dupa un an si cateva luni inca ma urc cu mare drag in ya.
mai scartaie putin scaunul cand e f rece sau un greieras prin spatele masinii insa sunt f multumit de ya.sunt genul care pedepseste lucrurile care au costat banii si nu sunt conforme :-)
parerea mea e ca merita sa-ti iei dacie...nu stiu daca mai e rentabil avand in vedere ca nu mai exista rabla, insa eu as merge pe noul sandero.
mai scartaie putin scaunul cand e f rece sau un greieras prin spatele masinii insa sunt f multumit de ya.sunt genul care pedepseste lucrurile care au costat banii si nu sunt conforme :-)
parerea mea e ca merita sa-ti iei dacie...nu stiu daca mai e rentabil avand in vedere ca nu mai exista rabla, insa eu as merge pe noul sandero.

. In afara orasului merg cu 110-120, autostrada 140. Consum 7.5 mediu. Cel mai putin cand am eram in rodaj am reusit performanta de 6.1 pe 350km. Uneori poate am simtit nevoia de mai multi cai mai ales in depasiri. Avantajul la 75CP, ca ma gandesc de 2 ori inainte sa fac o depasire, sunt mai prudent
. Sotia se plange un pic ca scaunul din dreapta e cam incomod. Inca nu scartaie nimic la ea, reviziile facute numai la dealeri Dacia, bagat piese si consumabile originale luate de la ei (poate au costat un pic mai mult dar am zis ca merita). Schimbat volan pe garantie anul trecut - se decojise. In concluzie, am facut alegerea buna la momentul respectiv, 6300E dupa tichete si reducerea de la dealer. Costuri reduse la RCA si CASCO (full 1600 de lei fara fransiza), revizii in jur de 400 de lei.
Comment