Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Accident Sandero

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  ce airbag s-a declansat, cel lateral sau frontal ?

  Comment


  • #17
   laterale n-aveam. cele frontale s-au declansat amandoua (sofer + pasager).

   Comment


   • #18
    Dar ceva poze nu ai, sa vedem si noi cum s-a comportat (deformat) masina...

    Comment


    • #19
     pacat,mare pacat.Si mai mare pacat ca la investitie de genul acesta,nu ai facut casco.Masinile lovite in genul asta,se vand in jur de 1000 euro,deci sa iei prea mult pentru ea deodata nu prea ai sanse.Singura sansa e sa o vinzi pe bucati,pe motor iei maxim 1000 euro,daca erau 16v aveai sanse mari sa iil vinzi,asa la 1.6 nu stiu ce sa zic.Cutia la dezmembrari cer 6-7 sute euro pe ea,dar nu ai sanse sa o vinzi le pretul asta.Un maxim de 300 euro probabil,si restul ce poti recupera din ea vinzi in timp cam aiurea.Banii cei mai multi pe care ii poti obtine ,doar asa...dezmembrand de pe ea ,doar ca sunt niste bani pe care ii primesti in timp.Poti pune niste poze sa vedem masina,in general daca pretul este 5000 estimat de dealerul dacia pentru reparatie,la un mester prieput cu tot cu piese,luate probabil din dezmembrari sa nu sara de maxim 2000 euro,dar asta depinde cum arata masina.

     Comment


     • #20
      Imi pare rau pentru ce sa intamplat.
      Spuneti NU drogurilor

      Comment


      • #21
       daca nenorocitii nu au dat cu material antiderapant nu ai putea sa ii dai in judecata?
       -fara-

       Comment


       • #22

        Comment


        • #23
         'nenorocitii astia' sunt cam in urma cu prognoza meteo.
         1.4
         sigpic

         Comment


         • #24
          Teoretic as putea sa-i dau in judecata ca n-au curatat drumul sau ca n-au pus parapet. Practic...sa ma judec cu o regie a statului? Sincer, ce sanse as avea? unde mai pui ca-si pot face o aparare super solida - ar fi "de ce n-ati curatat drumul" contra "de ce mergi cu viteza neadaptata conditiilor de drum". Aproape tot drumul de la Zalau la Cluj venisem pe ninsoare, cu soseaua partial acoperita de zapada proaspata. Chiar ma gandeam ce mult fac cauciucurile de iarna (Dunlop Winter Sport M3), ce bine prind pe zapada...pe gheata, insa, e altceva. O sa incerc sa pun niste poze daca gasesc cablul de transfer al telefonului. Sunt facute la vreo 15 minute de la accident

          Comment


          • #25
           N-ai avea nici o sansa in fata lor.
           1.4
           sigpic

           Comment


           • #26
            Imi pare rau pt. ce ai patit...e nasol. Concluzia: faceti-va Casco! A intrebat cineva mai devreme de casco. Eu de ex. am la Omni,platesc aproape 1600 lei pe an,iar daca nu am "evenimente" primesc reducere de 15% dupa un an ca sa ajung la reducere de 40% dupa 3 ani fara accident. Am Preferance...mi se pare ok.
            P.S. - asteptam pozele!

            Comment


            • #27
             sanderizer, casco ala de 1600 roni e full casco, sau doar partial...la ce pret de facturare (a masinii) a fost intocmit casco-ul ?
             ps. astept si eu pozele alea care nu mai vin odata...

             Comment


             • #28
              Full,mai putin vandalism hehe. Pret de facturare: 8305 E. Este Preferance.

              Comment


              • #29
               [IMG]C:\Documents and Settings\Vlad\My Documents\My Pictures\Negativ Sandero[/IMG]
               Uite si imaginile asteptate. Intre timp am gasit niste doritori de rabla Sandero si negociez.

               Pardon, cineva sa ma ajute cu postatul imaginilor.
               Last edited by vladatorus; 19th February 2009, 00:01. Reason: Automerged Doublepost

               Comment


               • #30
                Hai ca m-am prins...cred. Alea de noapte le-am facut cand incercau sa-l puna pe platforma. Vreme grea cu viscol si frig, brrr...nu mai vreau sa-mi amintesc
                Attached Files

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                Politica de Securitate Google