Frumoasa masina. Arata bine pe alb. Ca si a mea :-)
Daca pui niste jante frumoase o sa arate si mai bine ....
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Prima masina
Collapse
X
-
Originally posted by ascomp View PostNu ti se pare zgomotoasa pe la 3000 ture?
Sa o stapanesti sanatos!
Pun un link cu poze pentru ca sunt prea mari sa le pun aici, voi pune mai multe curand.
http://imgur.com/a/HCBYl
Leave a comment:
-
Salutare, azi a venit in sfarsit masina. Mai frumoasa decat ma asteptam. Sandero Laureate, alb, in plus doar cotiera. 4km in bord si surprinzator 6 litri de benzina. Am mers cateva ore cu ea. Inca mai am mult pana sa imi formez o parere, cu toate ca stiu ca va fi parere buna pentru ca e prima masina, nu am cu ce compara. Se misca excelent. Poze maine, azi nu am apucat sa fac, eram prea entuziasmat sa ma plimb cu ea.
La prima vedere, sunt 100% multumit de produsul pe care am dat banii. Urmeaza sa mai populez topicul cu intrebari pe parcurs, e inevitabil.
Dupa cum am zis, niste poze maine, pana atunci, o seara faina tuturor.
Leave a comment:
-
Originally posted by t0rquemada View PostLa 1,2 trebuie altă pedală de ambreiaj dacă vrei RVLV(regulatorviteză limitatorviteză)
Asta as fi ales, RVLV, localitatile sunt apropiate (lipite), am mers cu 60km/h viteza constanta PN-Bacau (gabori peste tot) si mi-a amortit piciorul pe acceleratie.
Leave a comment:
-
Originally posted by ascomp View PostMerita pachetul navigatie sunt optiuni utile si frumoase. O sa-ti para rau ulterior dupa el.
Eu am senzori parcare si camera video spate la alta masina si iti spun eu ca e o minune, nu ai cum sa busesti masina, orice parcare sau manevra este o placere. E adevarat insa ca Sandero este o masina scurta (4 m) si cu vizibilitate ff buna in spate, cel putin la a mea Sandero 1, si si fara acesti senzori si camera vezi bine la dat cu spatele.
Eu singura chestie la Dacia mea ce as mai face-o ar fi sa-i pun un volan piele de Sandero 2 insa nu stiu daca se potriveste la 1.
Leave a comment:
-
Care o fi "pachetul navigatie" ?
Medianavul e opțiune (upgrade de la plug&radio la Medianav)
RVC(rearviewcamera) original se montează după livrare 75euro+montaj
Strict dpdv muncă Pack Securite e mai greu de montat* decât Medianav-ul.
La 1,2 trebuie altă pedală de ambreiaj dacă vrei RVLV(regulatorviteză limitatorviteză)
Leave a comment:
-
Merita pachetul navigatie sunt optiuni utile si frumoase. O sa-ti para rau ulterior dupa el.
Eu am senzori parcare si camera video spate la alta masina si iti spun eu ca e o minune, nu ai cum sa busesti masina, orice parcare sau manevra este o placere. E adevarat insa ca Sandero este o masina scurta (4 m) si cu vizibilitate ff buna in spate, cel putin la a mea Sandero 1, si si fara acesti senzori si camera vezi bine la dat cu spatele.
Eu singura chestie la Dacia mea ce as mai face-o ar fi sa-i pun un volan piele de Sandero 2 insa nu stiu daca se potriveste la 1.
Leave a comment:
-
Originally posted by Selep View Post390 EUR sunt ceva banuti, merita bagat mana mai adanc pentru acestea?. Deci, da, merita!
Leave a comment:
-
Pachetul de securitate merita ( sa iti montezi dupa e mult de munca, trebuie schimbate anumite piese, de exemplu volanul, trase fire, activari prin computere )...iar daca iti vei lua pe urma o navigatie "de origine" + o camera de marsarier ( undeva la 500 - 600 RON maxim ambele ), esti bazat. Nu vei mai avea probleme la parcari etc.
Leave a comment:
-
Consumul la mine in afara este sub 6% si nu merg incet nici eu, am o medie de peste 80 km/h.
Eu zic ca merita pachetul securitate nu este o suma enorma iar daca le faci tu pe urma o sa te coste de cateva ori mai mult.
Cotiera ti-o pui singur, nu e o problema, eu sunt la a 3-a cotiera, asta nu se mai rupe ca i-am facut un U metalic sub ea care o tine. Insa eu am Sandero 1, printre ultimele facute inainte de 2, Insa am si tuburi caldura sub scaune pt pasagerii spate :-)
De motor nu am ce sa ma plang doar ca e putin zgomotos, are doar 75 CP nu poti sa ceri minuni, demarajul e la turatii mari.
In afara de simplicitatea constructie si materiale mai ieftine la Dacia - datorita pretului mai scazut, se stie asta, singura frica o mai am la rugina, nu stiu cat de bine rezista in timp la rugina. jantele de tabla si evacuarea mi s-a ruginit dupa 1 an - doi. Sa speram ca tabla o sa fie OK.
Culoarea alb e mai pretentioasa cu murdaria, imediat se vede jegul pe ea, trebuie spalata bine. Insa e frumoasa.
Mi-a venit cu cauciucuri Continental, de Timisoara banuiesc, sunt OK. Am fost pe autostrada in Ungaria cu 120-140 km/h, chiar si pe ploaie si a fost OK.
Leave a comment:
-
Inca ceva: ce recomand din fabrica: pachetul securitate (pilot automat, limitator viteza, volan si maciulie din piele, senzori parcare)!
Leave a comment:
-
Deci, sa le luam pe rand.
1. Eu sunt multumit de 1.2. Cu 4 persoane si ceva bagaje, trage mai bine decat cu 2 persoane. Cu 5 persoane si bagaje grele, greu se urneste din loc. Dar la cat de mult merg cu 5 persoane si muuulte bagaje...1-2 ori maxim intr-un an, eu zic ca pot "sa indur" acest neajuns.
Depasiri: retrogradare de viteza sau sa fii la peste 3000 rotatii. Altfel te rogi de acest 1.2. In asemenea conditii mi-as fi dorit un 0.9...dar costa mai mult
Consum: 9-10 in oras, in Bucuresti. 6 si un pic afara daca merg mai alert (pana in 110 km/h)
2. Cotiera. Eu nu am cumparat-o din fabrica, am luat-o de la "baieti" la 200 lei in 2014. Acum nu stiu in ce zona se mai invarte pretul uneia. O poti monta tu.
3. Conducte. Iti trebuie cod (ca sunt unii dealeri care nu au auzit de ele). Pe astea le poti monta si tu (am vazut ca esti pe logan, ai acolo la "Imbunatatiri Logan 2" scheme, poze etc...totul e sa cauti).
Recomand asa: montat mai intai tubulatura pentru pasagerii spate si apoi cotiera. Ca sa montezi tubulatura, trebuie sa demontezi cotiera (in caz ca ai montat-o inainte).
Edit: citisem pe loganclub ca unele reprezentante au cerut 200 lei pentru manopera celor 2 conducte, care costa 125 lei. Se monteaza usor, atat cotiera, cat si conductele. Sfatul meu: ia masina asa cum ti-o livreaza ei si apoi incepi incet, incet si montezi conducte, cotiera etc. Asta daca ai putina indemanare cu suruburi, piulite, desfacut etc.
Inca ceva: ce recomand din fabrica: pachetul securitate (pilot automat, limitator viteza, volan si maciulie din piele, senzori parcare)!Last edited by Crs. Sandel; 21 March 2016, 23:37.
Leave a comment:
-
Voi suna la dealer sa vedem ce zice.
Apropo, merita cotiera? Ma tenteaza chiar daca mi se pare prea scumpa, dar am auzit ca ar fi de o calitate indoielnica.
Leave a comment:
Leave a comment: