Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Bara stabilizatoare la 1,4 MPI

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Sandero Laureate 1.6 mpi are bara stabilizatoarea.Am ridicat masina pe elevator si m-am uitat special la acest lucru.De amortizoare am intelesc ca ar fii pe gaz.Nu stiu sigur.
    Spuneti NU drogurilor

    Comment


    • #32
      telescoapele sunt pe ulei, din ce au zis cei de la dacia. in afara de aspectul carcasei superioare, restul masinii e logan. aceleasi motoare, aceleasi punti, aceleasi sisteme de franare, structura partii inferioare a caroseriei e in mare parte aceeasi...as zice ca sandel va avea aceleasi probleme si deficiente ca varu'su' mai mare, ligheanul si la fel se vor remedia (sau nu, pe ideea ca "asa face toate"). cand va aparea sandel dizal sau 1.6_16v s-ar putea sa aiba telescoapele din fata pe gaz. zic "s-ar putea", pt ca si asta se pare ca e un mit, eu schimband arcurile la ambele loganuri (ambition si prestige) la interval de o zi, am observat aceleasi telescoape pe ambele masini.
      dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

      Comment


      • #33
        De la 1 ianuarie 2009 se pare ca nici versinile cu motor de 1,6 MPI nu vor avea in dotare bara stabilizatoare. Valabil si pentru Logan.

        DACIA.

        Comment


        • #34
          La cum merge politica de promovare a vanzarilor Dacia, cred ca e chiar posibil sa faca reducerea aia de 2000 euro pana la urma, urmand ca proprietarul sa primeasca in loc de masina doar cartea de garantie si...roata de rezerva Kormoran
          ps. trusa medicala, triunghiurile si stingatorul...raman la acelasi pret de 38 euro TVA inclus

          Comment


          • #35
            Da, dar daca mai creste euro mult o sa ajunga trusa cat salariu mediu pe economie.
            Avand in vedere ca politica Dacia este sa scoata de pe masini lucrurile de care se plang clientii... eu va sfatuiesc sa nu mai carcotiti ca ramaneti fara nimic. In concluzie, Daciile au cele mai bune motoare, cele mai bune anvelope, cele mai bune scaune, etc.
            Acu mi-a trecut prin cap: ca tot se plange lumea de spalatoru' care nu porneste odata cu stergatoru', poate il scot de tot si-l inlocuiesc cu o carpa. Sau baga pompita la picior ca la 1300.

            PS: Daca Doamne Fereste chiar se intampla asa, rog Dacia SA sa-mi plateasca drepturi de autor.

            Comment


            • #36
              sa vedeti pe lganclub cum ma ataca lumea cand zic ca acum loganul si sandero nu mai sunt cea mai buna varianta de masina la banii dati...
              dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

              Comment


              • #37
                Am Sandero 1.4 mpi fabricat in iunie 2008,are bara stabilizatoare.Chiar se mira o cunostiinta ca pe masina lui facuta in toamna lui 2008 nu mai exista aceasta bara.Ciudata decizie a celor de la Dacia.

                Comment


                • #38
                  exista gaurile in toate componentele. bara costa 10milioane cu tot cu manopera.
                  ideea e ca nu exista o singura bara care trebuie montata; care costa 350 lei;
                  exista un sistem format din mai multe bari-bare
                  mai explicit:
                  la capetele barei principale se mai adauga inca 2 care fac toata treaba+ iti trebuie cuzineti elastici+alte suruburi si piulitze.
                  asa se ajunge la 10 milioane
                  -fara-

                  Comment


                  • #39
                    sa vad daca am inteles bine: la preferance 1,4 ce va sa-mi vina prin programul rabla la inceputul lui iunie, nu voi beneficia de bara (sistemul de bare) respectiv, dar in service-ul autorizat pot sa il acizitionez/montez fara sa imi afecteze in vreun fel garantia?

                    Comment


                    • #40
                      daca a montat cineva, dintre cei care nu au bara stabilizatoare, dupa achizitionarea masinii va rog sa imi spuna. sunt pornit sa o pun daca e cazul chiar daca e o investitie mare. o data pt capitolul siguranta (desi masina e ok, la viteze mai mari de 100 km/h in curbe relativ largi o simt ca se "lasa". poate ca e si de la scaun senzatia. am patit sa treaca un logan model mai vechi pe linga mine si eu amveam 115 si el parca nu se sinchisea..eu am frinat in curba), a doua oara dupa cum stim mai multi pt zgomotele alea. azi am scris si la VC cu zgomotele pe fata ....sa vad ce imi zic ! bafta!

                      Comment


                      • #41
                        Initial ma batea gandul sa-mi pun bara stabilizatoare, dar la ce gropi sunt in tarisoara noastra, mi-am zis ca e mai bine fara ea...macar stiu ca atunci cand trec peste craterele din carosabil nu se zdruncina toata masina...
                        ps. ciomp, zgomotele pe care le ai tu, nu au aparut datorita lipsei barii stabilizatoare

                        Comment


                        • #42
                          dar de la ce sa apara mai fratilor? citeodata pusca destul de tare ceva acolo. am mai zis ca am fost in service si aia mi-au dat cu vazelina la arc si talere sus unde se misca arcul. nimic in sensul pozitiv! o fi ceva strimb din fabrica? ..ca se intimpla la mai multi. ...mai sa fie! rogu-va care stiti sa ma anuntati. multzam!

                          ps am scris azi la VC!

                          Comment


                          • #43
                            Ciompule,ti-as recomanda sa intrebi la VC sau la reprezentanta daca se poate monta,decat la colegii de pe forum - nu cred ca si-a pus cineva. In alta ordine de idei,verifica - sau pune pe cineva sa verifice daca exista din fabrica gaurile unde s-ar fixa acele bare.Daca ele nu exista,mai bine uita de bara stabilizatoare.Nu vrei ca mesterii manole sa-ti gaureasca sasiul - poate aiurea,poate necentrat - ca mai apoi sa ai probleme mai serioase decat asa. Parerea mea.

                            Comment


                            • #44
                              da multumesc, o sa mai intreb la ei desigur...ii dam noi de capat si cu problema asta! vad ca is multi care se pling de zgomotele la ansambluri fata! io is hotarit sa sap si sa scap de ele...acuma fiind mai nou si posesor si pe forum, ma agit...si am zis ca aici poate e cineva care stie, printre cei vechi sau a fost careva care a dat de un mester mai iscusit.. numai bine!

                              Comment


                              • #45
                                Originally posted by ciomp View Post
                                am mai zis ca am fost in service si aia mi-au dat cu vazelina la arc si talere sus unde se misca arcul.
                                Imi pare rau, dar e vina ta aici, scuza-ma dar tu cand ai luat masina, ai vazut cumva ca pe talerele arcurilor sa fie vaselina ? eu unul nu am vazut asa ceva....ori daca dupa un timp scartaie ceva pe acolo...iar cei din service iti rezolva treaba romaneste cu vaselina (desi nu e specificat acest lucru in cartea tehnica) atunci sorry...dar eu te acuz pe tine ca i-ai lasat pe idiotii aia din service sa faca asta...e clar ca daca pui vaselina pe talere, zgomotul va disparea....cat timp ? pai pana cand se depune praful, se solidifica totul acolo...deci cam 2-3 saptamani...si dupa aia ? o iei de la capat cu vaselina ?
                                Nuuu, tu mergi la ei, si stai pe capul lor pana rezolva...si sub nici o forma sa nu lasi masina nesupravegheata la ei...si dai telefoane peste telefoane la VC....si treci si la amenintari cu OPC-ul daca nu se sinchisesc.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google