Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Consum Sandero 1.6 90 CP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Daca nu ai resetat CB-ul nu prea ai cum sa izolezi consum extra-urban de cel urban, dat fiind faptul ca la CB nu exista functia "TRIP" cu consum mediu.
    CB arata consum mediu de la ultima resetare si daca ai 1000 KM facuti in oras cu 9% consum si mergi extra-urban 100 KM cu un consum de 6% acel consum mediu scade. Dar cei 100KM cu 6% au o pondere foarte mica fata de cei 1000 KM cu 9%. Daca ai merge 500 KM extra-urban ai vedea ca ar scadea consumul mediu la 8.9-8.7-8.5 etc.
    Incearca sa resetezi CB-ul inainte de a pleca extra-urban si vezi atunci ce spune.

    Iar despre cum se reseteaza CB-ul poti vedea AICI
    Last edited by Goan; 16 June 2010, 15:09. Reason: Automerged Doublepost

    Comment


    • Ms ca mai lamurit , o sa incerc la urmatorul drum mai lung , imi poti spune cum pot reseta CB ? am incercat sa il resetez si imi intrase sa modific ora , si miam cam prins putin urechile

      Comment


      • Iar despre cum se reseteaza CB-ul poti vedea AICI

        Comment


        • Griji colegule,poate s-a dus stupidusu de iti arata acelasi consum atat urban cat si extraurban.
          ps.la maneta stergatorului ai un buton,apesi pe acel buton pana la partea din meniu care te intereseaza apoi apesi pe butonul de pe cadranul cesurilor si asa resetezi. Poate te ajuta cu o explicatie mai clara colegii.

          scuze de poastare dar eram grabit si nu am observat ca mai ii postat si pe pagina 10.
          Last edited by Oliseh; 16 June 2010, 18:12. Reason: Automerged Doublepost

          Comment


          • Nu cred ca-i problema cu CB-ul.
            Asa cum a spus mai sus Darkutility el nu l-a resetat.
            Il asteptam oricum cu Feed-Back

            Comment


            • Consum in afara orasului 6.3 - 6.5 cu AC pornit tot timpul.

              Comment


              • L-am resetat si acum arata mai bine in oras undeva la 8,7 - 9 iar la drum mai lungut 7-7,5 depinde cum bagi piciorul in ea . Nu am stiut ca trebuie resetat CB din cauza asta eram nelamurit.

                Comment


                • Daca vrei sa-ti indice consumul de la cumpararea masinii pana in momentul actual, atunci nu trebuie resetat.
                  Dar daca vrei un consum mediu pt o distanta anume (excursie la Mare sau mai stiu eu ce) atunci trebuie resetat ca sa piarda valorile vechi ce le are inregistrate. Deci depinde pt fiecare sofer ce vrea sa urmareasca.
                  CB-urile mai evoluate arata pe langa KM partiali parcursi de la ultima resetare (informatie care exista si la noi) si consum mediu pt acei KM si viteza medie etc.
                  Dar sa ne limitam totusi la ce stie si poate Stupidus
                  Last edited by Goan; 17 June 2010, 17:39. Reason: Corectare

                  Comment


                  • Eu unul folosesc numai d 99+, la sfatul tatalui meu.
                    Este, ce e drept mai scumpa, dar banii astia nu`i pierdeti. deoarece ii recuperati in mers. Daca mergeti constant cu 80, 90 sa zic, nu va ia mult la % .

                    In + stiti ca benzina de 98 de fapt este de 95 si cea de 95 de 90. Stiu asta de la mai multe persoane.

                    P.S Drumuri bune de ne`ar da GUVERNUL asta "perfect", cum ii zice Videanu asta, si ar fi numai bine. Asta e tot ce le lipseste soferilor din Romania. Sandero pe drumurile din tara noastra la 20.000 de Km, arata ca un VW la 100.000 Km pe drumurile din Germania. See`ya

                    Eu unul folosesc numai d 99+, la sfatul tatalui meu.
                    Este, ce e drept mai scumpa, dar banii astia nu`i pierdeti. deoarece ii recuperati in mers. Daca mergeti constant cu 80, 90 sa zic, nu va ia mult la % .

                    In + stiti ca benzina de 98 de fapt este de 95 si cea de 95 de 90. Stiu asta de la mai multe persoane.

                    P.S Drumuri bune de ne`ar da GUVERNUL asta "perfect", cum ii zice Videanu asta, si ar fi numai bine. Asta e tot ce le lipseste soferilor din Romania. Sandero pe drumurile din tara noastra la 20.000 de Km, arata ca un VW la 100.000 Km pe drumurile din Germania. See`ya
                    Last edited by SandelKRS; 30 July 2010, 13:08. Reason: Automerged Doublepost

                    Comment


                    • recuperezi pe mama focului in mers. consuma la fel si cu 95 si cu 99. iar aia cu cifra octanica, vezi ca e poveste. acum 2 ani a facut cineva de la bmw un studiu si au iesit cifrele octanice, cu diferente mici de 1-2.
                      dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                      Comment


                      • care este cel mai mic consum real?
                        Nu goni mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

                        Comment


                        • consum mare

                          eu am 26.000 km in bucuresti imi ia 11-12 la suta iar afara 7-8 cred ca este un consum cam mare pentru motol ei si performantele ei

                          Comment


                          • @iulian.sumanariu: am facut un test sa vad cat de mic il pot scoate consumul si am reusit performanta de 4,8l. Pentru cei care vor spune ca era proaspat resetat CB: resetarea a fost facuta la plecarea din Bucuresti catre Campina si undeva dupa Ploiesti, nu stiu exact numarul km, a indicat 4,8. Ulterior am apasat pedala de acceleratie si la destinatie, consumul era de 5,1.
                            Acum, consumul mixt, dar preponderent urban, este de 7,6.

                            Din experienta, consumul cu benzina 100+ de la Rompetrol, este sensibil mai mic, dar diferenta nu este numai la consum ci si la modul cum raspunde motorul si cum se aude, zgomotul scade simtitor.
                            Doua cuvinte care deschid multe usi: "TRAGE" si "IMPINGE"

                            Comment


                            • dupa ce am facut o distanta de aprox. 950 km Pitesti Thesalonyki si retur consum mediu de 5,8 % , destul de bine zic eu , cu logan 1.4 in acelasi drum consum de 5,4 % , diferenta data de producator de aprox. 0,5 l intre motoare e reala , bine acum nu se pune problema de putere care e semnificativ mai mare la 1.6 , plus ca pe pantele lungi din Grecia la 1.4 trebuia sa retrogradez si sa opresc aerul conditionat ca sa merg decent cu coloana de masini

                              Comment


                              • Salut! Ce sa zic despre consum... Traseu de 400 de km, 5 persoane adulte in masina, AC-ul pornit tot drumul, viteza intre 70 si 130 km/h, cam peste jumatate de drum intre 100 -130km/h, mi-a iesit un consum calculat dupa formula km parcursi, litri de benzina consumati, conform CB, 6.5/100 KM. Mentionez ca la plecarea din Tg-Jiu, CB-ul arata un consum mediu de 8.5 iar la intoarcere 7.2. O fi bine, o fi rau, eu sunt multumit... Am 14600 de km parcursi, folosesc benzina EFIX 95 de la Rompetrol si motorul toarce frumos fata de Petrom sau Euroluk...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google