Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Plusuri si minusuri intre Logan si Sandero

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Din cate observ voi va atacati cam repede pe aici
    Nu a zis nimeni ca sandero e masina urata sau mai proasta decat logan doar ca din punctul de vedere al unui om pragmatic loganul ar fi o alegere mai buna. Si apropo daca tot vorbim de ce vezi in oglinda, daca vezi un logan 16v, n-o sa-l vezi prea mult ca o sa te depaseasca.
    Si oricum un sandero e mai scump decat un logan la orice versiune. Chiar daca la logan ii pui ABS optional tot sandero e mai scump, daca nu crezi intra pe site si verifica preturile
    Last edited by z1nedine; 3 November 2008, 19:55.

    Comment


    • #17
      Plusuri si minusuri intre Logan si Sandero

      E normal ca fiecare sa "tina" cu masina pe care o are, k altfel cumpara alt model. Titlul probabil ar trebui sa fie "Plusuri si minusuri intre LoganPh2 si Sandero" , deoarece se gaseste pe stoc si ph1, nu vreau sa ii supar pe loganisti dar mi se pare o diferenta maricica intre ph1 si ph2 (vb despre aspect).
      Cat pretul sandelului este normal sa fie diferit de cel al loganului pt k este hatchtrack vs berlina (dak gresesc va rog sa ma corectati)
      Last edited by Shoot; 3 November 2008, 20:14.

      Comment


      • #18
        De ce sa compari 1.4 cu 1.6 sau cu 1.6 16v. Compara logan 1.4 cu sandero 1.4, 1.6 cu 1.6, cand va iesi sandero 1.6 16v il poti compara cu logan 1.6 16v. Au aceleasi motor. Daca vrei sa compari, compara 1.6 16v de logan (de fapt renault) cu 1.6 16v de peugeot sau alta marca. Intrebare; de ce nu se primea pentru sandero cei 30 mil. cu programul rabla? Poate s-au bazat ca le dispare oamenilor pragmatismul si cumpara numai sandero. Cand va merge prost vanzarea de sandero sigur vor scoate si 1.6 16v si diesel. Si totusi este o diferenta intre zgomotul care se aude in interiorul masinii logan fata de sandero si cel al motorului dar mai ales cel de rulaj. Asa ca z1nedine, vinde cat mai poti loganul si ia-ti sandero sper ca sti de gluma!

        Comment


        • #19
          Nu comparam motoarele ci preturile la aceleasi nivele de echipare Am luat un exemplu simplu si anume echiparea de top ca a fost prima care mi-a sarit in ochi cu o diferenta accentuata de pret. Ideea mea era de ce sa dau mai multi bani si sa iau un motor mai slab? doar pt aspectul exterior ?! Titlul topicului fiind sandero vs logan nu are ce cauta peugeot sau alta masina in discutie. La zgomot interior, am avut ocazia sa conduc un sandero 1.6 in ultimul timp si nu mi se pare zgomotul mai mic decat la logan, iar tinuta de drum e aceeasi.
          Last edited by z1nedine; 4 November 2008, 02:14.

          Comment


          • #20
            Si eu am mers cu loganul, la zgomotul motorului nu este mare diferenta in schimb la zgomotul produs de rulaj este, loganul are un huruit continuu si se amplifica cu cat maresti viteza de deplasare. Am colegi care au logan, sunt multumiti de masina, au ajuns la 70-80.000 de km fara nicio interventie dar spun ca sandero este altceva, are un aspect interior si exterior mai placut, plus ca s-au remediat si unele probleme. Una vizibila ar fi partea fixa de pe stalpul masinii unde se prinde incuietoarea usii, la logan este facuta din plastic si cu timpul aceasta se uzeaza si usa incepe sa trepideze. Dar atuul principal principal care m-a facut sa cumpar sandero a fost aspectul exterior, nu numai fata de logan dar si fata de alte marci din aceeasi clasa si apropiate ca pret.

            Comment


            • #21
              Eu sunt mai pragmatic...si cum in discutiile SLZ vs Lgn am spus ca lgn este peste...desi am fost criticat de solenzari...acum spun ca daca te uiti strict la aspectul practic si economic Lgn e peste Sandero.
              Dar cum Sandero are un mare plus la aspect si cateva minusuri, dar nu foarte mari la alte capitole, fata de Logan...eu personal sigur voi merge pe Sandero.
              E adevarat ca fiind om insurat si gura nevestei conteaza mult...si cum ...daca e frumos si la moda musai sa placa si femeii....deci...Viva Sandero
              Bafta!

              Comment


              • #22
                Dincolo de capacitatea mai mare a portbagajului şi a preţului de achiziţie un pic mai mic faţă de Sandero, dă-mi în plus câte 1 exemplu de aspect practic sau economic care pune Loganul deasupra Sandero.
                Mama proştilor este mereu gravidă!

                Comment


                • #23
                  Locul la picioare mai mare in spate. Care chiar e mai mare, pe incercate.

                  Comment


                  • #24
                    Exemplu' ăsta nu se pune. Mai vreau unu'.
                    Stefan, ce faci, păi tu ţii cu ursu'?
                    Mama proştilor este mereu gravidă!

                    Comment


                    • #25
                      Incerc sa fiu obiectiv.
                      Alt avantaj - suportul de ochelari de la oglinda interioara.

                      Comment


                      • #26
                        Motorul 16v de pe logan are consumul in ciclul urban 9.2 l/100Km fata de 9.4l/100km sau 9.7l/100km cat au motoarele pe benzina de pe sandero, deci la oras este mai economic. Dar sa lasam la o parte acest aspect si faptul ca loganul este mai spatios si mai ieftin. (avantajele loganului)
                        Sa-mi spuna cineva, ce avantaj are sandero dpdv practic sau economic fata de un logan ph2 ? fiind stiut faptul ca la exterior calitatea finisajelor e la fel, interiorul e acelasi, mecanica e aceeasi (si sa nu-mi ziceti ca sandero are alt aspect exterior, pt ca felul cum arata e subiectiv, fiecare cu ce-i place).
                        Last edited by z1nedine; 5 November 2008, 03:19.

                        Comment


                        • #27
                          Vizibilitate mai buna; e mai scurt, si deci mai usor de manevrat prin trafic sau la parcare. E hatchback - ceea ce in sine aduce anumite avantaje. Are bancheta rabatabila fractionabil si acces mai bun la portbagaj.

                          Comment


                          • #28
                            Cel mai mare avantaj este faptul ca imi place mie. Daca aveam nevoie sa car ceva, imi cumparam VAN, daca vroiam locuri in spate cu mult spatiu, MCV. Dar am ales ceva dragut estetic si ok tehnic. Intre Golf 4 SH si Sandero nou, am ales masina noua....Si bancheta rabatabila fractionat e super. Am venit 3 oameni cu multe bagaje, pana sus la nivelul tetierei de la scaunul soferului...
                            Last edited by Adaymon19; 5 November 2008, 09:59.
                            Vinee!!!!

                            Comment


                            • #29
                              z1nedine spui ca: ,, fata de 9.4l/100km sau 9.7l/100km cat au motoarele pe benzina de pe sandero,,. De unde ai impresia ca motoarele de pe sandero sunt altele decat cele de pe logan. Tip motor K7J 710, consum ciclu urban (l/100km) 9,6 la sandero, tip motor K7J 710, ciclu urban (l/100km) 9,6 la logan, idem si la motoarele de 1,6 si acelasi motor 16v va fi si pe sandero cand cei de la fabrica vor vede ca scad vanzarile la sandero. Nu poti spune ca sandero are un alt aspect exterior ci unul net superior si de aceea mojaritatea au optat pentru sandero, este la fel cum ai merge pe strada cu o nevasta ,,buna,, dar urata fata de una ,,buna,, si frumoasa . Cand cei de la dacia au scos sandero au spus ca, este o masina pentru tineri, daca tie la 20 de ani nu iti place sandero iar mie la 40 da, inseamna ca ori eu am un suflet foarte tanar ori specialistii lor sunt slab pregatiti .

                              Comment


                              • #30
                                Singurul lucru care nu-mi place la sandero este ca e prea scump pentru ce ofera!
                                Oricum comparatia sandero vs. logan nu prea merge ca unul e hatchback si unul sedan iar fiecare se orienteaza dupa nevoile personale.
                                @marian66v La ce te referi prin aspect net superior ? Adica iti place tie mai mult ? Aici esti subiectiv.
                                @stefan Diametrul de bracaj este acelasi asa ca daca e cu 200 mm mai scurt nu il face mai manevrabil. Ba chiar sandero e mai lat decat logan deci desii pare mai mic, prin spatii inguste nu are niciun avantaj.
                                Last edited by z1nedine; 5 November 2008, 10:11.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google