Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Sandero vs Clio III

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Hmm, tu vrei deci Prestige...acum inteleg ca e importanta pentru tine culoarea tapiteriei, eu unul zic ca nu merita un prestige din mai multe motive:
    1. nu merita sa pui geamuri electrice spate - sunt prea jos si se murdaresc usor - plus ca e aberant sa te apleci sa deschizi geamul, plus ca daca doar tu conduci masina - da-i incolo pe cei din spate, sa dea la manivela daca vor
    2. jantele de aluminiu - sunt naspa, mai bine iei Laureate (nah, nu ai tapiterie in 2 culoari si nici bordul - care e super fain) cu jante de tabla si de aia 300 euro pe care-i economisesti pentru jantele de aluminiu - te alegi cu 4 jante de tabla si poti cumpara 4 jante de aluminiu de care vrei tu (adica mai stilate)
    3. radio cd cu mp3 - nu merita diferenta de pret, ori iei un alt radiocd cu mp3 ori cumperi un modulator

    Dupa umila mea parere un Sandero Laureate pe care sa pui airbag-uri laterale si eventual vopsea metaizata e tot ce-ti trebuie - bineinteles, daca te poti lipsi de bordul bicolor si de tapiteria bicolora !

    Cam asta imi vine in minte acum.

    Comment


    • #47
      Apai de alea nu ma prea pot lipsi eu pentru ca tapiserie beige e standardul pentru masina mea, pur si simplu nu accept altfel. Si sincer, o iau in rate, 84 la numar, diferenta intre Laureate cu aibaguri laterale si Prestige cu airbaguri laterale, pe luna e de 8 euro..nu prea se simt. Economia de care zici tu e justa si intemeiata, dar prin faptul ca o iau in rate, am lunar o suma destul de maricica, incluzand benzina(dublul salariului mamei mele, deci nu e mica) si nu prea as avea cum sa mai fac achizitiile astea dupa(prefer sa pun bani deoparte pentru drumetii cu Sandelul). De bine de rau nu cred ca e asa de rau MP3-ul ala, e o masina, e mica incinta si cred ca da destul sunet pana la momentul in care nu se mai aude bine plus ca nu vreau sa imi duduie masina, sunt mai linistit eu asa, geamurile electrice sunt in spate, nu tre sa fie atenti la drum cand le deschid, deci se pot apleca, jentile nu sunt tocmai estetice, dar sunt de aliaj, oricum mai bine decat de otel, iar tapiseria si plansa de bord RULLZZ....si la 8 euro pe luna in plus,nu e chiar o catastrofa. Cel putin eu asa vad problema, poate gresesc?

      Scuze de dublu post, da mi-am amintit dupa...
      La toate alea se mai adauga si volanul de piele si ceva antifonare in plus pe la motor care cica numa pe la Prestige se pune. Iar daca mai sunt si butoane cu impuls la geamurile fata(doar sper, nu stiu)...deja ii dau cu toata inima aia 8Euro
      Last edited by vasiabikeru; 29 May 2009, 19:10. Reason: Automerged Doublepost

      Comment


      • #48
        Un pic cam subiectiv Clujeanul nostru dar is banii lui si face ce vrea cu ei.
        Si eu consider Laureate-ul cea mai buna varianta de la Sandero pt ca Prestige are "Subiectivitati".
        Oricum, sa fi sanatos si te asteptam la miting-urile de la Cluj impreauna cu Logan Club Cluj.

        Comment


        • #49
          Fii sigur ca o sa vin...acuma abia astept sa o iau...sa speram ca o sa mearga toate ca pe roate ramane doar sa ma hotarasc la culoare...rouge de feu vs mineral blue...tuff decision

          Comment


          • #50
            In vine sa rad cand realizez ce inseamna pentru Dacia varianta prestige....nici macar varianta cea mai slaba, simplu ieftina (de la un BMW de exemplu) nu o intrece. Piele in 2 zone, evident ca in maxim 2 luni de vara e ca si distrusa. Cum spunea si colegul "Bunicuta" jentile sunt catastrofa. Cu acei bani din diferenta de pret iti imbraci in piele toata masina, mai pui si un player mai bunicel, dar asta e ...

            Comment


            • #51
              pielea aia o fi prastie, dar in nici un caz nu se distruge in 2-3 luni. intreaba-i pe cei cu logan prestige sa vezi daca au problema respectiva. n-o prea au
              revenim la comparatia cu clio? bikere, sa ne zici pana la urma cat te-a ajuns masina si cam ce dotari ai pe ea in plus fata de standard...asta ca sa fim ontopic, sa vedem vis-a-vis de clio3.
              dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

              Comment


              • #52
                Pai pentru treaba asta mai trebe asteptat un pic, o sa o comand undeva la inceputul lui august, ca sa imi vina in decursul lunii septembrie....e pur legata de bani alegerea datei, vreau sa mai aman un pic inceputul ratelor, ca sa ma descurc lejer la achizitionare. Pai in plus airbagurile laterale, schimbate arcurile cat de repede cu Weitec, probabil o folie fina pentru un pic de intimitate, si am inteles ca e buna si pentru caldura, o sa aiba o cotiera de aia de la alfarom pt geamuri electrice(cu tot cu suport facut separat ma ajunge la jumatate din pretul celei originale, si din ce am citit, e multumita lumea cu de-asta), covorase inca nu stiu de unde, as vrea sa aiba si partea aia pentru picior langa ambreiaj, cheia probabil o sa o schimb cu una de tip rabatabil(poate chiar si cu alarma pe acea cheie), as schimba ceva leduri pe ici pe colo, da nu stiu daca e permis, un GPS e optional, si la fel o oglinda de aia inteligenta cu senzori de parcare(astea oricum o sa mai astepte cred, cel putin oglinda), un ornament de esapament patrat, dar nu cel de la Dacia, mi se pare prea mic, am gasit eu ceva pe la un magazin, si alte prostioare. Dupa cum se vede nu sunt genul care sa impopotoneze masina, imi place sa o am curata, sa fie exact ce trebe pe ea...

                Ideea e ca oricum nu se apropie de Clio III, zic eu, orice i-as pune, dar gandirea mea ramane aceeasi, n-are rost sa imi iau o masina cu mai mult decat e necesar, si sa ma mai si stresez de bani...
                Last edited by vasiabikeru; 9 June 2009, 12:34.

                Comment


                • #53
                  ok, n-ai inteles ma refeream la optionalele disponiile de la dacia, sa nu-mi zici ca aia-ti monteaza arcuri sport, folii si alte chitibusuri
                  dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                  Comment


                  • #54
                    Pai optionale de la Dacia, doar aibagurile laterale mai sunt. Din capitolul accesorii, in mare parte cred ca vor fi aftermarket, pentru ca la Dacia ori sunt preturi prea mari, ca in cazul cotierei, ori sunt accesorii care nu sunt conforme cu anumite cerinte personale, cum sunt presurile fara zona de relaxare a piciorului stang.

                    Comment


                    • #55
                      seba@ dacia chiar monteaza bixenoane, arcuri sport, folie pe geamuri.
                      cand am fst sa fac revizia 3 din cei 5 muncitori lucrau la masinile personale. unu la bixenoane, unu la folie, si celalalt la echilbratul rotilor. (sincer arcurile nu stiu daca se baga sa ti le monteze), dar in principiu, orice vrei sa pui pe masina cei de la dacia sunt obligati sa le monteze.
                      -fara-

                      Comment


                      • #56
                        Asta asa e, cred ca Seba se referea la faptul ca Dacia nu le are ca accesorii...in afara de folie, de aia au

                        Comment


                        • #57
                          spanu, ori la voi la sibiu bate un vant mai special (influenta de la brasov, unde pe loganclub avem cei mai "avionisti" useri) ori dacia si-a modificat politica de vanzari/garantii...monteaza aia pe dracu arcuri sport. ia vezi, au in oferta? de care? iti pun daca le duci tu, dar bye-bye garantie, poti sa montezi arcurile sport in curtea fabricii, ca tot degeaba...
                          oricum, ideea e sa comparam clio3 cu sandero prestige. la cati bani, care ce dotari are. chestii ce le poti lua din reprezentanta, ca vorbim de comparatia la show-room, altfel, covoare de piele de puta de veverita poti pune din piata si la logan si la maybach...
                          de exemplu: sandero prestige, metalizat, airbaguri laterale...50000 euro; clio3, versiunea ambiance, nemetalizat, fara motor dar cu 2 roti de rezerva, 70000 euro. cam asta e comparatia la care te astepti cand vezi topicul sandero vs clio, nu?
                          dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                          Comment


                          • #58
                            Seba...al 2-lea post pe pagina.. I'm mean

                            Comment


                            • #59
                              pai nu esti rau, ca tocmai asta e ideea, ce-ai prezentat tu acolo, dar n-ai pus dotarile lui sandero prestige spre comparatie. fa frumos un tabel excel comparativ si ataseaza sau las' ca daca am timp, mai incolo o sa-l pun eu. personal ma asteptam sa spui am luat prestige metalizat, airbag lateral, m-a costat xxxx euro. si atunci aveam subiect de comparatie. hai ca fac eu tabel mai incolo...
                              dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                              Comment


                              • #60
                                Astia de la dacia nu monteaza nici macar jenti de aliaj. Sa nu vorbim de alte operatiuni ca nu are rost. Cand vor pune folie probabil ca restul service-urilor vor monta aripi pe masini. Din cate am inteles eu Clio se asambleaza in turcia, deci este posibil sa dai mai multi bani decat pe un sandero si sa fie la fel de nereusit...loterie.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google