Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Sandero vs Fiat Grande Punto

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    evident, ceed e in alta clasa... dar vedeti voi ca exact asta e dilema (pseudo-dilema, de vreme ce inca nu cunoastem pret/dotari la sandero) daca sa mai adaugi, cu eforturile de rigoare inca 2000 de euro pentru kia, regasind insa multe echipari in acest pret, sau sa nu, si sa regreti peste un timp... ;)
    de-ar aparea odata preturile la dacia!...
    am vorbit cu un dealer din bihor, inca nu stie (sau nu spune, dar cred ca totusi nu stie) amanunte, mi-a "confirmat" insa ca nu vor fi motorizari diesel si ca sandero nu va intra la programul "rabla" - dezavantaj eu. ;)

    Comment


    • #17
      Eu nu inteleg logica acestui fapt: de ce sa nu intre Sandero la Programul Rabla? Doar pentru ca este nou?
      Chiar nu cred ca se poate refuza vanzarea modelului si prin sistemul asta. Adica poti sa cumperi Mercedes CLS, dand rabla la schimb si nu poti lua un Sandero? Cred ca dealerul era in necunostinta de cauza.

      Comment


      • #18
        ...sper si eu! inca nu e clar nimic...

        Comment


        • #19
          Dealer-ul ala ti-o fi zis ca nu intra Sandero la "rabla" deoarece programul va incepe probabil prin 10-15 mai iar sandero va ajunge la ei abia pe la sfarsitul lui iunie - inceputul lui iulie, ori, se stie, fiecare dealer care e inscris in programul rabla va primi un unamr de masini, in functie de vanzarile de pe ultimul an si deci, dealerul se gandeste ca va primi putine masini pe care le va vinde inainte sa apara la ei sandero.
          Eu sunt din Zalau, si dealerul mi-o zis ca anul trecut au avut in programul rabla doar 12 masini !!! (iti dai seama ce pile tre sa fi avut sa prinzi o masina ?)
          Si eu vroiam initial sa dau dacia mea de 13 ani la rabla, dar, la aia 3000 lei pe care mi-i da statul si la cat am de umblat (cu acte casare, legalizari, radiere) o sa o vand, iau la orice ora 3000 lei pe ea.

          Chiar daca probabil nu va fi inclusa Sandero in programul rabla etapa I, sigur va fi inclusa in etapa a 2-a.

          Comment


          • #20
            eu din oradea sunt.
            anul trecut si-a luat taica-meu logan. a vrut sa bage masina veche la rabla, ni s-a spus de la dealerul dacia ca inca nu se stie, inca nu se poate etc.
            la un moment dat l-am luat mai tare pe cel care se ocupa de noi, pana mi-a spus deschis ca pentru rabla sunt doar 50 de loganuri, care toate sunt deja rezervate... inca a folosit un cuvant elegant: "sunt protocol". cred ca abia ce terminase a 12-a omul...
            asa ca, ce sa zic, tare m-as mira sa prind eu un sandero la rabla, cand o sa fie ruperea oaselor intre cei care conteaza... (sau trebuia sa zic "cotizeaza")
            he he...

            Comment


            • #21
              Sa "cotizez" ? Asta ar fi si culmea, adica pe langa ca aia 3000 roni sunt de toata jena sa dau spaga ? No way (la mine in dictionar nu exista cuvantul spaga )
              Acuma eu stau bine adica dacia mea de 13 ani o pot da la orice ora cu 3000 lei, mai ales ca se prezinta chiar bine, dar ma gandesc la o persoana care are o dacie de 25 de ani si pentru care 3000 lei sunt bani seriosi in sensul ca acea masina nu valoreaza pe piata mai mult de 5-6 milioane.
              Oricum, mizeria mare e la cei de la ministerul mediului, ei ar fi trebuit sa faca inscrierile in acest program online, direct pe site-ul lor, cu numar de ordine, listele sa fie la vedere...si asa ar fi totul transparent si s-ar elimina spagile si nepotismul, dar cum traim in gunoiul asta de tara...mai greu

              Comment


              • #22
                Sa revenim la topic totusi. Pentru Programul Rabla am facut un topic separat. Cat despre spaga: daca nu mai dati, in curand nu o sa vi se mai ceara. Greu... mai ales cand ma gandesc ca peste cateva luni trebuie sa trec de ITP cu 1300-le.
                Last edited by Stefan; 5 May 2008, 01:03.

                Comment


                • #23
                  Revenind on-topic, din ce am mai sapat pe net am constat ca daca iti iei un FIAT GP si nu ai probleme cu el in primii 5000Km ai scapat, masina e buna, dar am gasit niste posturi in club opel (si pe club fiat), de am ramas masca, atatea probleme cu un GP nou nu am avut nici eu cu dacia mea 1310. Se pare ca numai carcasa e de masinuta asta...si inca ceva...consumul de carburant scazut, in rest...

                  Comment


                  • #24
                    mie Fiat Grande Punto, in afara de caroserie mi sa parut un esec. cred ca si o dacia 1310
                    e mai buna (adica nu se strica asa de des)...
                    Scuzati absenta indelungata. I'm back

                    Comment


                    • #25
                      nu poti afirma asa ceva atata vreme cat nu ai niste statistici care sa demonstreze ce ai zis.
                      Asa din auzite... toate masinile sunt proaste si se strica des.

                      Comment


                      • #26
                        Stefan, eu am cam fost in ultima vreme cu ochii pe site-ul posesorilor de Fiat, daca ai vedea ce plin de "bube tehnice" e GP, te-ar apuca durerea de cap.
                        Personal imi place teribil cum arata masinuta si al interior si mai ales la exterior, dar la cate probleme are, am taiat-o de pe lista mea de cumparaturi; raman in batalia pentru titlu, in ordine: Sandero, Opel Corsa, Mazda 2, Ford Fiesta (in cel mai rau caz)

                        Comment


                        • #27
                          Ai fost cu ochii si pe site-urile dedicate celorlalte masini enumerate? Toate masinile au probleme, si mai e un factor. Din lista ta numai Opel si Fiat au cate un forum mai dezvoltat si o comunitate care-si spune of-urile. Celelalte nu prea au. E normal ca atunci cand sunt mai multe masini vandute si exista un loc dedicat pentru a discuta despre masina respectiva, sa apara si problemele.
                          Dar nu exista ceva centralizat. Sa vad si eu procentele de nemultumiti ale fiecarei marci. Ar trebui sa se faca si in Romania un sondaj gen JD Power.

                          Comment


                          • #28
                            Stefan, am intrat si am citit cam tot ce se putea pe forum club-urile: Ford, Fiat, Opel, Mazda. Dintre toate, intr-adevar, mazda "sta cel mai rau" adica nu prea am feedback, pentru ca sunt vandute relativ putine masini, dar la Fiat si Ford abunda topicurile cu probleme tehnice, sunt chiar mai multe decat cele ale Logan-ului. Doar pe site-ul Opel lumea e multumita de Corsa si nu sunt probleme tehnice deosebite (ma refer la masinile noi)
                            Acuma e evident faptul ca cu cat vanzarile unui anume model de masina sunt mai mari, cu atat vor exista mai multe probleme, asta e un lucru cert, dar depinde si ce probleme sunt, asta mie imi poate spune cum au fost construite masinile alea si cat de atenti au fost cei care au asamblat diverse componente.

                            Comment


                            • #29
                              sandero poate sa faca praf un fiat grande punto la calitate,spatiu interior desi au aproximativ aceeasi lungime,si mai ales la pret.Fiat grande punto are un mic avantaj al designului exterior si al plansei de bord,dar cam atat

                              Comment


                              • #30
                                bunicuta, in aceeasi categorie de pret ai putea incadra Kia C'eed
                                Pe forum-uri apar cateva cazuri izolate de probleme la coloana de directie; nu e insa ceva general
                                Last edited by Cetateanu; 7 May 2008, 15:35.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google