Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Accident Sandero

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #76
  Azi am ridicat masina din service dacia.Totul a iesit cum a fost de noua si is multumit de cum a lucrat baietii din service.
  Pe langa cele enumerate in postu anterior a trebuit sa-mi inlocuiasca si farul din motivul ca doua "urechi"au fost rupte,pretul total a fost de 3867 lei .

  Comment


  • #77
   deci s-a dus si frustrarea!...foarte frumos daca e ok si esti multumit.sunt lucruri care se intimpla nu avem ce face!..stii vorba aia: "tu sa fii sanatos"!
   Last edited by ciomp; 16th February 2010, 21:23.

   Comment


   • #78
    s-a dus frustrarea dara:-)

    sunt off topic dar intreb daca are ceva daca frana de mana ii stransa mai tare?Am rugat sa-mi regleze-stranga frana de mana ca tare sus prindea,iar acuma prinde foarte bine inca de la a-l doilea dinte.
    Last edited by Oliseh; 16th February 2010, 22:21. Reason: Automerged Doublepost

    Comment


    • #79
     Eu stiu ca frana de mana trebuie sa tina de la al treilea, patrulea dinte dar nu cred sa fie o problema chiar daca tine la al doilea dinte numai sa fie lasata maneta la maxim.
     Last edited by marian66v; 16th February 2010, 22:37.

     Comment


     • #80
      si daca prinde asa de jos afecteaza cu ceva tamburii-sabotii?
      scuze moderatorilor

      Comment


      • #81
       atita timp cit masina "curge" cind e frina inactiva (jos),masina nu ramine infrinata si nu ai frecare sabot/tambur nu ai de ce sa iti faci probleme. cursa e insa mai mica.

       Comment


       • #82
        Parerea mea este ca nu afecteaza cu nimic, daca observi maneta are o distanta pana in primul dinte unde se misca liber. Poti lasa maneta, te bagi sub masina si tragi de cablu sa vezi daca este tensionat, sau pui mana pe jante sa vezi daca sunt calde.

        Scuze dar au trecut minutele de editat. Personal mai trag frana de mana cand cand pierd timpul pe soselele patriei sau in aglomeratia de zi cu zi, dar nu o trag ca in parcare, decat asa un dinte sa nu se miste, aici ar fi o problema nu prea ai aceasta posibilitate.
        Last edited by marian66v; 16th February 2010, 23:01. Reason: Automerged Doublepost

        Comment


        • #83
         Plus ca iarna trebuie sa ai grija sa nu inghete.
         Iarna ii recomandat ca masina sa fie in viteza si daca vrei sa tragi si frana de mana sa fie trasa "mai moale" ca altfel risti sa ramana intepenita.
         Alte probleme nu cred ca vor exista decat tu sa te obisnuitesti ca are o cursa mai mica.

         Comment


         • #84
          Sunt intr-a doua iarna, in parcare folosesc frana de mana la maxim si chiar n-am avut nicio problema. Nu spun ca nu-i bine ceea ce afirmi dar mai repede se degradeaza cablul stand nemiscat decat atunci cand se freaca pe camasa, parerea mea.

          Comment


          • #85
           Inlocuire bara fata-posibila?

           Sal! Am si eu o problema...As vrea sa schimb bara din fata a Sandelului, problema este k dupa ce am zgariat-o bine in partea dreapta,chiar s-a rupt in doua locuri ,am dat cu vopsea(aveam mai demult).Eram si baut,n-am anuntat pe nimeni...Am CASCO si as vrea sa stiu daca mai am vreo sansa...Multumesc!!

           Comment

           Working...
           X
           Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
           Politica de Securitate Google