Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Sandero vs Fiat Grande Punto

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Originally posted by v_storm View Post
    Domnu putem sa comparam Dacia cu .... Volkswagen,Audi sau altceva....nu cred ...e prea buna Dacia.Deocamdata Fiat face masini pe pielea lor ...GP a obtinut 5 stele la NCap,Sadero vrea 4,dar Sandero e by Renault..asa ca schhhh...Si acum poate credeti ca sunt partinitor Fiat dar am o ruda care are Albea si pot spune ca este peste logan.Parerea mea(si am condus ambele modele).Si este al doilea model vandut din clasa ei,deoarece majoritatea sunt autohtoni,restu vor sa iasa si ei putin in evidenta cu o masina straina.Cu cine nu compari Linea? cu logan? ea face parte din alt segment de piata...sau loganu a inceput sa concureze si cu renault megane ford focus sedan si altele.Si in afara de Albea cum spuneti voi..eu vad ca Fiat este pe val ...bravo,linea,gp,500..pe toate le consider reusite....vor sa scoata inca 3 modele + inca unu sport (fiat barchetta)
    m-ai inteles gresit. si eu ziceam ca Logan/sandero nu se pot compara inca cu fiat GP si Linea. Adica modelele astea 2 de la Fiat sint reusite (GP a avut probleme, dar se pare ca au fost rezolvate chiar acum iunie/iulie 2008). Fiat mai da si garantie 5 ani pt a asigura cumparatorii ca problemele s-au rezolvat...
    macar Fiat mai lucreaza pe la motoare, sasiuri, etc (vezi motoare multijet si 120CP turbo); Fiat urmareste pe deasupra si performanta, nu doar vanzarile, cum urmareste Renault.

    adica cat de ne-profesionali ar fi Fiat (una calda, alta rece), Logan/sandero inca nu se compara cu GP si Linea... cam asa trebuia sa sune topicu de mai sus.
    Last edited by vsorinel; 24 June 2008, 09:42.

    Comment


    • #77
      o simpla parere

      Sa nu uitam urmatoarele aspecte: o masina este o masina, are 4 roti (exceptie face aia din Mr Bean cu 3:), manaca bani si ne ajuta sa ne deplasam. Acolo pe site am vazut un Sandero sub sigla Renault. Masinile facute in Romania nu se vor compara niciodata cu cele facute in tara de origine. La fel acolo era un 1.6 contra unui 1.4. Am fost inainte sa iau Gp la Dacia si contrar a ceea ce se zice de spatiu pe bancheta din spate pot zice ca la GP cu acelasi reglaj de scaune ca la Sandero...e mai mult spatiu in spate. Portbagaj? ambele eu zic ca au destul....daca cineva isi ia masina pentru carat cartofi si altele...sa isi ia remorca. Portbagaj = Port+Bagaj...cate bagaje poti sa ai nene de carat?
      fiabilitate? un cuvant des intalnit...toti zic...masinile nemtesti sunt cele mai fiabile...vreti exemple? audi A6, 30k 2007..dupa 1500 de km a sunat sa ii tirmita rampa ca i-a cazut cutia hidramata (inca 3500 euro)...ma opresc aici avand in vedere ca e primul meu mesaj...astept sa vad daca imi raspunde cineva

      Originally posted by Stefan View Post
      Bunicuto, gandesti ca mine : exact aceleasi lucruri le vreau si eu de la o masina si la fel ma gandeam sa-mi configurez un eventual sandero.
      Am ceva pentru tine, nu stiu daca te va ajuta prea mult: este un comparativ intre grande punto si sandero (in varianta renault) dintr-o revista braziliana:

      Prima parte
      A doua parte
      netradus

      Sunt traduse cu Babelfish, dar se intelege... esentialul. Verdictul a fost: Sandero alegerea rationala, GP alegerea emotionala. Sandero a castigat, mai ales datorita pretului si faptului ca e o masina corecta.
      Am citit multe teste facute de brazilieni si jurnale de bord, pentru ca, la fel ca si tine, nu schimb masina des, asta e o investitie destul de mare si vreau sa dau banii aia cu cap. Din punct de vedere al suspensiei, masina sta bine, ca de altfel si Loganul. Desi exista un oarecare ruliu, din cauza garzii ridicate, se comporta foarte bine si neutru in curbe. Motoarele cum ai zis si tu, le stim destul de bine, sunt fiabile. Look-ul mie imi place. Asa ca.. astept.

      Comment


      • #78
        Grande punto?Inainte de criza costa mult mai mult.Acum a ajuns sa fie la fel ca un sandero.Ca sa vezi cat de hoti pot sa fie si italienii.Vs sandero...clar sandero pt raportul mai bun la toate capitolele.
        Lucrurile se mai schimba,oamenii NU!

        Comment


        • #79
          Ce intelegi tu prin mult mai mult?Tot in jurul sumei de 10.000 de euro se invartea 1.2 Active.Preturile au scazut la Dynamic pentru ca s-a scos climatronicul,scaunul cu reglaj lombar,etc. din standard si au fost trecute optionale.
          Cat despre Grande Punto fiind un fiasco,vsorinel, scrie in google Grande Punto 1 milion sa vezi cate masini au vandut pana in prezent.

          p.s. Zicea cineva ca reviziile la Fiat sunt foarte scumpe.Revizia de 10 mii de km la mine a fost de 1mil 800 iar cea de 20 de mii va fi in jur de 3 mil.A dracu masini italienesti facute din paste
          Last edited by def; 11 December 2008, 03:57.

          Comment


          • #80
            Cand am fost sa caut o masina am trecut pe la toti dealerii si o versiune care sa imi placa de la Fiat ajungea la 11 600.Si nu vorbesc de Tjet sau alte balarii cu mai multe supape pe cilindru ca alea sunt scumpe.
            Lucrurile se mai schimba,oamenii NU!

            Comment


            • #81
              Pai si ce te face sa crezi ca acum e mai ieftina?Atat era inainte un 1.4 8v.Acum e 11000 pentru ca nu mai are climatronic standard + alte jucarii.La varianta Dynamic ma refer.

              Comment


              • #82
                Mie personal imi place mai mult design-ul lui GP decat cel a lui Sandero.Interiorul la fel.
                Restul nu ma pricep.

                Comment


                • #83
                  Originally posted by Rashx View Post
                  Grande punto?Inainte de criza costa mult mai mult.Acum a ajuns sa fie la fel ca un sandero.Ca sa vezi cat de hoti pot sa fie si italienii.Vs sandero...clar sandero pt raportul mai bun la toate capitolele.
                  De fapt cei care dau discount-urile sunt dealer-ii. Si oricum este ceva diferenta intre GP si Sandero (conduc un GP, 85000km in doi ani) si un Sandero (5000 km in 5 luni). La GP am schimbat ulei, filtre si doua seturi de placute si la Sandero caseta de directie (pentru un zgomot care tot se mai aude din cand in cand), ce-i drept in garantie. In GP stau ca in fotoliu, in sandero fac sciatica. GP consuma 5% (diesel), Sandero 7% (benzina). GP iti scutura creierii din cap (ca orice masina italiana), Sandero nu. GP gafaie la 145 km/h (1.3, 75CP), Sandero nu. Fiecare lucru are pretul sau (mai mare sau mai mic).

                  Comment


                  • #84
                    Cutia la Grande e mai scurta,fiind gandita ca pentru o masina de oras,la Sandero are curse mai lungi, teoretic pentru un consum mai mic.

                    Comment


                    • #85
                      gata!

                      Clipa mult asteptata a sosit...a venit GP-ul! prima impresie? toarce si se infinge la drum excelent

                      Comment


                      • #86
                        Sa-l stapanesti sanatos!

                        ...si tu sa nu mai raspunzi cu "quote" la ultimul post....
                        Last edited by Seba; 14 December 2008, 06:10.

                        Comment


                        • #87


                          mersi mersi!

                          Comment


                          • #88
                            La fiat e bun sistemul audio.
                            1.4
                            sigpic

                            Comment


                            • #89
                              cand compari masini din clasa megane (grande punto) cu masini din clasa "roaba" (logan, sandero, panda, albea, matiz), ce se vrea de fapt? cine ar trebui sa castige?
                              dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                              Comment


                              • #90
                                Grande Punto e in clasa cu Sandero,Clio,Polo,Fabia,Ibiza,etc.
                                Bravo e cu Megane,Astra,Golf,Ceed,etc.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google