marupri, tu ramai cu Punto al tau, oamenii de aici cu Sandero al lor, iar eu cu 1310-le meu 
ps. cand postezi pe forum, ai grija cum o faci, ca mananci litere, scrii incoerent, lumea iti urmareste linia pseudo-argumentativa cu dificultate...daca tot ai ceva de zis, macar fa-o in asa fel incat mesajul tau sa fie inteles si de catre ceilalti cititori ai forumului, prin asta dai dovada si de respect.

ps. cand postezi pe forum, ai grija cum o faci, ca mananci litere, scrii incoerent, lumea iti urmareste linia pseudo-argumentativa cu dificultate...daca tot ai ceva de zis, macar fa-o in asa fel incat mesajul tau sa fie inteles si de catre ceilalti cititori ai forumului, prin asta dai dovada si de respect.

.

asa, arata-le cine e seful...este adevarat ca unele modele de Fiat, Opel,Renault au acelasi sasiu, unele folosesc aceleasi motoare dar asta e altceva. Aici se vorbeste strict despre Sandero vs Punto. Nu trebuie sa se enerveze lumea din cauza unor afirmatii..cei care au sandero sunt pentru, iar cei care nu au tind sa aleaga modelul de comparatie pentru ca ori nu au condus vreun sandero ori chiar asa de slab e precum cred. De suma pe care o achiti pentru un sandero( laureate) iei un grande punto la cea mai slaba echipare. Asa trebuie comparat corect.
comparati voi variantele astea.si apropo la sandel de ce nu i poti pune esp?sau e tot ca loganu?la 90km/h se da de a busilea?sa va stapaniti sanatosi masinile,mare grija in curbe,si va doresc sa veti bani in perioada postgarantie.ca vad ca dupa 120.000 km nu mai garanteaza nimeni nici macar caroseria.ramaneti cu bine.am sa ies de pe grupul vostru,ca vad ca pe unii i deranjeaza adevaru si vad cum bijuteriile lor sunt facute furculite cu roti de nemti,sau dacii lighean sau frigidere.etc.

hai ca v am pupat.o sa ies.va las sa fiti mandrii de sandelul vostru
Comment