Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Consum Sandero 1.6 90 CP

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Consum Sandero 1.6 90 CP

  Ma gandeam, ca dupa ce unul altul ne-am primit masinile sa vorbim putin si de consumurile lor. E adevarat multi poate le mai avem inca in rodaj( eu unul mai am inca vreo 800 km...) si nu ma grabesc sa ai fac.

  Eu unul am motorul de 1.6 90 CP .Primii 300 km i-am facut aproape numai in oras ( in jur de 20 km facuti afara din localitate) . In rest semafoare si tot ce vedem mereu in trafic. Calculatorul mi-a indicat o medie de 10L .

  Partea a doua ca sa zic asa sa desfasurat la drum intins mai exact :

  o aglomeratie destul de mare la Sinaia pana aproape de Busteni unde s-a cam stat undeva la 30 min cu plecat viteza 1 , frana...iar viteza 1...si tot asa.Bun. Traversat Posada, Timisul pana la Brasov...traversat orasul Brasov....traseu total pana la Sighisoara....la fel serpentine...cunoasteti drumul probabil.


  Ajuns acasa kilometrii in total 750 . Asta inseamna ca am facut undeva la 450 km. Bun . Calculatorul imi indica undeva la 7.9 L .

  Benzina am bagat in valoare de 130 ( un milon trei sute) ron iar cu 30 Km de casa s-a aprins becul rosu la bord( am facut 450 KM), am alimentat de la OMV benzina de 100.

  Voi ce consumuri aveti ?? Ce pareri aveti despre consumul prezentat??

 • #2
  consum

  Mie imi arata computerul de bord un consum de 8,4 .Am circulat mai mult urban .Cati km e in rodaj?MA ajuta cineva cu un raspuns?Eu am cam 1700 km parcursi cu ea,nu au aparut probleme.
  Last edited by Stefan; 30th July 2008, 18:26.

  Comment


  • #3
   Se spune ca ar fi vorba de 1500 Km....dar e de preferat sa o mai duci asa....on rodaj cam pana la 3000.....e mai bine oarecum....se spune..oricum nu ai nimic de pierdut...daca te misti incet cu ea si cu grija.Ce fel de benzina folosesti?? De unde alimentezi? Ai incercat mai multe feluri de benzina 95, 98, 100??
   Last edited by Stefan; 30th July 2008, 18:26.

   Comment


   • #4
    benzina

    folosesc in general 95 de la rompetrol ,dar am mai pus si de la alte statii(mol,omv).
    Last edited by Stefan; 30th July 2008, 18:27.

    Comment


    • #5
     Vezi ca am auzit de Rompetrol ca au probleme cu carburantul se pare ca nu prea i-ar face bine motorului......sunt vorbe neargumentate insa..eu unul evit Rompetrol....si pe deasupra se mai aude ca mai baga si ceva aer in loc de benzina in rezervor.Nu stiu ce sa spun.

     Eu am bagat de la OMV dar cred ca voi cauta sa alimentez exact numai cu 98 asa cum scrie la carte( bineinteles si 95 scrie la carte) . Eu am bagat de 100 deoarece aici nu au de 98.Va trebui sa ma reorientez , la MALL cred.

     Nu mai dati quote la mesajul imediat anterior
     Last edited by Stefan; 30th July 2008, 18:35.

     Comment


     • #6
      Eu de la OMV alimentez cu benzina 98

      am citit acum ~2 saptamani pe un ziar ca rompetrol fura la pompa
      adica la un plin (50 l) fura in jur de 10 l

      un om a vrut sa alimenteze si cand a ridicat pompa i a afisat ca a pus benzina...
      a vazut si tot a alimentat.. cand sa dus sa plateasca ia dat bon ca si cand ar plati cu cardul... ceva de genu.. si vrea sa ii dea in judecata
      nu stiu daca am voie sa mentionez ziarul de pe care am citit daca da...
      voi spune

      Fara limbaj irc
      Last edited by Stefan; 30th July 2008, 18:33.

      Comment


      • #7
       Masina noastra are 2300 de km pana acum facuti in 2 saptamani de cand am ridicat-o. Initial consumul in oras (Bucuresti) in primii 200-300 km afisat de computerul de bord era de 12-13%. Oricum nu m-am speriat pentru ca stiam ca in rodaj orice masina consuma mai mult. Am iesit cu ea din Bucuresti si am parcurs o distanta de 450 km si a consumat 35 litri de benzina tot drumul mergand cu aerul conditionat pornit. Dupa calculele noastre inseamna un consum mediu de 7.7-7.8 l/100km. La intoarcere pe acelasi drum am consumat 28 de litri ceea ce inseamna cam 6,5l/km Ac-ul fiind utilizat cam 60% din drum. Mentionez faptul ca nu am mers mai mult de 130 la ora, viteza era undeva cam 110-120 km/h. In perioada urmatoare am plecat la mare, am alimentat de la Mol (a-propos stiu ca se scrie asa cum se aude), cu benzina de 95 iar consumul indicat de computer-ul de bord a fost de fix 8l/100km cu aerul pornit. De data aceasta viteza a fost in portiuni si de 150-160 km/h, in Constanta arata o viteza medie de deplasare de 102km/h(ultima functie). Nu stiu daca dintre voi ati mers mai usor cu ea insa noi nu am menajat-o deloc. Am folosit pana la ultimul nm al cuplului motor. Pana acum masina s-a comportat excelent si franeaza fantastic, AFU-ul isi face datoria de fiecare data.

       Comment


       • #8
        Salut ! Si eu am tot 1.6, iar la mine consumurile au fost urmataorele: Iasi Piatra-Neamt cu comp.resetat la plecarea din Iasi 5.9 cu ac in functiune.Dupa ce m-am intors si am mai circuculat aproximativ 70 km prin oras acum imi indica un consum mixt de 7.2.Cand am resetat si am mers doar prin oras consumul a fost de 9.8.sa vedem ce va fi dupa rodaj, acum am doar 700 km parcursi.

        Comment


        • #9
         consum Sandero

         Este prima data cand postez pe un forum si sper sa imi scuzati eventualele stangacii.
         Referitor la consum, am un Sandero 1.6, cu AC, si in cca 2800 km parcursi din 27.07 am incercat diferite variante de stil de conducere. Cel mai mic consum obtinut pana in prezent (mixt, inclusiv Bucuresti, pe o distanta de cca 200 km) a fost de 6.6 litri / 100 km (AC cuplat, viteza in exterior intre 70-120 km/h). Pe un traseu de aprox 500-550 km (Herculane, Orastie, Sarmisegetuza-drum forestier 26 km, Caransebes, Herculane), cca 7.5 l/100 km

         Comment


         • #10
          570 de km (inca in rodaj) exterior, DAR cam 20-30 km cu viteza I (vineri iesire pana la otopeni, apoi mers ok pana pe la vreo 15-20 de km de ciolpani, unde se lucreaza la un pod si se ingusteaza drumul deci tot viteza I) si intoarcerea pe la pitesti, deci fara probleme
          consum global: 6.9

          nu am depasit 110-115 (3000 rpm)

          Comment


          • #11
           Sunt inca in rodaj (800 km parcursi).
           Consumul pe autostrada (primele 2 drumuri dus-intors): 5,6-5,7 % (90-100 km/h).
           Consumul pe autostrada (ultimul drum dus-intors): 6,1 (100-110 km/h)
           Astazi in Bucuresti a consumat 13,9 % in cei 25 km parcursi. E drept ca am circulat bara la bara, cu opriri cam din 20 in 20 m de la Pasajul Lujerului si pana la Miciurin, a fost un trafic infernal, rar am vazut asa ceva.
           Folosesc benzina CO 95 de la Petrom.
           Mama proştilor este mereu gravidă!

           Comment


           • #12
            sandero 1.6 mpi (550km) consum in oras 10.9% iar in afara 8.1% cu ac 120km/h in afara si 60 in localitate.

            Comment


            • #13
             lume lume, uitati cum am facut eu si apoi spuneti-mi daca am facut bine....
             am mers de la gl la cj si am resetat calculatorul la plecare, iar la destinatie mi-a aratat consum l/100 de 5.5 l.
             mai departe am mers de la cj la bt si am facut la fel, resetat si la bt mi-a aratat consum l/100 5.5
             mai departe am mers de la bt la gl si mi-a aratat la fel 5.5 l
             asta inseamna ca am un consum afara mediu de 5.5 l ?
             precizez ca nu am depasit 120 km/h si am mers la 100-110 si 60 in localitate
             sandero 1.6 l laureat gri comete, super tare
             ast parerea voastra

             Comment


             • #14
              Computerul de bord, chiar daca este bine calibrat, ne ofera niste date aproximative, nu exacte. Consumul tau real se "invarte" in jurul lui 5,5 %, probabil cu plus, dar oricum este un consum foarte bun.
              Mama proştilor este mereu gravidă!

              Comment


              • #15
               Bucuresti-Predeal-Sighisoara-Predeal 6.5%
               Predeal-Sibiu 6.8
               Predeal-Targoviste-Bucuresti 6.7
               Dupa primi 2000 de km pot sa zic ca sunt multumit de consum

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google