Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Caseta de directie - de cind aveti probleme?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #91
  pai sa cititi pe pagina de facebok a dacia..au un forum..mi-au cenzurat unul din mesaje....poate ar trebui sa postezi si acolo.. aceastea experienta a ta. ca sigur citeste cine trebuie acolo sper..

  P.S. topicul in cauza se refera ca am rugat lumea sa intre sa citeasca adevaratele probleme pe forum dedicat acesta..si s-au atacat rapid..

  masina e bunicica la banii astia pacat de cei din service....sa vedeti cum imi face bordul..dupa demontare...

  Comment


  • #92
   Hai ca incepem sa ne certam pe topicu asta si n'are rost!
   Sa ma ierte D-zeu... Va inteleg si pe voi, si pe ei si pe mine.
   Am dat pe Dacie 5700 de iepuroi...noua... mi-ar fi placut si mie un Polo o Fabie o Corsa...nu era sub 8-9000...pur si simplu...oricat as fi incercat sa o gasesc yo p-aia de 5-6000 de ieuro...nu era
   Iar cand nu se pune problema de SH, pt ca nu am alti bani de reparatii si am nevoie neaparata de CASCO, spuneti voi o solutie viabila...daca nu DACIA!!!

   Comment


   • #93
    5700? ce varianta? ai avut si vauchere..
    -fara-

    Comment


    • #94
     dap.
     3 vouchere, aer conditionat moka, varianta Orange de anu trecut.
     Ideea e ca toate celelalte marci nu erau sub 7-8,9 mii cu tot cu reduceri si vouchere.d'aia zic...

     Comment


     • #95
      Originally posted by mahay View Post
      Hai ca incepem sa ne certam pe topicu asta si n'are rost!
      Sa ma ierte D-zeu... Va inteleg si pe voi, si pe ei si pe mine.
      Am dat pe Dacie 5700 de iepuroi...noua... mi-ar fi placut si mie un Polo o Fabie o Corsa...nu era sub 8-9000...pur si simplu...oricat as fi incercat sa o gasesc yo p-aia de 5-6000 de ieuro...nu era
      Iar cand nu se pune problema de SH, pt ca nu am alti bani de reparatii si am nevoie neaparata de CASCO, spuneti voi o solutie viabila...daca nu DACIA!!!
      mie mi-ar fi placut o masina fara probleme. cind am ales/cumparat dacia IN 2009 diferentele intre corsa/fiesta/fabia erau foarte mici (am mai spus-o pe phorum cca 200-500 oiro)..asa ca e discutabila treaba...ce ma bucura insa e faptul ca nu mai apar iuzari cu probleme la directie, dar nu inteleg de ce gunoiaele astia de la dacia nu ne-au rezolvat problema si trateaza problema cu macsima indiferenta.
      @goan multumesc...sunt din ce in ce mai multumit de noua masina o octavia combi, care de aproape 1 an ma duce fara probleme pe drumurile patriei.
      Last edited by ciomp; 17th September 2012, 14:38.

      Comment


      • #96
       Salut,

       La revizia de ieri 24.02.2015 am aflat ca am joc in caseta de directie. Mi s-a spus ca inca nu necesita schimbare.
       De unde as putea lua una noua si la ce pret?

       Comment


       • #97
        Salutare!

        Tot problema cu zgomotul metalic in partea dreapta o am si eu. Doar pe viraje si doar la un anumit unghi. Initial cei de la Dacia mi-au zis sa montez bara antiruliu, ca de acolo e, montat, niciun efect. La urmatoarea vizita mi-au "repozitionat" arcurile fata, ca de acolo e, niciun efect. La a treia vizita au schimbat arcuri, amortizoare si COL amortizoare, ca de acolo e, efectul este mediu, bataia nu se mai aude atat de puternic dar este inca prezenta si transmite vibratii in volan. Deja incep sa cred ca nici ei nu stiu si ma gandesc sa incep sa merg la alte servisuri. O sa revin cu actualizari in zilele urmatoare.

        O zi buna!

        Comment


        • #98
         Buna tuturor, ????reparatia casetei de directie se face astfel:se demonteaza, se reconditioneaza, se testeaza si monteaza pe masina si apoi se efectueaza geometria 3D. Reconditionarea casetei de directie se face prin dezasamblarea componentelor si inlocuirea sau reparatia elementelor uzate. Aceasta operatiune dureaza aproximativ 5 ore fara a lua in calcul si demontarea/montarea inapoi pe masina. Pret total aproximativ 600 lei la http://autoalmira.ro/reparatii-casete-directie/

         1. Demontat caseta de directie;
         2. Reconditionarea casetelor de directie;
         3. Montajul casetei de directie reconditionate pe masina;
         4. Efectuarea geometrie 3D.

         Comment

         Working...
         X
         Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
         Politica de Securitate Google