Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Citi dintre cei care nu au bara stabilizatoare au zgomote la directie/punte fata?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ciomp
    replied
    da! spuneam si eu ca ce a postat Daniel mai sus e foarte bine si corect explicat. zgomotul din caseta (acele batai metalice percutante) e un fenomen secundar simultan cu trepidatiile din roti si apare-asa cum am mai zis - doar la cei cu jocuri. pacat ca nu se poate auzi ce a postat ca "proba audio", caci arhiva e corupta (cel putin eu nu am reusit pe forum, dar am primit pe mail fisierul). e foarte edificatoare inregistrarea lui Daniel. numai bine!

Leave a comment:

• bunicuta
    replied
    Originally posted by Daniel Dinutoiu View Post
    Salutari....
    Dar parca pe la ora 11:00 mai erau vro 2-3 post-uri, dupa asta scris de mine ieri la 20:48(scrise de Bunicuta si Ciomp)!!!!!!!!!
    Ce s-a intamplat???????
    (
    Aseara am intrat pe site si nu am putut intra in nici un thread, imi dadea eroare...probabil ca s-au sters unele posturi...

imi cer scuze , uite cauza aici
    Last edited by Cristi_Xp; 31 January 2010, 00:08.

Leave a comment:

• mmarza
    replied
    vibratiile pe zapada pe loc se intampla si nu sunt anormale; le am si la sandero si la logan

Leave a comment:

• Daniel Dinutoiu
    replied
    Salutari....
    Dar parca pe la ora 11:00 mai erau vro 2-3 post-uri, dupa asta scris de mine ieri la 20:48(scrise de Bunicuta si Ciomp)!!!!!!!!!
    Ce s-a intamplat???????
    Intre timp, problemele de la casea se pare ca nu au avut mare succes in a se rezolva

Leave a comment:

• Daniel Dinutoiu
    replied
    Eu cred ca aici deja se face confuzie intre:
    - "a troncanii"-ceea ce genereaza sunete ciudate(de exemplu zgomotele ce se aud la crucea cardanica la SN, cand este uzata, adica gen fier pe fier) si vibratii foarte puternice in volan, si
    - "a vibra"-ceea ce este normal in momentul in care "aderenta" este mare si se intampina o forta contrara, adica suprafata de contact intre cauciucuri si asfalt(sau orice altceva) se face prin "frecare" puternica, iar pompa servo mareste sau micsoreaza presiunea din sistem, ducand la fenomenul de actionare "pas cu pas" a rotilor, asa cum il denumesc cei din service.
    Explicatia asta mi s-a dat si mie in service(Mach 1), cand am fost la o constatare acum ceva timp in urma(asta ca sa am si o alta parere de la un alt service).
    Ceea ce se intampla la mine, si cred ca si la toti ceilalti care au probleme cu caseta, adica acele zgomote,troncanituri si vibratii puternice, se produc atat pe zapada cat si pe carosabil umed si uscat.
    Ceea ce se aude in filmuletul atasat este zgomotul produs de directie pe zapada(trepidatiile si vibratiile rotilor, a volanului - implicit coloana si caseta directie, cat si a intregului sistem de la servo - conducte si butoias lichid, exact ca in filmuletele precedente, dar cu observatia ca atunci inregistrarea a fost facuta pe carosabil uscat ).
    Sper sa nu supar pe nimeni cu acest comentariu, dar doresc ca toti cei care citesc aceste posuri sa inteleaga exact despre ceea ce este vorba, adica sa nu traga concluzii pripite si sa nu faca confuzia mai sus mentionata
    Sper ca filmuletul sa se auda bine.
    Daca mai sunt si alte aspecte pe care nu le-am atins sau nu le-am inteles eu bine, rog sa ma corectati.
    Numai bine, si inca o data va spun ca nu vreau sa supar pe nimeni cu post-ul asta si ma scuz in fata celor ce se simt ofensati.

Leave a comment:

• ciomp
    replied
    adica Bunicuta iti troncane si dumitale caseta? (ca de vibrat rotile stim ca e normal)
    Last edited by ciomp; 27 January 2010, 20:47.

Leave a comment:

• bunicuta
    replied
    Originally posted by tzeegunoo View Post
    Exact asta am remarcat si eu pe zapada , troncaneli si vibratii infernale la rotirea volanului pe loc pe zapada.
    Si la mine e la fel, de fapt, cum zicea si Ciomp...la toate se manifesta...stai relaxa si da-i blana, nu o menaja ca nu-i place si nici nu-i din sticla sa te temi ca o spargi.

Leave a comment:

• ciomp
    replied
    da e "firesc" fenomenul si mai usor de evidentiiat aceasta problema din caseta pe zapada. rotile sunt mai saltarete pe zapada sub actiunea pompei de servo, vibratiile din roti se transmit in caseta....si gata concertul. parca am rafale de mitraliere acolo..
    naravasa rau caseta asta!
    Last edited by ciomp; 27 January 2010, 12:33.

Leave a comment:

• tzeegunoo
    replied
    Exact asta am remarcat si eu pe zapada , troncaneli si vibratii infernale la rotirea volanului pe loc pe zapada. M-a mirat faptul ca sunt mai puternice decat la rotirea pe loc pe asfalt uscat. Ma asteptam la la frecare scazuta(cauciuc-zapada) sa munceasca mai putin sistemul de servo decat la frecare ridicata(cauciuc-asfalt uscat).

Leave a comment:

• ciomp
    replied
    salutare

in afara de ce am spus mai sus, nimic nou la mine (adica am fost sunat in decembrie si in ianuarie am reluat discutia cu VC, dar trebuie sa astept lotul de casete de la noul furnizor si ma anunta ei...asta e ultima "noutate") Sincer acuma am dubii serioase, pentru ca nu vad o rezolvare a problemei si sper ca nu se confirme si in cazul meu faptul ca schimb degeaba caseta. Pentru ca -ramin la aceeasi parere- mai bine nu o schimb si incerc sa o reglez pe asta. Deocamdata la cei 12800 km cit am in acest moment face la fel ca in primii 2000 si nu s-a agravat zgomotul dar e deranjant. Altfel, stim cu totii ca piesele de schimb au o calitate indoielnica, chiar se spune ca sunt "cel putin la fel de bune/conforme calitativ cu alea noi". Nu mai pun la socoteala mina de lucru din service, care e dezastruoasa si odata ce ai umblat la ceva te trezesti cu altceva dereglat (patit deja de 2 ori la masina asta)
    Asadar voi schimba caseta cind am in totalitate garantia ca pun ceva bun pe masina, adica mai bun decit ce am acuma. numai bine.

ps cei care vor sa se edifice daca au astfel de probleme pot testa acuma pe zapada la bracari si rotirea volanului (pe loc) si vor vedea foarte usor ce zgomot le face angrenajul din caseta.
    Last edited by ciomp; 27 January 2010, 10:22. Reason: corectare+adaugire

Leave a comment:

• Daniel Dinutoiu
    replied
    Seara buna.
    Inca nici un raspuns la cei care asteptau o veste de la VC legata de inlocuirea casetei???
    Ma mira!!!!!!!!!!!
    Asta este!!!!!!!!!!!!!
    Astazi am fost pentru o noua constatare si o noua diagnoza a zgomotelor produse la sistemul de directie.
    In urma verificarilor,cat si a celor constatate de ei(a catorva de la service), precum si a celor reclamate de mine, cei de la RAR Cobalcescu au ajuns la concluzia ca este de vina caseta de directie(asta intre patru ochi).
    In schimb, in urma verificarilor (a catorva curse prin curtea servie -ului ) impreuna cu directorul lor, T.............. G.......... si a sefului service garantii Dacia, C............. I.............., acestia mi-au spus ca intradevar este vorba de ceva anormal in directie, dar nu pot da un verdict in ceea ce priveste caseta de directie, asta in prima faza.
    Dupa 4 ore de curse si verificari ( timp in care s-au demontat mai multe piese de pe autoturism si verificari gen: amortizoare, caseta, bielete, bucse si altele .... la bancul RAR si din incinta service-ului) acestia au recunoscut ca intradevar este o problema la directie pe care nu au mai intalnit-o( adica 4(patru) casete de directie sa fie de vina - sa se strice intr-un timp asa de scurt).
    Ca atare astept raspuns la ultima adresa trimisa catre Dacia, iar intre timp avocatul meu strange dovezi care atesta si demonstreaza faptul ca nu s-a respectat legea consumatorului si nu numai.
    Va tin la curent.
    Toate bune.

Leave a comment:

• Daniel Dinutoiu
    replied
    Salut tuturor.
    Bunicuta, deja am dat toate documentele la un avocat; in maxim 2 saptamani am deja un raspuns de la el ( am sanse-nu am sanse-ce implica .... )
    Sunt foarte hotarat sa fac asta,, mai ales dupa ce dl C. I. de la Auto C. mia spus ca ei nu se implica cu nimik ,, ei fac doar ce le spun astia de la Pitesti.
    Cum astia de la Pitesti sunt niste ...., inseamna ca am dat banii pe un nimik; deci, trebuie sa ii recuperez......
    Va tin la curent.
    Seara buna!!!

Leave a comment:

• bunicuta
    replied
    Daniel, daca as fi in locul tau, as fi acceptat sa-mi schimbe caseta de 2 ori, iar cand sa o schimbe pe a 3-a, as fi refuzat si i-as fi dat in judecata.
    De fapt, daca e sa mi se intample mie (am doar aprox 5000 km), de la prima schimbare a casetei, ii amenint nu cu OPC-ul, ci direct ca ii dau in judecata.

Leave a comment:

• ciomp
    replied
    acuma caseta asta chiar vad ca e de jucarie...sau cei care o fac romani, francezi (ce o fi) se joaca cu noi si cu nervii nostri.sunt curios cum se va rezolva pina la urma si ce imi vor zice mie cind ma cheama la standuri. dupa ultimele discutii se zice ca trebuie sa astept un lot de casete de la noul furnizor. care e acela nu stiu. salutari.

Leave a comment:

• danm079
    replied
    da se poate lua Sandero macheta si nu mai bate caseta

Leave a comment:

Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
Politica de Securitate Google