Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Sandero vs Fiat Grande Punto

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • marupri, tu ramai cu Punto al tau, oamenii de aici cu Sandero al lor, iar eu cu 1310-le meu

    ps. cand postezi pe forum, ai grija cum o faci, ca mananci litere, scrii incoerent, lumea iti urmareste linia pseudo-argumentativa cu dificultate...daca tot ai ceva de zis, macar fa-o in asa fel incat mesajul tau sa fie inteles si de catre ceilalti cititori ai forumului, prin asta dai dovada si de respect.

    Comment




    • Penibil (inclusiv clipu' ala pe care l-am comentat de anul trecut). Atat mai zic si inchei subiectu'. Ma dor prea tare neuronii dupa o zi de serviciu ca sa contraargumentez aberatiile pe care le insiruie domnul marupri.
      Idei de genu' asta au fost dintotdeauna si aici si pe logan club si pe forumul marcii, iar eu chiar ma chinuiam sa ii conving pe oamenii care le scoteau din strafundul gandirii (sau din auzite prin vecini) ca se inseala si ca industria auto nu functioneaza cum cred ei.
      Imi dau seama ca e inutil sa le dai apa la moara, oricum nu schimbi nimic, si nici de dragul discutiei nu merita pentru ca nu iese nimic productiv.
      Puteti continua discutia pe un ton civilizat - la prima deviere sterg tot .

      Comment


      • asa, arata-le cine e seful...este adevarat ca unele modele de Fiat, Opel,Renault au acelasi sasiu, unele folosesc aceleasi motoare dar asta e altceva. Aici se vorbeste strict despre Sandero vs Punto. Nu trebuie sa se enerveze lumea din cauza unor afirmatii..cei care au sandero sunt pentru, iar cei care nu au tind sa aleaga modelul de comparatie pentru ca ori nu au condus vreun sandero ori chiar asa de slab e precum cred. De suma pe care o achiti pentru un sandero( laureate) iei un grande punto la cea mai slaba echipare. Asa trebuie comparat corect.

        Comment


        • sandero cu
          1.6 90 cp si punto cu 1.4 77 cp.astea sunt variante asemanatoare.la punto mai poti selecta in 500 euro esp.iar la sandero in 350 garantie extinsa...da nu mai mult de 120.000 km . comparati voi variantele astea.si apropo la sandel de ce nu i poti pune esp?sau e tot ca loganu?la 90km/h se da de a busilea?sa va stapaniti sanatosi masinile,mare grija in curbe,si va doresc sa veti bani in perioada postgarantie.ca vad ca dupa 120.000 km nu mai garanteaza nimeni nici macar caroseria.ramaneti cu bine.am sa ies de pe grupul vostru,ca vad ca pe unii i deranjeaza adevaru si vad cum bijuteriile lor sunt facute furculite cu roti de nemti,sau dacii lighean sau frigidere.etc.


          Descoper? gama complet? Dacia: Spring, Jogger, Sandero Stepway, Logan, Duster, Sandero. Pre?uri ?i caracteristici.




          Nu da quote la ultimul post. Exista buton de reply. Nu posta consecutiv.
          Last edited by Stefan; 27 February 2009, 10:38.

          Comment


          • Uuu. Ce ne-ai zis-o.
            Bre, lasa atitudinea asta de "I know it all", ca nu da bine.
            Crede-ma ca daca mi dai un Grande Punto sau un Linea pe mana si stai cu mine iti arat ca e la fel de low cost ca orice model din gama Dacia.
            Ne putem bate in solutii tehnice adoptate daca vrei, nu in afirmatii prinse din zbor si pe care le poate reproduce orice mucos. Asta asa ca sa facem discutia mai interesanta si productiva.
            Pe mine nu ma deranjeaza adevarul, dar adevarul nu e ala plin de prejudecati din capul tau. Stiam de la inceput ce cumpar cand am dat banii pe Sandero, si stiu si acum ca e o masina cu neajunsuri, dar si cu unele avantaje (pe care nu le gasesti la fiat de exemplu).
            Mi se pare pierdere de timp pentru cineva (posesor al unei masini) sa intre pe forumul unei alte marci si sa inceapa sa zica acolo ca masina lui e muuult peste si ca respectivii sunt dobitoci. Chiar nu ai nimic altceva de facut? Trist.
            Sa ma dau pe mine ca exemplu: banuiesc ca in viitor o sa am veniturile necesare pentru a-mi lua un auttovehicul dintr-o clasa/nivel pe piata superior (ipotetic, sa zicem honda). Nu ma vad in schimb niciodata intrand pe clubul fiat si venind cu argumente (spre deosebire de tine) pentru a sustine faptul ca masina mea e superioara. Dar sunt oameni si oameni...

            Sanatate si succese,
            Stefan
            Last edited by Stefan; 27 February 2009, 13:05.

            Comment


            • @marupri: ne-ai "rupt" cu super oferta fiat. grande punto 1.4 95CP costa 12550, are esp si copmenzi pe volan, dar nu are airbaguri laterale, nu are geamuri electrice spate...in rest, cam ce gasesti pe sandero, doar ca la 3000 de euro mai putin. sa nu-mi zici de plasticele net superioare, ca nu te cred. tocmai c-am condus punto si cu cateva exceptii, e la fel ca ala din sandero. fereasca sfantu' de vreun accident, ca te tai tot in el de moale ce e...dai 3000 de euro in plus pt ca masina e italiana, design by giugiaro, dar asta n-o face ferrari sau lamborghini, dai pt esp, care mai mult de 500 de euro nu are de ce sa fie si...cateva briz-briz-uri. oricum masinile sub 15000 sunt entry-level, deci chiar nu te inteleg. la 13000 iti iei un megane la oferta si ala ii da fum la punto la orice capitol. repet, sa nu crezi ca ai vreo super-masina. la toti constructorii, daca vrei ceva bun, dai banul gramada. asa ca hai sa nu ne incordam cand nu e cazul. deocamdata loganul si-a dovedit fiabilitatea, culmea e ca se cumpara mai bine decat fiat-ul in germania. or avea si aia parerei preconcepute despre fiat? nu uita ca tot nemtii au incercat sa "darame" loganul imediat de la lansare si acum ei sunt aia care-l cumpara in draci. o fi din cauza ca-i masina proasta? vezi de curiozitate cate punto se vind in germania, ca si alea beneficiaza de 2500 euro subventie...si dupa 3 ani vezi ce preturi au fiat-urile. o fi din cauza ca-s super fiabile? in afara de fiat coupe si lancia delta integrale, n-am vazut masina italiana sa aiba pret bun la revanzare. de alfa romeo nu comentez, ca majoritatea de la vanzare scrie pe ele "motorschaden". banuiesc ca stii ce inseamna. daca nu, iti traduc: motor caput...
              una peste alta, grande punto e "mai multa masina" in masura in care dai mai multi bani plus o cota ce reprezinta numele, e masina straina. compara tu grande punto c kia ceed, o masina de aceeasi clasa si cu acelasi public-tinta si vezi daca mai ai motive de a te da rotund...deocamdata ne invartim toti la masini sub 15000, adica un fel de mijloace de locomotie. nu avem ce comenta, deocamdata, ca nu avem cu ce. degeaba vrem, ca nu avem
              dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

              Comment


              • nu e in clasa cu GP kia ceed.ceed e cu astra,golf,i30,megane,etc.
                GP e sau era cea mai mare din clasa ei,de asta pot exista confuzii.

                Comment


                • atunci e si mai rau pt gp ca la pret se bate cu ceed-ul...
                  dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                  Comment


                  • Originally posted by marupri View Post
                    [...] am sa ies de pe grupul vostru [...]
                    Ai luat o hotărâre înţeleaptă. Sincer, nu mă aşteptam şi sper să te ţii de cuvânt. Toate cele bune!
                    Mama proştilor este mereu gravidă!

                    Comment


                    • va venii o vreme cand va avea familie si atunci se va multumi si cu un logan sau sandero...asta daca nu face din el criza economica un somer si atunci va fi pe forum la fiat cand italienii vor construi biciclete low cost..ce rau am fost.

                      Comment


                      • Originally posted by need for speed View Post
                        va venii o vreme cand va avea familie si atunci se va multumi si cu un logan sau sandero...asta daca nu face din el criza economica un somer si atunci va fi pe forum la fiat cand italienii vor construi biciclete low cost..ce rau am fost.
                        bine zis.doar atunci am sa iau daciesi aici ai atins un subiect interesant.voi de ce credeti ca sandero costa asa putin?voi ziceti ca o masina la 700 euro pret pornire e mai bine facuta ca una la 10000?e ca si cum ai zice ca salamu e mai prost ca parizeru hai ca v am pupat.o sa ies.va las sa fiti mandrii de sandelul vostru

                        Comment


                        • te asteptam cand o sa-ti revii...

                          Comment


                          • nu se mai intoarce..si daca se intoarce si vorbeste mai frumos nu e nici o problema.

                            Comment


                            • Originally posted by Seba View Post
                              atunci e si mai rau pt gp ca la pret se bate cu ceed-ul...
                              Rau e pentru golf,astra,megane ca ei sunt concurentii directi ai ceed-ului.
                              GP e best buy in clasa ei,raportat la dotari sandard,comfort,pret revizii si design.Drept dovada cele 1 milion de masini vandute.

                              Comment


                              • esti cumva prieten cu marupri?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google