Stepway este o varianta de echipare a Sandero. Diferentele sunt la partea estetica, la caroserie si la unele dotari ce tin de confort. Din cate stiu eu, la partea mecanica difera doar suspensiile, care asigura pozitia mai inalta si un rulaj ceva mai bland pe teren usor denivelat.
Ambreiajul e la fel pe toate modelele. Dar nu e o problema. Si eu am fost la inceput suparat pe el, dar piciorul se obisnuieste repede. Plus ca unii colegi de forum spun ca si l-au reglat deja mai jos.

Ambreiajul e la fel pe toate modelele. Dar nu e o problema. Si eu am fost la inceput suparat pe el, dar piciorul se obisnuieste repede. Plus ca unii colegi de forum spun ca si l-au reglat deja mai jos.

Suzuki SX4 1.5 VVT 112HP

e o oferta decenta. Vei vedea ca atunci cand cauti spatiu, performanta, aspect si altele- ofertele care sa fie cu adevarat multumitoare sunt peste 15.000 euro. Eu am dat comanda de al meu SX4 si urmeaza sa il primesc, dar pentru 12.750 euro crede-ma ca ma simt deja frustrat. Cel care ar fi fost bun de tot costa 15.500. Si pe forumul lor am gasit posesori ai variantei respective cu nemultumiri berechet. Hai sa fim sinceri- e mai ok sa ai nemultumiri dupa ce ai cheltuit suma X decat dupa ce ai dat aproape dublul. Macar cand iei Dacia stii cat de cat la ce sa te astepti. E o masina low-cost si nici nu isi da aere ca ar fi mai mult. Am vazut la mai multi pe forum o exprimare care imi place si o consider foarte potrivita: Dacia e o masina onesta. Iti da satisfactii de toti banii. Si daca nu ar fi existat Dacia, foarte putine variante ar fi fost disponibile pentru noi, romanii, in afara de SH-uri, la banii respectivi.

si asta din 2 motive.. masinile nu s perfecte..  si 2.. suntem carcotasi pana la cer 

. Imi place ca nu face galagie la turatii mari, azi m-am trezit ca mergeam cu 90 km/h in treapta a 3-a fara sa se streseze fata tatii. In rest am adunat si niste nemultumiri: vizibilitatea spre stanga e slaba tare din cauza stalpului lateral din fata, cel in forma de A, iar in curbe la stanga strang putin din fese; stergatoarele isi fac treaba bine la cat de mare e parbrizul, dar am in dreapta sus o portiune care e mereu murdara; dimensiunile cauciucurilor nu sunt tocmai comune si mi-a fost destul de greu sa o incalt pentru iarna, noroc ca am gasit niste Pirelli abia folosite SH, asa ca am luat 4 la pretul unui singur cauciuc nou
Comment