Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Recomandari pentru prima masina

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Din cate am vazut eu, pe configurator nu exista optiunea sa fie din fabrica senzori de parcare, dar au macar de aer conditionat. Daca vrei sa iei varianta Ambiance si iti ajung banii pune si optionalul cu aerul conditionat ca la vara o sa te bucuri ca il ai.

    Comment


    • #17
      Nu are rost sa-ti cumepri o masina fara AC. O sa regreti amarnic vara.
      Am fost odata pe vremuri la mare cu o masina fara AC ( de fapt nu era masina, era Tico :-) ) si opream din ora in ora sa schimb maieul de pe copil si sa-i storc hainele ....

      Cat priveste senzorii de parcare, sa fim seriosi, Sandero nu e o masina lunga, are vizibiltare f buna in spate si se parcheaza usor.

      * Noi tot ne dam cu parerea cu masinile aici si poate apare peste cateva zile paduraru2009 cu niste poze ca si-a luat un B-Klasse sau un jeepan. :-))))
      Last edited by ascomp; 6 February 2013, 10:53.

      Comment


      • #18
        In privinta ac colegii au dreptate, este foarte bun dar se poate si fara. Senzorii de parcare nefiind in optiuni ai posibilitatea sa-i montezi intr-un service dacia dar numai daca acestia monteaza altfel, pierzi garantia la partea electrica. Eu mi-am montat singur in garaj

        Comment


        • #19
          Fara AC NU se poate!!!
          L-am avut asta vara stricat 2 zile (de desteptii dintr-un service Dacia) si erau 43 de grade Celsius in masina cu geamurile lasate!
          Iar cu senzorii de parcare... depinde de sofer. Eu nu am avut nevoie, dar un prieten si-a lovit Sanderica in prima saptamana - a parcat-o cu spatele intr-un stalpisor metalic!

          Eeee si eu imi aduc cu drag aminte de mirosul de nou al masinutei care a tinut cateva luni bune!
          Asta pana s-a imputit instalatia de AC (dupa doi ani) si a inceput sa puta a dejectii. Noroc ca s-a rezolvat cu un spray de curatare, ca vroiam sa-i dau foc!

          Comment


          • #20
            In fiecare vara se curata AC-ul si aerisirea cu spray-uri specifice. Ca daca nu se dezvolta bacterii si pute ca naiba. Ca sa nu zic ca unii recomanda ca sa mai pornim AC-ul si iarna din cand in cand pt 1 min cica e bine pt freon.

            Comment


            • #21
              Cred ca AC imi iau sigur. Eu nu prea suport caldura . Cand am sa ma duc sa o comand am sa intreb poate imi pun ei si senzoru de parcare fara sa pierd garantia la vreo ceva.

              Si cred ca alegerea o sa fie una noua pana la urma. Multumesc pentru raspunsuri.

              Comment


              • #22
                AC trebuie daca nu degeaba ai masina noua.

                Parerea mea e ca mai bine de banii aia iti pui o alarma ieftina pe masina (4 mil) decat senzori de mers cu spatele. Sandero are numai 4 m lungime, vizibilitate f buna in spate si se parcheaza f usor. Uite eu de ex mai am un 307 break are 4,5 m insa se parcheaza mult mai greu ca si Sandero si parca Peugeotul intoarce pe o latime mai mare ca Dacia.

                Comment


                • #23
                  Teoretic daca vrei senzori de parcare esti obilgat sa ii pui la ei ca altfel pierzi garantia la partea electrica.

                  Comment


                  • #24
                    Padurarule, daca nu ai mai avut masina, posibil ca te va satisface Dacia. Eu am mai avut si nu m-a satisfacuT, desi mi-a luat ochii Sandero si mi-a placut mult! Iti recomand sa te gindesti bine ce faci cu banii tai si sa analizezezi bine ofertele din piata. Dacia e o masina simpla,care satisface doar nevoia de transport:atit!. Vei ramine cu cu un gust amar dupa ce o vei luat si vei vedea ce ofera!!
                    Eu daca as fi in locul tau as cauta ceva mai inchegat. Chit ca dau un ban in plus (deh m-am ars cu dacia). Cu motorizarile astea noi "de matiz"...no waY Man ..cauta altceva!

                    Comment


                    • #25
                      Pentru 8000-9000 E pentru o masina noua te va satisface.

                      Daca sunteti nesatisfacuti :-) luati-va ceva de 16 000 E (adica dublu). Si veti fi mai satisfacuti pt 2-3 ani cand va incepe sa se strice si masina scumpa. Spun asta din propria experienta.

                      Comment


                      • #26
                        Da, sa isi ia o octavia cu 1.6benzina sa consume cat o raba de 30tone si sa se bucure cum pica switch-urile din usi, cum ploua pe la usile din spate si asa mai departe. Eu mai fac diagnoze si la gama vag si vad foarte bine cat de "masina nemteasca" e. Ma cac pe ele. Asta pentru colegul care e foarte inctantat de skoda lui.
                        Last edited by bogdan_cj; 10 February 2013, 11:53.

                        Comment


                        • #27
                          Socru-meu are Octavia de 4 ani si-a schimbat zilele trecute volanta ca s-au stricat si telescoapele parca.

                          La mine la Peugeot dupa 4 ani mi s-a stricat catalizatorul ( acuma merg fara) un rulment, bucsarii, intrerupatorul aeroterma din prima iarna (cand era masina noua) ingheata frana de mana daca e mai frig de -2 grd.

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by bogdan_cj View Post
                            Da, sa isi ia o octavia cu 1.6benzina sa consume cat o raba de 30tone si sa se bucure cum pica switch-urile din usi, cum ploua pe la usile din spate si asa mai departe. Eu mai fac diagnoze si la gama vag si vad foarte bine cat de "masina nemteasca" e. Ma cac pe ele. Asta pentru colegul care e foarte inctantat de skoda lui.
                            pai faceti voi lobby mai mult sa isi ia un rahat mai frumos, cica frantuzesc, la care stai toata ziua sa pui pe el folii sa nu iti ploua in masina, sa te inebuneasca zgomotul in habitaclu, sa mirosi mucegaiul din tavan..etc. macar cu dacia ai o preocupare continua de a adauga mereu ceva pe masina si nu te plictisesti. asta e farmecul...si ajungi sa iti cunosti mai bine masina ca o demontezi mereu.

                            revenind la masini, peste tot exista si probleme, iar cele din ziua de azi sunt din ce in ce mai slab calitative. deh asta e trendul. ar inchide fabricile toti.
                            oricum eu ii doresc succes si sa se bucure de alegerea lui. asta e cel mai important.

                            Comment


                            • #29
                              Sincer, mie nu imi ploua in masina, nu am mucegai pe plafon. Intr-adevar ca nu se compara cu octavia, dar si ele au problemele lor. Ciomp, daca vrei te invit cu placere miercurea la intalnirea vwforum de la iulius ca sa vezi oameni cu casete de directie picate si alte probleme. Te rog, nu o lua ca atac la persoana, dar octavia nu e cu mult mai evoluata. Intr-adevar platforma de golf 4 e una ok ca tren de rulare. Si dacia are probleme, dar cum ai zis tu(apa, mucegai in unele cazuri, insonorizare deficitara) si in alte parti. Mie cel putin nu imi pare rau ca mi-am luat sandero.

                              Comment


                              • #30
                                Originally posted by bogdan_cj View Post
                                Sincer, mie nu imi ploua in masina, nu am mucegai pe plafon. Intr-adevar ca nu se compara cu octavia, dar si ele au problemele lor. Ciomp, daca vrei te invit cu placere miercurea la intalnirea vwforum de la iulius ca sa vezi oameni cu casete de directie picate si alte probleme. Te rog, nu o lua ca atac la persoana, dar octavia nu e cu mult mai evoluata. Intr-adevar platforma de golf 4 e una ok ca tren de rulare. Si dacia are probleme, dar cum ai zis tu(apa, mucegai in unele cazuri, insonorizare deficitara) si in alte parti. Mie cel putin nu imi pare rau ca mi-am luat sandero.
                                bogdan! este foarte adevarat ce spui. probleme sunt peste tot.mai ales la loturile noi de masini. insa mie mi-a lasat un gust amar dacia si parca nu imi vine sa o recomand. chiar mi-a placut mult masina, poate tu nu stii asta. ma repet. nu vreau sa fac polemici inutile, nu am spus niciodata ca ma pis pe marca, pentru ca aceasta masina are si parti bune. nu ma limitez la faptul ca eu am avut probleme si nu vreau sa generalizez, dar sunt niste cacaturi care sunt foarte enervante la masina asta si la care s-au zgircit inutil francezii...ca la tine s-a nimerit sa fie o masina mai buna si esti multumit, nu face decit sa ma bucure si iti doresc multi km cu ea.
                                nu am ales skoda ca e masina "nemteasca" si nu fac versusuri. daca crezi ca ma incadrez in categoria aia de rromani snobi care iau o masina numai ca e nemteasca te inseli.
                                s-a nimerit sa iasa cistigatoare. chiar am stat mult inainte sa aleg o masina dupa ce am dat sandero si nu a fost usor sa aleg. sariti degeaba pe mine, caci nu ati inteles rostul posturilor, dar va inteleg ca si posesori de sandero.eu,acum sunt doar un intrus.dar ceva a ramas acolo legat de acest sandero.lucrurile frumoase.
                                revenind, nu putem le compara. cert e ca eu ma simt grozav skoda pina acuma, ceea ce nu s-a intimplat la masina anterioara, adica la Sandel.
                                Pentru initiator nu voiam decit sa trag un semnal si sa il fac sa se gindesca mai mult la oferta, sa se intereseze mai indeaproape inainte sa faca achizitia. asta chiar daca postul meu a fost unul mai taios. deh..is patit!
                                legat de aceste motorase mici, cu turbo, desi suna fain pe hirtie si functioneaza..eu ma abtin.
                                vom vedea in timp cit de reusite sunt. nu m-as grabi sa cumpar.
                                eu masina sub 120 cai nu as mai lua, daca ar fi sa aleg inca o data. dar nu le poti avea pe toate la o masina, asta e viata!...iar cu banii stim fiecare cum e.
                                Last edited by ciomp; 10 February 2013, 18:19.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google