Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Bara stabilizatoare la 1,4 MPI

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • clar sunt tampiti: o data ca au scos-o, a doua oara ca au revenit si a treia oara ca o monteaza ca gest "comercial". deci clar, o alta masina de la ei nu mai are sens sa fie luata in discutie.
  dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

  Comment


  • merci si pentru asta

   Comment


   • revin si eu cu minunea :-),mi-a fost montata bara anti ruliu si sincer mare lucru nu am sesizat decat in sensurile giratorii :-)))
    ps.cost total 170 ron,bara second

    Comment


    • Originally posted by Oliseh View Post
     revin si eu cu minunea :-),mi-a fost montata bara anti ruliu si sincer mare lucru nu am sesizat decat in sensurile giratorii :-)))
     ps.cost total 170 ron,bara second

     O sa sesizezi cand o sa inceapa sa cloncane bieletele antiruliu. Sunt mai mici si alea se duc primele.

     Eu la Sandero editia Story am asa ceva din fabrica insa pentru ca supensia e moale nu cred ca e mare branza in plus.

     La cealalta masina parca am si pe puntea din spate o bara de torsiune stanga-dreapta.

     Comment


     • Originally posted by Oliseh View Post
      revin si eu cu minunea :-),mi-a fost montata bara anti ruliu si sincer mare lucru nu am sesizat decat in sensurile giratorii :-)))
      ps.cost total 170 ron,bara second
      atentie Oliseh, caci la versiunile fara bara, arcurile fata is mai tari! ce ai facut tu (si eu am facut, la fel pe Sandel) e sa rigidizesi mai tare puntea fata. despre consecinte in timp, nu ma pronunta caci eu am dat masina!
      is diferite echiparile.

      Comment


      • astazi mi-am pus bara stabilizatoare pe sander din 2008 1.4 mpi, sincer parca m-am urcat In alta masina...mai inchegata, ma simt mai in sigurantanu stiu de ce dracu au scos-o ca mare economie n-au facut...bara de la dezmembrari 70 lei, bucsile si bieleta 30 lei( originale) manopera 40 lei

       Comment


       • mai supravietuieste cineva pe meleagurile astea?
        nus de ce dracu ma mai obosessc sa scriu....

        Comment

        Working...
        X
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
        Politica de Securitate Google