Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Consum Sandero 1,4 75 CP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Mai scade, n-avea grija. La nici o mie de km. te apuci de calculat consumuri? A, consumul ala al meu era exclusiv extraurban.

    Comment


    • #77
      Mai scade, chiar pana la 5,4 - 5,5.... dupa care iti dai seama ca a trecut rodajul si conduci ca un tataie si o frigi si creeeeeeste pana pe la 6,7 media.

      Comment


      • #78
        pai la mine si dupa 4950 tot pe la 6 ,6 e si chiar daca am mers din zalau pana in timisoara si retur in aceeasi zi tot nu a scazut decat pe la 6,1 -mentionez 4 oameni in masina si viteza de 90-100 km/h

        Comment


        • #79
          Totusi consumul mediu mixt oficial la 1.4 este 7.0. Eu zic ca stam bine, nu ?

          Comment


          • #80
            consumul meu

            sandero 1.4 -1550km, Bacau-Bucuresti, condus economic - regim 2000-3000, consum mediu pe CB: 6.4
            Condus in bucuresti - 11.1l/100km

            Nu cred ca un sandero 1.4 poate cobori sub 5.5l/100 , chiar daca mi se arata poze!!!!! IMPOSIBIL

            Comment


            • #81
              Eeeeee, na! Depinde CUM, CAT si UNDE mergi! Normal ca in conditii "normale" de trafic si co. nu prea cobori sub 5.5. Dar daca vrei sa vezi consum mic si iti place joaca (vezi reclama) coboara sub. De exemplu, cu motorul cald (rulasem 30 km), intr-o dumunica dimineata, cu sosele libere, am atins consum de 4.7. Am oprit, resetat cb si am accelerat usor pana la 70 kmh in treapta 4. Am tinut-o acolo si a scazut usor - usor de la 10 (in momentul pornirii) la 4.7. Bineinteles ca a doua zi am lasat experimentul balta si am mers ca de obicei si s-a dus peste 6 numaidecat.

              Comment


              • #82
                eu mai patesc ceva. de obicei dupa ce alimentez resetez computerul. Sunt curios cam care este diferente intre luni. De obicei fac un plin pe luna. Si de fiecare daca cand intru in benzinarie imi arata un consum de 10,9 sau peste...cand ies din benzinarie imi arat un consum de maxim 6,9 dupa care in 7,8 zile ajunge iar intre 10 si 12.
                Incep sa cred ca acest computer este pus doar de forma, spun acest lucru pentru ca pe luna fac cam 500 km plus minus 15-30km..si culmea trebuie sa pun benzina la 4 saptamani dupa alimentare( de fiecare data alimentez 50 litri).

                Comment


                • #83
                  nu e pus defel de forma, daca tu in primul km ai 30 de accelerari si apoi cand conduci intins dupa 100km, nu-i normal sa scada consumul mediu? in afara de consumul neanregistrat cand stai la semafor, CB e destul de corect in ceea ce "zice". faceti scandal la dacia ca nu-i bun, sa-l scoata aia, ca asa au mai facut unii acum 4 ani cand cons instant a fost afisat 10-15% dar nu i-a dus mintea ca la consumul ala le trebuia rezervor mai mare decat loganul si daca derulau in CB ar fi vazut cons mediu real, dar la romani de unde un pic de intrbare inainte de a afisa nemultumiri !?
                  dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                  Comment


                  • #84
                    eu am spus ca inainte de alimentare imi arata un consum, dupa alimentare scade mult. Ce legatura are asta cu ce spui tu? Eu nu ies cu dacia in afara orasului, folosesc cealalta masina pentru iesiri, deci...nu vad logica.Si daca ma plang in legatura cu ceva...am si de ce...pentru acei 9250 euro un bmw iti spune si temperatura de pe Everest, Dacia inca fura la asamblare si sa nu mai vorbim de felul in care lucreaza. Eu am luat masina mai mult pentru carat...asta in cazul in care cineva mi-ar spune :" atunci de ce ai ales sandero?"...Parerea mea este ca are un consum mare pentru un asa motor mic si computerul arata eronat tot in afara de distanta si ceas

                    Comment


                    • #85
                      Am masurat consumul prin metoda plinului dupa ce am mers 290 km cu o medie de viteza de 40 km/h. Rezultatul 7,5 l/100 km, in timp ce CB imi arata 8,0 l/100 km pentru acelasi parcurs.

                      Comment


                      • #86
                        Metoda plinului până în buză sau până la oprirea automată a pompei de benzină, iar dacă e până la oprirea automată a pompei, ai alimentat de la aceiaşi pompă de la care ai facut plinul precedent? Este important de ştiut.
                        Mama proştilor este mereu gravidă!

                        Comment


                        • #87
                          atitea contradictii - pentru ce? e limpede ca, oricum am da-o, Sandero consuma intre 6,5 si 7 l mixt si 10 in oras. Diferentele tin de modul de condus al fiecaruia... e un consum normal pentru un asemena motor. De pilda, mie in iasi imi maninca uneori peste 10 l, dar atunci cind prind aglomeratii care imi scot peri albi. la drum lung, intre constanta, buzau si iasi (prin bacau, roman), a inghitit 6,7 l %. Cu bagaje multe si 2 persoane. Si, la urma urmelor, daca iti maninca juma' de litru mai putin, ce ai economisit? 7 lei la 500 km?

                          Comment


                          • #88
                            Originally posted by manic_user View Post
                            Metoda plinului până în buză sau până la oprirea automată a pompei de benzină, iar dacă e până la oprirea automată a pompei, ai alimentat de la aceiaşi pompă de la care ai facut plinul precedent? Este important de ştiut.
                            Oprire automata.
                            De la exact aceeasi pompa: numarul 7 OMV Alexandriei, doua click-uri.

                            Originally posted by Bogdan Cris View Post
                            [...]7 lei la 500 km?
                            Ehee, 2 beri...
                            Last edited by Stefan; 4 January 2009, 19:51.

                            Comment


                            • #89
                              @ Stefan
                              Mda, în cazul ăsta diferenţa de 0,5 l/100km este cam mare...

                              O să fac şi eu experimentul tău.
                              Mama proştilor este mereu gravidă!

                              Comment


                              • #90
                                sunt uluit

                                Buna,am intrat si eu pe forum(sunt nou aici) si tre sa-ti spun ca sunt uimit de ce am vazut aici in legatura cu cat consuma sandero la unii oameni.Eu am un sandero de 1,4-75CP luat in octombrie,am vre-o 1300km facuti si tre sa-ti spun ca eu nu am putut sa scot un consum(urban) mai mic de 8 si asta cat a fost cald,acuma fara 10 nu merge deloc. Frate sunt disperat!!! cum dracu unii scot consum de 6 si eu ma screm sa scot 8. Si nu duc lipsa de experienta,sunt profesionist de 15 ani si am condus nu mai stiu cate masini,nici nu merg sportiv si nici criminal de masini nu sunt. Deci daca ai o explicatie spune-mi si mie sa nu mor prost Cred ca o sa ma duc la reprezentanta dacia(de acolo am si luat-o) si sa-i trag de urechi un pic.nu mi se pare ca la asa un motor sa consume atata benzina.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google