Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Alba ca Zapada si cei 75 de Pitici :-)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Sa o stăpânești sănătos, multi km fără incidente neplăcute .

    Stai liniștiți 1.2 16v si 1,4 8v au același ambreiaj 180 mm , iar la Fabia 1,2 (6Y2) are chiar de 190 mm . Ambreiajul de 180 mm mai este pus pe:

    DACIA
    o LOGAN
    + 1.2 16V
    + 1.4
    o SANDERO
    + 1.2 16V
    + 1.4

    RENAULT
    o CLIO I
    + 1.2
    + 1.4
    o CLIO II
    + 1.0
    + 1.2
    + 1.2 16V
    + 1.4
    o KANGOO
    + 1.2 16V
    + 1.4
    o TWINGO
    + 1.2
    + 1.2 16V

    P.S. Dezavantajul lui este ca trebuie turat excesiv în depășiri scurte deoarece are cuplu mai mic ca batranul 1,4 8v .
    Last edited by gaby_laz; 11 October 2012, 15:38.

    Comment


    • #17
      Pai si la fabia faceam depasirile in a 3-a si a 4-a ca sa aiba spor, daca le faceam cu a 5-a fumam o tigara pana depaseam un tir.

      Comment


      • #18
        Multumesc de urare Gaby. Nu-mi fac probleme cu ambreiajul, oricum daca e pus pe Kangoo inseamna ca nu e asa de firav.

        Ce vreau sa zic ca e complet diferit comportamentul la accelerare la 1.2 16 V fata de Peugeotul meu HDi. Asta dupa 2000 de ture simti ca are putere si zvacneste (pe un interval de turatie scurt) pe cand la 1.2 trebuie o turatie mai lunga si mare.
        Iar ambreiajul la Dacia e de 2-3 ori mai slab ( la apasare) si prinde sus fata de 307 unde e tare ambreiajul si prinde frumos de jos, progresiv.
        La drum prost cu denivelari Dacia are un comportament mai bun nu e galagioasa suspensia si nu simte fiecare fisura de pe asfalt pe cand la 307 simt orice pietricica de pe drum ( are suspensia mai tare) insa in curbe daca ma bag cu viteze sta mult mai bine, mai lipita decat Dacia care se cam inclina.

        Comment


        • #19
          Pai ma gandesc ca nu ai avut asteptari de peugeot cand ai comandat sandero-ul. E clasa low cost. Oricum am observat ca sta mai bine in curbe ca si loganul.

          Comment


          • #20
            Oricum deocamdata e peste asteptari Dacia.

            Faptul ca e mai moale ambreiajul sau ca e claxonul la maneta sau butoanele de actionare geamuri pe mijloc nu sunt defecte ci niste particularitati pt Dacia care le mentin de la o generatie la alta de masini.

            Sunt convins ca Sandero sta mai bine in curbe ca si Loganul pt ca cel putin vizual forma pare mai echilibrata ca si la Logan.

            PS: Intre Peugeot 206+ ( care inca mai e la oferta) si Sandero as alege Sandero. De fapt am si ales. :-)

            Comment


            • #21
              Ca sfat, activeaza pornirea stergatoarelor la sprituitrea parbrizului. E usor de facut si nu se prind nataraii de la dacia. Asta daca nu o ai activata, dar nici un sandero nu a venit cu funtia asta activata - deh reducere de costuri.

              Dupa mine tine de confort asta.

              Comment


              • #22
                Originally posted by bogdan_cj View Post
                Ca sfat, activeaza pornirea stergatoarelor la sprituitrea parbrizului. E usor de facut si nu se prind nataraii de la dacia. Asta daca nu o ai activata, dar nici un sandero nu a venit cu funtia asta activata - deh reducere de costuri.

                Dupa mine tine de confort asta.
                Cred ca e activata. Pt. ca ieri verificat chestia asta a stropit si stergatoarele au facut o tura singure. Nu stiu in spate cum e.

                Comment


                • #23
                  Si ca ai zis de 206+. O alta gluma proasta. in afra de tabla galvanizata si minunea de punte spate cu rulmenti pe ace care face figuri in draci, nu ofera oglinzi electrice si incalzite nici versiunea cea mai dotata. Wtf, traim in 2012 nu paleolitic.

                  Comment


                  • #24
                    Deci. Sa o staanesti sanatos si multi kn fara evenimente. Rotile sa nu le pui Pe cele pe cele cu multe spite. Arata beton cu astea. Daca le vinzi ai deja un client. EU

                    Chestia aua de pe volan jos neaparat.

                    Mai multe maine.

                    Seara faina

                    Comment


                    • #25
                      Originally posted by ninjoaca View Post
                      Deci. Sa o staanesti sanatos si multi kn fara evenimente. Rotile sa nu le pui Pe cele pe cele cu multe spite. Arata beton cu astea. Daca le vinzi ai deja un client. EU

                      Chestia aia de pe volan jos neaparat.

                      Mai multe maine.

                      Seara faina
                      Multumesc de urare.

                      Chestia de pe volan este o husa de piele gri in aceiasi culoare cu a 2-a culoare de pe bord. Oricand se poate da jos insa pe real nu e asa urata.

                      Jantele astea sunt mai feminine, si culoarea e mai feminina toata masina pare mai de gagici - oricum teoretic :-) e pt nevasta-ma. Jantele au fost o Okazie de pe net ( Okazie la propriu si ca site) au fost vreo 5 mil si ceva toate sunt ca si noi si nu am stat pe ganduri si le-am luat.
                      La Peugeot o singura janta OZ e peste 6 mil noua acuma.

                      Comment


                      • #26
                        Originally posted by bogdan_cj View Post
                        Ca sfat, activeaza pornirea stergatoarelor la sprituitrea parbrizului. E usor de facut si nu se prind nataraii de la dacia. Asta daca nu o ai activata, dar nici un sandero nu a venit cu funtia asta activata - deh reducere de costuri.

                        Dupa mine tine de confort asta.

                        Salut,

                        Functia stergatoarelor mi a fost activata si mie din fabrica , masina am luat-o anul trecut in iulie si e un Orange de 1.6 .

                        Sa o stapanesti sanatos , fara incidente si catralioane de km. Asfalt uscat

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by sergiuljr View Post
                          Salut,

                          Functia stergatoarelor mi a fost activata si mie din fabrica , masina am luat-o anul trecut in iulie si e un Orange de 1.6 .

                          Sa o stapanesti sanatos , fara incidente si catralioane de km. Asfalt uscat
                          Multumesc Sergiu.

                          Faptul ca este printre ultimele Sandero tip vechi (deja se poate comanda Sandero 2) fabricate are si avantaje.

                          Unele defecte sesizate pe parcus eliminate - ca de ex stergatorul care da in capota.

                          Am bielete antiruliu, tevi/suflante aer pt spate sub scaunele din fata, pornesc stergatoare fata singure la stropire. Si un radio-cd cu usb si bluetooth bunicel. Ce am mai obs e ca la Sandero tip mai vechi sigla de pe bot, desfacatorul este satinat un fel de gri deschis la asta al meu sigla e cromata/nichelata toata.

                          * acuma nu vorbesc ca sub aripi deasupra rotilor nu are aparatori de plastic peste tot - contra apa, noroi si rugina. :-)

                          Iar 5500 E + 3 vouchere mi se pare un pret f bun pt ce se ofera.

                          Comment


                          • #28
                            si ai comunicatie can-bus nu kkl. Si o sa poti pune candva daca o sa vrei cruise control ca are clapeta de acceleratie electronica.

                            Comment


                            • #29
                              Sa o stapanesti sanatos si multi kilometri fara incidente. In legatura cu rodajul ... mie mi sa zis ca a fost facut un rodaj si pe rampa la fabrica, dar totusi masina mai trebuie rulata sub rodaj inca vreo 5000km. Si ca sa simti acei 75cp va trebui sa faci multi km. Cel putin la mine pe la 5000 aveam cam 70cp. atat imi arata programul. Folosesc un adaptor bluetooth si o aplicatie torque. Pentru ca nu are CB, si mi se pare foarte buna aplicatie, nici nu mai este nevoie sa activez CB. Detin un Orange 1.6. Acum am ~11500km si ajunge aproape de 85cp.
                              In legatura cu pornirea stergatoarelor cand sprituiesti parbrizul, nu se poate sa schimb acolo ceva ca sa se miste de mai multe ori stergatoarele?
                              Inca o chestie... ai AC? daca ai uitate daca ai filtru habitaclu. Am auzit ca cele 1.2 nu au, sau cele care nu au AC nu au.

                              Originally posted by bogdan_cj View Post
                              si ai comunicatie can-bus nu kkl. Si o sa poti pune candva daca o sa vrei cruise control ca are clapeta de acceleratie electronica.
                              Cum poti sa sti ca are clapeta de accelatie electronica?? pentru daca ma uit la motor tot prin cablu este actionata clapeta care lasa sa intre aer in motor.

                              A da, inca o chestie. Nu prea imi vine sa cred ca ai dat 500 lei pe 4 jante de aliaj. De cine sunt facute?
                              Last edited by pauly; 12 October 2012, 12:32. Reason: Automerged Doublepost

                              Comment


                              • #30
                                Motoarele de 1.2 16v, 1.6 16v si dci-urile au clapeta de acceleratie electronica. Noi cu 1.6 si 1.4 avem prin cablu.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google