Din cate observ voi va atacati cam repede pe aici 
Nu a zis nimeni ca sandero e masina urata sau mai proasta decat logan doar ca din punctul de vedere al unui om pragmatic loganul ar fi o alegere mai buna. Si apropo daca tot vorbim de ce vezi in oglinda, daca vezi un logan 16v, n-o sa-l vezi prea mult ca o sa te depaseasca.
Si oricum un sandero e mai scump decat un logan la orice versiune. Chiar daca la logan ii pui ABS optional tot sandero e mai scump, daca nu crezi intra pe site si verifica preturile

Nu a zis nimeni ca sandero e masina urata sau mai proasta decat logan doar ca din punctul de vedere al unui om pragmatic loganul ar fi o alegere mai buna. Si apropo daca tot vorbim de ce vezi in oglinda, daca vezi un logan 16v, n-o sa-l vezi prea mult ca o sa te depaseasca.

Si oricum un sandero e mai scump decat un logan la orice versiune. Chiar daca la logan ii pui ABS optional tot sandero e mai scump, daca nu crezi intra pe site si verifica preturile

intre ph1 si ph2 (vb despre aspect).
va rog sa ma corectati)
Am luat un exemplu simplu si anume echiparea de top ca a fost prima care mi-a sarit in ochi cu o diferenta accentuata de pret. Ideea mea era de ce sa dau mai multi bani si sa iau un motor mai slab? doar pt aspectul exterior ?! Titlul topicului fiind sandero vs logan nu are ce cauta peugeot sau alta masina in discutie. La zgomot interior, am avut ocazia sa conduc un sandero 1.6 in ultimul timp si nu mi se pare zgomotul mai mic decat la logan, iar tinuta de drum e aceeasi.

Comment