Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Consum Sandero 1.6 90 CP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • nu prea ai ce sa-i faci in bucuresti, mai ales in aglomeratia din timpul zilei. ideea e sa nu bruschezi acceleratia, pe cat se poate sa accelerezi lin in limita in care nu-i incurci pe ceilalti doar ca sa-ti scada tie consumul, sa folosesti frana de motor, sa anticipezi traficul, in sensul ca daca in fata ta la 200m e un semafor pe rosu, nu are rost sa dai gaz pana la 50m de semafor si apoi sa opresti. turatia de schimbat vitezele undeva 2500-3000rpm, sa mergi cu motorul undeva in plaja de turati 2000-2400rpm constant. acolo e regimul de consum specific minim. daca mergi de exemplu cu 60km/h, in tr5 va consuma mai mult decat in tr4 la aceeasi viteza. fapt sesizat pe propria piele si nu numai de mine, pe loganul cu consum instant. altceva nu stiu ce sa-ti zic, grija la trafic si picior usor ca o pana pe pedala de gaz
    dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

    Comment


    • multumesc de sfaturi seba. incepusem sa cred ca bubu a mea are ceva. e adevarat , in ultima saptamana am mers in bucuresti la ore cu aglomeratie, unde prinzi un semafor si de doua ori. asta e. consum, neconsum, eu sunt tare incantata si mandra de ea.

      Comment


      • eu am consum de 9 in sibiu. in bucuresti a stat 2 zile si am mers cu consum de 14.
        -fara-

        Comment


        • Bucuresti,zona centrala cu AC pornit ...11-12 l /100.....mers de pensionar ...Talpa fara AC ,traversat oras bate in 12...In Bucuresti consumul nu il face viteza ci ,,stationarea si mersul la pas".

          Comment


          • Targoviste - Bucuresti consum 4.7%. Viteza medie 76KM/H
            Am vrut sa vad daca chiar scade consumul dupa 3000 KM. Am observat o scadere de 0.6% dupa depasirea pragului de 3000 KM

            Comment


            • nuuuu..............pe asta chiar nu o pot crede....!!! 4,7%..?????????..fara suparare dar cred ca undeva ai gresit la calcule....!!!

              Comment


              • Atat a aratat Computerul de Bord. Imi pare rau ca nu am facut o poza.

                Comment


                • daca mergi 75-80km/h constant, atat scoti. 4.7-4.8%...
                  dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                  Comment


                  • Daca ar afisa consumul instant da...ai putea spune ca mersul constant la viteza aceea iti da consumul ala. Dar consumul mediu 4,7....e pur si simplu un basm. Cel mai probabil colegul a resetat CB si in prima suta de km practic ai ceva ce seamana a consum instant...si da iti poate afisa 4,7...dar nu pt. multa vreme.

                    Oricum...merita facuta o poza...ca asa ceva apare mai rar...mai ales la 1,6.

                    Bafta!

                    ps. personal, ca persoana care detin solenza sunt convins ca voi fi extrem de dezamagit de consumul sandero...dar undeva in sufletul meu sper sa vad consumul mixt cu 7 in fata. :p
                    Bafta!

                    Comment


                    • pai mie mi se pare destul de clar. omul a zis ca de la buresti la tagoviste a mers cu viteza medie de 76km/h, ceea ce daca respecti viteza de 80km/h, e posibil. daca a scos media de 76 mergand 180-30-180-30...4.7% ala e de fapt un 14.7% curat ca lacrima
                      dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                      Comment


                      • Hmmm..........sa fac o poza...imediat dupa ce am resetat CB asa pot si eu............sa imi arate cea mai mica valoare ......si gata ..asta e!!! ..uite ce consum am.........dar e exclus..sa fie 4,7%

                        Bucuresti -Targoviste 76 km/h....???...........media??..si in localitate cu ce viteza ai mers??? ai depasit viteza legala???..cam sunt radare pe acolo......

                        Comment


                        • daca resetezi cb si apoi mergi constant cu 80km/h, o sa vezi consum de 4.7-4.8%. eu am incercat cu 16v si pe o distanta de 60km sa merg undeva la 75-80km/h si cu 60 in localitati, a iesit 4.7% consumul. atat mi-a aratat la 1 minut dupa pornirea de pe loc, pana cand am ajuns la timisoara. am trecut prin 5 localitati si am oprit la 4 treceri de cale ferata. chiar se poate scoate consumul ala.
                          dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                          Comment


                          • Sa inteleg ca sunt benefice si limitele astea legale, aduc un consum extraordinar? Sau e doar campanie ascunsa de la Siguranta pe drumurile publice?

                            Comment


                            • ideea e ca daca mergi usurel-usurel si aproape pe loc, poti scoate consumuri foarte bune. daca faci din asta un tel in viata...
                              dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                              Comment


                              • Nu cred ca se merita pentru un litru de benzina sa mergi cu masina subturata si sa-i uzezi motorul.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google