine pe drum" mai ales ca vreau sa-mi fac si Casco, iar acesta e sensibil mai mare pentru maisinile straine, iar la capitolul asta chiar ar fi bun un Sandero autohton.

        ps. Albea nu mi-as lua in vecii vecilor: masina mai oribila ca aia nu am vazut.

        Comment


        • #34
          Sa stii ca eu mi-as lua ;) fata de alt model autohton e mai buna din dpvd dar sa revenim la nottre moutons.Pe langa faptul ca Sandero va costa cu 1200 euro mai putin,vor fi si oferte cu siguranta,si se vor obtine discounturi bune,pe cand cei de la Fiat sunt cam zgarciti.

          Comment


          • #35
            Pai la Fiat sunt o gramada de oferte in perioada asta: chiar si GP e la oferta, vezi pe site-ul lor.
            Eu nu am scos de pe lista GP, doar ca in top sunt Sandero si apoi Opel Corsa.

            Comment


            • #36
              M-am uitat.Interesanta oferta Starjet 95 cp si daca mai pui 800 de euro ai motoru de 120 cp T-JET+ ESP

              Comment


              • #37
                Pai daca mai pui, asa poti ajunge sa-ti iei si un Porsche, ideea e: ce poti sa-ti ei mai bun pana in 10.000 - 11.000 euro (tva inclus)
                Eu daca as lua GP, as da banii doar pe un 1.4 77 CP, desi am inteles ca motoarele lor T-Jet sunt de ultima generatie si sunt super performante.

                Comment


                • #38
                  dar cred ca dacia e mai bun
                  fiaturile nu sunt prea fiabile....

                  Comment


                  • #39
                    Sandero vs. Peugeot 206

                    Eu cred ca am putea compara Sandero si cu Peugeot 206 care este acum la 9600 de Euro cu motorul de 1,4 , 75CP pe benzina. Desi Peugeot-ul nu are ABS in pretul, dar are alte lucruri cum ar fi comenzi pe volan(care la Sandero nu sunt nici optionale), termometru, etc, este o masina foarte buna din punct de vedere tehnic, eu avand posibilitatea sa conduc un peugeot 206 vreme de 7-8 luni.
                    Nu am avut nici macar o problema in tot acest timp, nici macar o pana.
                    Iar la capitoul frumusete este clar o masina mai estetica decat Sandero.
                    totusi are un dezavantaj, este foarte joasa, iar la gropile din Bucuresti sau la parcarile pe trotuar cam ai probleme.

                    Comment


                    • #40
                      Prefer oricand ABS-ul unor comenzi pe volan.

                      Comment


                      • #41
                        ABS este mai important,doar nu va dati viata pentru niste butoane

                        Comment


                        • #42
                          Oferta acum la Fiat GP Unico: ABS AC si multe alte dotari la numai 9800 euro.Tentant?

                          Comment


                          • #43
                            mega tentant
                            da ce alte echipari mai are?

                            Comment


                            • #44
                              Incepand de la 9.850 Euro TVA inclus, Grande Punto Unico te va pune cu siguranta in valoare !

                              Versiune speciala ce include in dotarea standard: ABS+EBD, airbag sofer si pasager, aer conditionat, radio CD si comenzi pe volan, geamuri anterioare actionate electric, inchidere centralizata, s.a.
                              Dar nu stiu pe ce varianta de motorizare este cred ca de 1.2 65cp ,nu sunt sigur.

                              Comment


                              • #45
                                super faina oferta,dar motoru.....cam mic

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google