...Am si eu o problema foarte mare... Vreau sa achizitionez o masina si nu ma pot hotari... Daca pun dotarile (aceleasi sau aproximativ aceleasi) pe toate trei, ar ajunge aproximativ la acelasi pret... Acum problema e urmatoarea... NU MA POT DECIDE! Avand in vedere faptul ca nu vreau sa tin masina in garaj, ma uit intai si la consumul ei, si pentru asta as opta pentru (nu neaparat in ordinea asta): a.Hyundai i10 (a treia varianta 8800E)... Stiu! E mica! Dar asta nu constituie o problema pentru mine. Sunt fata. N-am nevoie de motor puternic si nici de spatiu foarte mare. Am testat-o si mi s-a parut ok (e confortabila; nu-i MAtiz)...b. Renault Symbol Fidji (8600E)... Cred ca stiti cu totii ce dotari standard are si la ce pret este... Aici problema este consumul, plus ca trebuie sa ma gandesc si pe viitor - piesele sunt foarte scumpe (din cate am auzit). Si sincera sa fiu, nu ma incanta foarte mult designul exterior... 3. Dacia Sandero (ca tot a fost lansata si am asteptat dupa ea pana acum; ma gandeam la cel de 8500E) - aici exista un comentrariu de care ma lovesc mereu "E Dacie"... Ai mei au un Logan... Nu ma plang de el(cu toate ca nu-mi place deloc exteriorul), dar totusi e ok. Deci nici Dacia nu e asa rea pana la urma. Si-n plus, din cate am citit pe internet, Sandero se preconizeaza a fi o masina buna (nu stiu ca nu am testat-o si nici nu am vazut-o pana acum, spre deosebire de celelalte doua). Imi place foarte mult exteriorul (pozele de pe net), dar ma omoara consumul (din cate am citit ajunge la aprox 9.6 urban si eu o s-o folosesc mai mult urban)... Nu ma pricep aproape deloc la masini. Am luat si eu ce am gasit pe net de la fiecare si le-am comparat... HELP! PLS!
Si mersi anticipat!
Nu folosi limbaj IRC

Nu folosi limbaj IRC
Comment