Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Consum Sandero 1.6 90 CP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • cam asa ceva aveam si eu. in zilele bune daca e sa ma iau dupa computerul de bord, puteam sa merg ori 350, ori 800km cu un plin de benzina, depinzand de stilul de conducere. la 1.6mpi am avut consum instant, de acolo stiu ca la 100km/h mers constant, 1.6mpi bea cam 5.4-5.5%. asta pe drept, fara vant din fata, fara depasiri...la 75-80km/h constant consumul e undeva la 4.7-4.8%. din nou, in conditii ideale.
    dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

    Comment


    • De ce te miri Seba?!! Eu scot 5 si un pic in Bucuresti cu tine in dreapta ..sau cu cine o vrea DAR aleg eu ora si traseul ... Frate,consumul meu in Bucuresti cu AC pornit imi aminteste de batrana 1300..careia orice ii faceai nu scotea in Bucuresti sub 10 %..(nu ma refer la mers de pensionar ...)....

      Comment


      • consumul in oras se stabileste de producator in baza unor norme generale pt toti constructorii de autoturisme, adica se merge cu 2 persoane in masina, fara a/c, rezervor minim 90% plin si pe portiuni de cateva sute de metri, apoi opriri, pt a simula conditiile de trafic mediu al unui oras normal. asa si eu in tm am scos 6.5% dar ala nu e mers, e taras pe coate si pe strazi, vorba ta, unde nu umbla nici noaptea nimeni, daramite ziua hai sa fim seriosi, in conditii normale, nu ideale, nu scoti 5% cu benzinarul in nici un oras mai mare de 50000 locuitori.
        cu a/c pornit, in trafic, ala e consumul normal, undeva in jur de 10%.
        dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

        Comment


        • Acum 2 saptamani am plecat intr-o delegatie in tara pe traseul Bucuresti - Pitesti - Drobeta Turnu Severin - Timisoara - Oradea si m-am intors pe traseul Oradea - Cluj-Napoca - Tg. Mures - Sighisoara - Brasov - Sinaia - Fieni - Targoviste - Bucuresti.
          De la Oradea la Bucuresti am mers continuu cu o mica pauza inainte de intrarea in Cluj-Napoca.
          Am facut 1450 KM cu un consum mediu de 6.1% si un consum de combustibil de 90 L.
          De precizat ca am avut cauciucuri de iarna.

          Comment


          • nu ne-ai zis un lucru elementar, viteza cu care ai circulat. media traseului, varfurile de viteza ca durata si valoare...daca vii si zici ca ai mers cu 70 o sa zicem toti bah ce mult bea a ta, daca vii si zici ca ai mers cu 130 si ai consumat 6%, o sa te invitam sa mergi la ala cu coarne, ca ne spui povesti
            bineinteles, ma gandesc ca ai mers "decent", ceva in genul cat de cat constant 100-110 in afara si 50-60 in localitati.
            dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

            Comment


            • In afara am circulat cu 100-130 iar in localitati cu 50-80 in functie de trafic si de traseu.

              Comment


              • mai mult 100 cu 50 decat 130 cu 80, nu !? eh, e ok consumul, stai linistit...daca n-o bruschezi, chiar poti scoate copnsumuri frumusele.
                dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                Comment


                • la naiba

                  Masinuta mea consuma 10.7 pe vremea asta ....merge ,nimic de zis si pe zapada dar parca imi consuma prea mult...eu stiu ca sunt in bucuresti si traficu e cum, e dar totusi...cam mult nu?

                  Comment


                  • In oras? Orasul fiind Bucurestiul? Cu 1.6? Nu-i mult! Eu cu 1.4 am avut asemenea consum iarna trecuta (motor in rodaj),incluzand incalzirea inainte de plecare,cand erau -30 C si sub,zile la rand. Si nici macar nu-i Bucurestiul...deci,stai bine.

                    Comment


                    • Si la Cluj tot peste 10% am avut si eu in iarna aceasta.
                      Undeva chiar aproape de 11% asta in functie de temperatura si de trafic.
                      Si eu sunt de acord ca este normal pt un motor de 1.6 si in oras sa aibe un asa consum.
                      Este frumos insa cand iesi cu ea la drum intins si cobora sub 6%.

                      Comment


                      • si 1.6 al meu consuma 10,7 consum inregistrat numai in oras pe o distanta de aproximativ 400 km , dar e inca in rodaj si nu-mi fac griji inca dpdv al consumului

                        Comment


                        • Pai nici dupa ce se termina rodajul nu o sa fie 5% in oras stai linistit.
                          Eventual un 10.5% dar de consumat tot o sa consume in oras.

                          Comment


                          • Ce pot sa zic....cat timp am fost in rodaj am avut consumuri rezonabile...ca mergeam cu ea de parca ar fi ou.
                            Acum...iarna-i grea, omatul mare....Acu 2 saptamani am resetat la alimentare si dupa 120km facuti doar in oras (in conditii groaznice) am avut o medie afisata de 12.8%. E adevarat ca am pus lanturile ca sa ies dintre blocuri...ca stimabili nostrii abia curatara 2-3 artere principale...printre blocuri era parapad....acum e lac

                            In weekend am avut drum la campina si la homoraciu (deci cam 140km "extravilan" ) si media a scazut la 10%.

                            Bafta!
                            Bafta!

                            Comment


                            • Ohoooooo...........si inca consuma nu gluma..!!! Nu incercati sa depasiti 100 Km/h ,.......veti avea un consum...numai..BUN.....de toti nerviii !!!!

                              Comment


                              • Eu in oras maxim 10.5 - 11% cand este foarte aglomerat. In afara 5.5 - 6% in functei de viteza cu care merg..
                                Am scos si 7 - 8% in afara, dar am mers numai peste 120 si chiar si 175 o portiune buna de drum.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google