Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Consum Sandero 1.6 90 CP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ceea ce scrie Chitziman stiu si eu, mai mult, bornele ,,scoase,, ale ,,cablurilor,, bateriei se dau cap in cap pentru cateva secunde pentru o descarcare completa. Mersul sub 2000 este indicat pentru tr 4 si 5 chiar daca ai 50-70 km/h, iar accelerarea de la o treapta la alta se face rapid (nu bruscare). La cateva drumuri pe o distanta de cativa km mergi accelerat chiar daca esti intr-o treapta inferioara. Am 50000 si deocamdata nici o problema.

    Comment


    • Nu am inteles cum resetarea computerului de bord prin scoaterea bateriei schimba consumul?! Adica nu vad la ce ar folosi

      Comment


      • Se pare ca stilul de mers/consum este memorat de calculator, odata resetat aceasta invata noul stil de condus/consum.

        Comment


        • Am mers prin tara in concediu vreo 2000 km si am obtinut consum de 6.0 - 6.2 l/100 km.

          Comment


          • Ceva de genu am eu. Am condus 1457 KM cu un consum mediu de 5.94. AC pornit cam jumate din distanta. Eu sunt foarte multumit si vad ca si alte 1.6 consuma cam pe acolo.

            Comment


            • sincer sa fiu daca mi-as lua tot un Sandero nou, as alege varianta Tce 0,9 litri tot pe benzina....motorul asta de 1,6 consuma de rupe in oras...

              Comment


              • Mai auzeam pe cineva ca se plangea de consum ,dar parca avea 1,4 la sandero 1.Voi intra si eu in posesia unuia de 0.9 tce si sunt curios de consumul din oras.Daca iese 9 e perfect..La logan 1 1.6 mpi aveam vreo 10,5 cu aer vara..
                NU-S IDIOT,NU dau QUOTE LA ULTIMUL MESAJ!!

                Comment


                • la 0.9 TCe ei dau pe site consumuri de vreo 6,4 urban si 4,4 afara, cu o medie de 5,2 l /100 km... acu nu stiu daca chiar sunt reale, da' sub 9 in oras vei avea clar. Am auzit comentarii de la diversi "cunoscatori" cum ca domne are doar 3 cilindri si in timp e mai putin fiabil, ca e suprasolicitat si bla-bla-bla...se uzeaza mai tare...etc...astea sunt prostii, e un motor foarte bun.

                  Comment


                  • Am pe Sandero Stepway motorul 0.9 Tce. Am făcut din iunie de când am mașinuța peste 3000 km. și am scos un consum mediu de 5,5 fără a.c și 5,7 cu a.c pe distanțe de peste 300 km.. Pot să spun că nu „ doarme”, este chiar vioi și foarte vioi când ai nevoie de căluții lui. Nu este puturos nici măcar când este a.c-ul prnit.
                    Nu am făcut încă consumul doar în oraș, dar cred că va corespunde cu ce dau cei de la Dacia. O să vă țin la curent și cu consumul din oraș.

                    Comment


                    • tu scrii doar sa te bagi in seama?Ce are consumul de 1,6 cu acela de 0.9 tce
                      NU-S IDIOT,NU dau QUOTE LA ULTIMUL MESAJ!!

                      Comment


                      • un cilindru in plus :-)

                        Comment


                        • Salut,
                          Eu am un Sandero Orange, 2011, 1,6 mpi, 82 cp.
                          Pe un traseu Bucuresti-Ranca-Garda de Sus- Hunedoara- Sibiu-Caciulata-Bucuresti pe cca. 1170 km mi-a consumat 6,3%.(calcul facut la pompa)
                          Mers la limita superioara a vitezei legale si cu AC-ul cam 80% din parcurs.

                          Comment


                          • Bun consum, spik1. Insa vezi ca motorul 1.6 euro 5 are 62 kw, adica 84 cp.

                            Comment

                            Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google