Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Preferati un Sandero nou sau o masina second?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Eu nu inteleg: daca masina sta in parcare in fata blocului sau pe maidan masina nu rugineste la fel? Adica ma refer in special la pisele fixe care nu sunt in miscare. Cu toate ca o masina buna nu ar trebui sa rugineasca asa repede. Eventual daca e pe malul marii si aerul e sarat ar fi o chestie in plus.

  Comment


  • Nu e chiar asa. Stand pe parcare, nu circula aerul pe sub ea si prin orificii ca si cand merge. Cred ca nici nu apuca bine sa se usuce ca iar se uda.

   Comment


   • La fel de bine pot sa zic ca, pe cale de consecinta logica , atunci cand ploua si masina merge apa se infiltreaza prin toate incheieturile, ajunge peste tot, deci este patrunsa mult mai mult ca atunci cand sta pe loc.

    Bineinteles ca o masina trebuie rulata periodic ca daca nu se ruginesc de tot discurile de frana, cilindrii si alte chestii sensibile la rugina, de obicei rugina se pune prima pe suprafetele lustruite gen discuri de frana.

    Comment


    • Originally posted by Spanu View Post
     masina a stat foarte mult pe maidan. din cate mi-a zis mecanicul, si la cum arata pe dedesubt, masina a stat nemiscata cel putin 2-3 ani. nu inteleg care e sistemul la nemti (poate cine se ocupa cu comertul cu autovehicule ne explica).

     Mi-a zis ca nu a fost lovita (lucru care m-a bucurat) dar a zis ca daca pica ceva la ea voi avea mult de munca sa schimb piese. majoritatea suruburilor sunt ruginite.
     am inteles, banuiam. oricum cred ca ai luat-o la un pret imbatabil. iti doresc mult succes si sa o pui pe picioare cit mai grabnic, fara prea multe batai de cap.
     cum iti spuneam, eu am o parere buna de G4, doar ca motoarele papa intr-adevar putin ulei. (al meu VAG inca nu, dar abia a implinit 87 k km -il am de la 67 k km).
     daca masina are intrari in service vw, poti verifica si istoricul, nr. km. de ex la mine si schimburile de gume sunt trecute in istoric.

     Comment


     • Am avut 2 logan berlina 2005 2007 amandoua au fost noi acum am luat un Sandel laureat am prins tichet+ 7% din partea grupului ce as fi putut lua la 7000 sh???

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
      Politica de Securitate Google