Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Consum Sandero 1,4 75 CP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    eu locuiesc intr-un oras destul de mic,fara semafoare,cu 3 treceri de pieton,si singurile iesire extraurbane sunt spre constanta(adica 80 km) si consumul-pe c.b, nu prea scade niciodata de 8-8.2l/100km.oricum,si mie mi se pare cam mare

    Comment


    • #92
      mai aveti putina rabdare si voi,ca doar nu ati facut decat 1300 km(gabriel e) cu sandelu..

      Comment


      • #93
        iarna orice masina consuma mai mult decat vara. in rodaj, orice masina consuma un pic mai mult decat normal. cei care va faceti rodajul iarna, clar ca aveti 1-1.5L/% consum mai mare decat cel declarat de constructor. iar pana la urma e vorba de-un motor de 75 de cai pe o caroserie de aprox 1100kg. cat v-ati astepta sa consume? daca aveti pana in 10% consum iarna e ok, in conditiile in care dacia da consum in oras de 9. sau nu?
        si inca o chestie: cb nu inregistreaza consumul decat cand masina e in miscare. asta e unul din cele mai puternice motive pt care consumul facut prin diferite metode nu "pusca" cu ala afisat de cb. apropo, bemveul cand e nou costa 9000 de euro?
        apropo, nu sunt avocatul celor de la dacia si nici nu lucrez la ei...
        Last edited by Seba; 5 January 2009, 22:41.
        dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

        Comment


        • #94
          salut. mi se pare un pic ciudat sa se spuna ca ai un consum prea mare sau prea mic la o asemenea masina. pe langa masina si cel care o conduce e responsabil de consum. ei pun acele valori inregistrate de soferii lor probabil. si este totusi unul destul de bun la o asemenea masina produsa de Dacia. asa ca de altfel poate scadea sau creste foarte mult consumul. ca sa zic despre Sandero al meu...un consum pentru oras nu i-am facut,ia mai mult de 10%. porniri dese,stat la semafor,franari ,accelarari...sa fiu multumit si cu 12% . insa in afara fac diferenta. la peste 4000km cand am simtit o diferentza a inceput sa consume mai constant. in afara orasului sub 6L la mers mai vioi. apoi daca m-am dat la ea,a scos un 6.5 - 7 litri. e si normal. totusi acum 2 saptamani m-am speriat . bucuresti-pitesti. putin peste 110 km parcursi cu peste 140km/h constant 15L la dus . i-am dat cat a putut. la intoarcere 2 depasiri...5L % . oricum consumul mediu pe distantza asta m-a rupt. vinerea trecuta. plecat bucuresti-sinaia/cota1400 . am avut 33 de litri la plecare am ajuns la cota cu 17. 3km de stationare -bara la bara -pana in sinaia si apoi mers din oras pana la cota 1400 cu lanturi,se explica si consumul. la intoarcere aveam inca 13-14 Litri,asa imi indica{{{{{ bucuresti -sinaia/cota 1400 130km}}}}deci la dus 16 litri consumati pe distantza asta iar la intors sa zic 4 litri,cu toate ca oscila ,dar fie ..4L la 130 Km -consum mediu 7.69 L %. mers constant 70-80km/k. asa k nu stiu care poate fi normalul. am 9000 de km masina cumparata in august.nu ma astept de la masina sa consume mai putin sau mai mult,eu trebuie sa schimb ceva,pentru ca masina poate orice fel de consum vrei sa-i dai.
          Last edited by beny; 6 January 2009, 00:51.

          Comment


          • #95
            pai de la sinaia catre bucuresti cobori intr-una, acolo si-un logan 1.6 a scos vara cu clima pornita undeva sub 5% la urcare nu vrei sa stii cat a consumat
            cu cat mergi mai constant, undeva pe la 2500-3000rprm, cu atat consumul e mai bun.
            referitor la consumul in bucuresti, vorba ta, chiar si 12% e bun, tinand cont de inghesuiala din trafic. oricum, consumurile date de constructori sunt orientative, alea sunt facute dupa niste norme de genul mers 100m, stop 30 de secunde, mers 100m, stop 30 de secunde, etc...asa normal ca iese 7% in oras si la mers 90km/h constant in afara si ffara clima pornita iese sub 6%.
            dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

            Comment


            • #96
              Originally posted by Seba View Post
              [...] cb nu inregistreaza consumul decat cand masina e in miscare[...]
              Te contrazic: CB înregistrează consumul şi când maşina este oprită (bineînţeles cu motorul pornit ). Interesant de ştiut ar fi pe baza cărui algoritm calculează acest consum...
              Mama proştilor este mereu gravidă!

              Comment


              • #97
                asta as vreau sa stiu si eu cum face, pt ca la primul logan, cu consum instant, cand era masina oprita dar motorul al ralanti imi arata 0% consum.
                plus ca am experimentat ceva de genul, mers cativa km, oprit masina cu motorul la ralanti, verificat litrii consumati si kilometrii parcursi, pornit iar, mers cativa km, oprit, verificat kilometraj, verificat consum in litrii, ora aia nu aparea nicaieri in calculele facute de cb, iar o ora la ralanti ar trebui sa fie undeva la 0.8litrii, ceea ce s-ar vedea in consumul afisat de cb. ei bine, nu am vazut acolo cresterea de consum relativ la perioada de stationare. sau a fost timpul prea scurt, dar tocmai de aia n-am facut mai mult de 10km de fiecare data, ca sa fie sunbstantiala influenta orei respective in cantitatea de benzina consumata.
                si mai o chestie verificata de mine la drum lung a fost viteza medie si kilometrii parcursi, acolo a inregistrat bine magarul satului numai la consum m-a mintit
                dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                Comment


                • #98
                  Ieri seară am făcut plinul şi am resetat CB-ul. Azi dimineaţă avem 13 km parcurşi şi un consum de 8,8 l/100 km (consum de vis pentru Bucureşti, dar deh, lumea mai e în vacanţă). Am pornit motorul şi am staţionat 5 minute pe muchie. După astea 5 minute, CB-ul afişa 9,7 l/100 km.
                  Mama proştilor este mereu gravidă!

                  Comment


                  • #99
                    Salutari .

                    Am 2150 km cu Sandelul si vreau sa spun ca mie sub 9.1 nu mi-a scazut niciodata . Cel mai lung drum facut a fost Bucuresti-Ploiesti .Atunci a aratat miraculoasa cifra de 9.1 . In schimb, in oras [stau in PLoiesti] nu scade sub 9.6 sub nici o forma . Inca mai sper sa fie de la rodaj . daca nu, ma duc sa-mi cumpar un tractor .

                    Comment


                    • @manic_user: interesant mersi de lamurire.
                      dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                      Comment


                      • consum acceptabil.

                        Cluj-Viena cam 6l/100km mers usurel maxim 120 pe autostrada ,la intoarcere cu mers la 130-140 si un pic 160 cred ca adepasit 10l/100km.Personal sunt multumit.Masina are 3600km.

                        Comment


                        • Pe 31 decembrie,ora 10 dimineata am plecat din Titan pana la Alexandria.Viteza in localitate 70-80 km/h iar in afara 120-140km/h.La 100km facuti consumul a fost de 5.8l/100(uimitor nu?).Am facut acelasi traseu pe la ora 14 dinspre Alexandria tot pana in Titan.Viteza a fost cam aceiasi.Consumul la 100km facuti a fost de 6.1l/100.Am sa fac si consumul in oras sa vedem mie cat imi iese dar mediu nu sare de 7.7-7.8l/100.
                          Spuneti NU drogurilor

                          Comment


                          • azi consum mediu la 50 km parcursi 7.9 L %. asta in bucuresti. deci revin ,daca te autoeduci la volan poti avea si performante la consum. si revin,folosesc masina in interes de serviciu,asadar...porniri dese,asta face sa creasca consumul stim cu toti . incep sa fiu multumit de mine,masina oricum e ok

                            Comment


                            • Eu am 7,3 tot timpul. O turez pana la 3000, si circul doar in oras.
                              1.4
                              sigpic

                              Comment


                              • Eu pe 3000 de Km parcursi si in regim de autostrada, urban, extraurban (alte categorii de drumuri decat autostrada) pe CB am o medie de 7,0
                                Parol moncher, comedie mare carevasazica!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google