Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

1.2 16V 75 cp

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by bunicuta View Post
    Rebelul, 1.2 am vrut sa iau...dar in aprilie 2009 cand am dat comanda nu aparuse inca, oricum am asteptat dupa motorul asta cam 1 an..ca in 2008 am vrut sa iau masina.
    ps. cei de la Pitesti au spus ca o sa vina motorul in 2009, dar nu stiau cand...deci mi-am bagat picioarele si am luat 1.4 (de care am fost dezamagit inainte sa cumpar masina)
    Tot nu te inteleg. Iti iei o masina pe care ai stiut ca o urasti dinainte? Esti foarte greu de inteles, sincer.

    Comment


    • Nu dom'le...offff.
      Deci, dacia mea (a familiei) 1310 am vrut sa o dau in Rabla in iunie 2008, mai ales ca pe atunci aparea pe piata Sandero (care a intrat in programul Rabla abia din 2009), care, din ce am citit pe net mi-a placut, spre deosebire de Logan.
      Problema e ca in 2008 am vrut sa iau Hyundai Accent, dar dupa ce am citit pe clubul hyundai ce probleme are masina si cat de nemultumiti sunt in genere posesorii de Accent, am hotarat sa nu o iau.
      Dupa aia, am zis ca mai astept si ca nu dau 1310 in Rabla in vara lui 2008, mai astept pana in 2009...asa am si facut.
      Am fost la drive test du Sandero Laureate 1.6 si mi-a displacut grav motorul si cutia de viteze - masina nu avea vlaga, trepte lungi...etc. La vremea aia, in afara de motor, restul parea un LUX in comparatie cu 1310. Cine dreaq ar fi vazut gravele defectiuni de fabricatie, si faptul ca in fond e o chinezarie ieftina.
      Chiar si (acum) mult hulita insonorizare mi se parea atunci demna de cea mai luxoasa limuzina. Ma uitam la turometru sa vad daca e motorul pornit.

      Ei bine, din ianuarie 2009 am inceput sa caut preturi bune, tocmai venise criza economica si prin Romania - si desi am facut test cu Skoda Fabia - masina la calitatea finisajelor e muuullllttttt peste dacia, totusi motorul ala de 1.2 6V 60 Cp era execrabil, iar dotarile erau mult mai putine decat pe Sandero.
      Citroen e in Zalau showroom dar la fel, multi se plageau de C3, mai ales pe partea de directie si suspensie fata.
      VW - nici vorba - prea scump Polo
      Fiat Punto - dotari zero - pret de masina cu pretentii; GP - pret ok, dar nu au avut masina de drive test - Casco destul de scump

      Deci, am ales Sandero pentru design care cred a e unul reusit (mai putin, manerele de deschidere a usilor, grila de plastic negru fata, oglinzi, chedere exterioare usi, sistem deschidere portbagaj, antena prea lunga...etc)
      Chiar am si spus, pacat ca nu au introdus 1.6 16V - ca pe ala l-as fi luat.
      Deci eu in 2008 facusem test cu 1.6 MPI - dar stiind ca intre 1.4 si 1.6 nu e o diferenta foarte mare (din discutiile de pe loganclub.ro) am cerut dealerului o masina 1.4 sa vad ce poate motorul - evident ca nu aveau, dar m-au lasat sa conduc prin curte un sandero 1.4 pentru un client - va dati seama ca cu mai mult de treapta 2 nu am rulat.
      Asteptam motorul de 1.2 care nu mai venea, sa dau 400 euro in plus pentru 1.6 nu merita...asa ca m-am ales cu 1.4, DESI din start am stiut ca motorul e o mare dezamagire (cuplul e prea mic pentru masa masinii de 1138Kg fara sofer/pasageri).
      Evident, ca in primele 2-3 saptamani, totul a fost perfect (ganditi-va ca am condus 11 ani dacia 1310) nu scartaia nimic, nu suiera nimic, pana cand dupa vreo 1800 Km au aparut zgomotele in partea dreapta in bord...am inspectat cu atentie masina, si am tot descoperit erori de fabricatie, finisaje aiurea...etc.


      ps. inainte sa ma decid ca iau Sandero (mai ales din motive economice) am avut o oferta de Renault Clio 1.4 16V 100 Cp climatronic, 6 airbag-uri....etc la 9800 euro prin programul Rabla, Sandero l-am luat cu 7700 euro prin rabla....am stat si m-am gandit...si dupa ce am vazut cat costa unele piese de Reno, Casco...am ales evident, tot din motive economice...Sandero (nu-mi pare rau totusi nici acum ca nu am luat Clio - ma enervam mai rau daca as fi avut probleme cu aia la bani mai multi).

      ps2. sunt absolut convins ca daca masinile dacia s-ar produce in Ungaria, la fel ca si Suzuki...calitatea asamblarii, a finisajelor ar fi net superioara...(nu fac in nici un fel reclama la Suzuki, il dau ca exemplu pentru ca avem printre noi un posesor de Suzuki SX4)
      Last edited by bunicuta; 22 December 2010, 21:58.

      Comment


      • OFF Topic:
        Prietene din 694 de posturi 90% sunt anti Sandero... pe alte thred-uri ai inceput sa adresezi cuvinte jignitoare... vinde-o si iati alta masina (construieste-ti una pe placul tau)
        Sandero R2

        Comment


        • Ti se pare.

          ps. le-ai citit pe toate ? sau iti dai cu parerea ca la LOTO ?

          ps2. eu nu jignesc pe nimeni, am fost jignit si am reactionat in consecinta

          ps3. nu sunt un TROLL, consider ca am dreptul la replica, in fond incerc sa aduc argumente
          Last edited by bunicuta; 22 December 2010, 22:04.

          Comment


          • OFF Topic:
            Din pacate nu ai argumente... ce spui tu despre "chinazaria" ta se poate remedia daca ai avea ceva indemanare/experienta si nu ai mai apela atat la reprezentanta (multi dintre asa zisi mecanici nu au ce cauta pe acolo)
            Sandero R2

            Comment


            • Salut, dupa ce am citit aproape toate posturile m-am gandit sa intru si eu in discutie fiind posesor de sandero si conducant destul de multe masini , nu cred ar trebuii sa "lauzi" atat de mult clio pt ca si clio are foarte multe minusuri ,cred ca ai facut o afacere buna cu sandero.

              Comment


              • Originally posted by GGI78 View Post
                OFF Topic:
                Din pacate nu ai argumente... ce spui tu despre "chinazaria" ta se poate remedia daca ai avea ceva indemanare/experienta si nu ai mai apela atat la reprezentanta (multi dintre asa zisi mecanici nu au ce cauta pe acolo)
                Deci, de prin iulie, mi s-a crapat plasticul de pe consola cu butoanele de cliamtizare (unde scrie 1,2,3,4 si simbolurile de recirculare aer, etc) crapaturile nu sunt mari, dar sunt acolo...si masina are doar 1 an si ceva...ei bine aia de la reprezentanta au facut poze cu telefonul mobil !!? si zic ei, au trimis foto la Pitesti - rapunsul ? Nu e problema de fabricatie, am turnat eu, poate, substante care au afectat plasticul ala - deci ciu-ciu garantie. Acuma eu stiu ca nu am scapt nici acolo in zona aia - mai ales ca nu toata are probleme, doar in unele parti a crapat plasticul ala.
                Le-am spus alora din service ca sunt dispus sa cumpar bucata aia de plastic - DAR, nu se poate, decat cu toata consola de comezi intelegeti nu ?
                GGI, deci nu am ce sa repar...merg asa cu ea, sperand sa ma tina inca vreo 6 ani (nu pot schimba masinile ca pe sosete, mai ales ca fac pe an cam 7-8 mii Km)


                @mariusik22, exact...de asta ma bucur totusi ca nu am luat Clio...desi la calitatea asamblarii e totusi o mare diferenta intre el si Sandero...nah, alta clasa de pret

                Comment


                • @bunicuta - dupa analiza istoricului descris de tine trag o urmatoare concluzie : desi se presupune ca exista variante muuuuult mai bune , la aceasi bani desigur , se pare ca nici una nu a fost asa buna ca sandero. Adica celelalte , se pare dupa ce chiar tu ai zis ca te-ai interesat , aveau si ele probleme destul de serioase si totusi costau mai mult decat sandero.
                  Acum inteleg ca tu ai ales raul cel mai ieftin. Ok , respect asta , dar un singur sfat(poti sa-l ignori ): poate realizezi ca nu toti au avut ghinionul tau, exista sandero cu putine probleme (cum este al meu , poate al lui azzzuro , de chitziman nici nu mai zic ) si nu este frumos ca la orice post al tau sa faci masina asta un jeg. Multe probleme se pot remedia ( chiar si butonul de AC il poti schimba), mai putin sau chiar de tot.

                  Comment


                  • OFF Topic: de tinut minte
                    Cand ai o problema cu masina (ce tine de garantie) indiferent de marca... intai vezi care este buba (sa stii exact despre ce este vorba/altfel te duce cu zaharelu)... te duci frumos in reprezentanta (niciodata la aceeasi ca asa este romanu tine minte) vorbesti frumos (nu cu gura mare si amenitari cum fac uni) cu nenea mecanicu (ii dai si lui ceva) si se rezolva in doi timpi si trei miscari absolut orice probleama
                    Last edited by GGI78; 22 December 2010, 22:33.
                    Sandero R2

                    Comment


                    • @geoalexus, aici e paradoxul....eu nu am fost ghinionist, asta tot incerc sa spun. Mie nu-mi ploua in masina, nu am schimbat caseta de directie, nu curge ulei pe la distributie, nu se aprind aiurea becuri in masina.

                      Dar, e inacceptabil ca la Hayon sa am buton de verificare inchidere, iar eu (din prostia mea) am uitat sa inchid hayonul si am mers cu masina 10 Km, iar in bord nu mi s-a aprins becul de usi deschise, doar plafoniera mi s-a aprins de vreo 2-3 ori - credeam ca si aia s-o stricat, fiind setata sa se aprinda la deschiderea usilor/hayonului.

                      Se aprindea plafoniera, dar becul de usis deschise era stins - ei bine, asta nu o accept (cum la fel nu accept prostia de a uita sa inchizi hayonul )

                      Stiu, unii ar zice, ca astea nu-s probleme, ca sunt eu prea pretentios...etc. Da, nu sunt probleme "grave"...dar pentru mine sunt insuportabile...

                      Originally posted by GGI78 View Post
                      OFF Topic: de tinut minte
                      Cand ai o problema cu masina (ce tine de garantie) indiferent de marca... intai vezi care este buba (sa stii exact despre ce este vorba/altfel te duce cu zaharelu)... te duci frumos in reprezentanta (niciodata la aceeasi ca asa este romanu tine minte) vorbesti frumos (nu cu gura mare si amenitari cum fac uni) cu nenea mecanicu (ii dai si lui ceva) si se rezolva in doi timpi si trei miscari absolut orice probleama
                      1. stiam de problema - aia cu plasticul crapat (am citit inainte si cartea de instructiuni a vad ce zice de solutii de intretinere a bordului)
                      2. in Salaj e un singur dealer dacia - deci ma duc la aceeasi persoana
                      3. din pacate - eu nu pot sa dau spaga (si vorbesc serios)
                      4. evident ca nu ma cert cu aia de acolo, imi dau seama ca ar fi in dezavantajul meu
                      Last edited by bunicuta; 22 December 2010, 22:38. Reason: Automerged Doublepost

                      Comment


                      • Vezi ?... unele dintre probleme sunt la tine... absolut nici o data in reprezentanta dacia nu am vazut sa refuze cineva (sa vezi ce bine merge treaba chiar daca trebuie sa faci programare pentru interventia respectiva)
                        Sandero R2

                        Comment


                        • Trebuie sa se aprinda becul de usi deschise cand hayonul este deschis? Chiar nu am observat. La usi se aprinde sigur , chiar atunci cand nu o inchizi bine , dar pentru hayon nu am dat importanta. Pe mine ma intereseaza sa nu se aprinda volanul ala (care nu stiu ce este) , martorul de gaze arse sau martorul de probleme electrice.

                          Comment


                          • sa vezi ce se agita domnul de la garantie cant te porti " frumos " cu el

                            Comment


                            • Originally posted by geoalexus View Post
                              . Pe mine ma intereseaza sa nu se aprinda volanul ala (care nu stiu ce este) , martorul de gaze arse sau martorul de probleme electrice.
                              Mie mi se aprinde iconita de usi deshise cand e hayonul deschis.

                              ps. iconita aia cu volanul, am inteles(de pe loganclub) ca nu e activata - am inteles ca ar fi de la servodirectie (dar repet, spun ce mai spun unii pe loganclub)
                              Eu cand pun contactul iconita cu volanul nu se aprinde, la tine se aprinde acel bec ?


                              @mariusik22, imi pare rau, dar chiar nu dau (si nici nu iau) spaga
                              Last edited by bunicuta; 22 December 2010, 23:07.

                              Comment


                              • Nu , nu s-a aprins niciodata , doar ca nu stiam ce este si nici nu scria in carte.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google