Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Citi dintre cei care nu au bara stabilizatoare au zgomote la directie/punte fata?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Goan
    replied
    Ma cam indoiesc ca o vor face dar bine ar fi

Leave a comment:

• chitziman
    replied
    sa speram..ca dupa chemarea in service. la toyora..citroen peugeout..poate domnii de la Dacia.or avea si ei curajul

Leave a comment:

• ciomp
    replied
    postat de bunicuta: " oricum, ei accepta sa le schimbe pe banda rulanta, tocmai pentru ca nu le fac ei, ori nu-i doare mana sa le schimbe atata timp cat casetele defecte nu intra in pierderile lor. Toate casetele care se schimba in service merg apoi la firma producatoare. "

da de fapt asta am vrut sa zic, numai ca nu m-am exprimat corect. de ce nu se rezolva odata problema direct la furnizor si Dacia se complace in continuare in situatia asta.
    spuneam si intr-un post mai sus
    ca "vechiul" furnizor (care o fi ala) nu accepta reglajul (ca e logic dupa parerea mea) in caseta si de aceea se tot schimba piesa intreaga.
    Last edited by ciomp; 1 February 2010, 10:45.

Leave a comment:

• tzeegunoo
    replied
    Da, dar destul de sumar , doar numarul de kilometri si "schimbat caseta directie" , fara serie veche si noua, si fara motivele schimbarii.

Leave a comment:

• bunicuta
    replied
    Originally posted by ciomp View Post
    eu totusi nu inteleg de ce schimba casetele "ca pe banda" daca nu au inca o rezolvare si de ce nu se pun care e problema..poate tot din cauza imaginii sau probabil sunt orbi din cauza profitului si exporturilor care (inca) se fac.
    revenind, vreau sa va intreb: celor care vi s-a schimbat caseta vi s-a consemnat ceva in carnetul de intretinere al masinii?
    Nu avem de unde sti daca dacia incearca sau nu sa rezolve problema asta, oricum, ei accepta sa le schimbe pe banda rulanta, tocmai pentru ca nu le fac ei, ori nu-i doare mana sa le schimbe atata timp cat casetele defecte nu intra in pierderile lor. Toate casetele care se schimba in service merg apoi la firma producatoare.

Legat de ceea ce trebuie trecut in carnetul de intretinere...eu unul sper ca Daniel, Spanu, i-au pus pe aia de la Dacia sa le scrie in carnet schimbatul casetei(lor), nu de alta, dar asta e o proba daca se ajunge la proces.

ps. eu vad altfel faza asta cu caseta de directie: sa presupunem ca lui Daniel i se schimba caseta in continuare, din 1000 in 1000 Km...ok, e gratis, masina e in garantie. Acuma, masina va iesi din garantie...ce facem ? Pai e o singura solutie...dupa ce masina iese din garantie si se duce caseta, tu, proprietarul, iti cumperi o caseta noua de la dacia (nu din alta parte) si le ceri sa-ti dea un certificat de garantie, care nu poate fi mai mic de 1 an (sau cateva zeci de mii de km) - ori, cum caseta tot pica, vei merge in continuare la dacia si vei schimba casetele pe gratis, pentru ca acea caseta cumparata, nu va rezista pana la finalul garantiei.

Totusi, eu zic ca, desi dureaza mai mult, tot actiunea in instanta civila e mai buna. (nah, e simplu sa dai sfaturi, mai ales cand nu ai astfel de probleme)

Leave a comment:

• ciomp
    replied
    vis-a-vis de chemarea masinilor "la standuri" in Romania eu - am mai spus-o- sunt sceptic. cu Daniel discutam si anul trecut de aspectul asta cu vilva (presa, TV, Renault, la Renault chiar m-am apucat sa scriu si eu)...s-ar putea sa aibe efect...nu stiu. la cum merg lucrurile la noi si cum suntem tratati (mai rau ca aia din lumea a III-a ) e posibil si sa nu se intimpla nimic, dar merita incercat. eu totusi nu inteleg de ce schimba casetele "ca pe banda" daca nu au inca o rezolvare si de ce nu se pun care e problema..poate tot din cauza imaginii sau probabil sunt orbi din cauza profitului si exporturilor care (inca) se fac.
    revenind, vreau sa va intreb: celor care vi s-a schimbat caseta vi s-a consemnat ceva in carnetul de intretinere al masinii?

Leave a comment:

• Spanu
    replied
    buna asta cu presa. dar trebuie sa ne strangem vreo 5-6 si atunci sa chemam televiziunea. sa nu creada ca e un caz izolat. e vb de mai multe masini

Leave a comment:

• bunicuta
    replied
    Daniel, dacia ar putea rechema in service masinile care sunt suspecte cu problema asta, dar evident ca nu o fac, asta ar fi o mare lovitura de imagine. Pe de alta parte, cei de la protectia consumatorului ar fi trebuit sa ia masuri si sa-i determine pe cei de la dacia sa faca o rechemare in service.
    Daca vrei sa faci putina valva, ia legatura cu o televiziune, cu un ziar si spune-le ce probleme ai avut, si astfel e posibil sa apara anumite rezultate.

Leave a comment:

• Daniel Dinutoiu
    replied
    Originally posted by bunicuta View Post
    Daniel, am 2 intrabari:
    1. in ultimele 3 secunde din film se aude un zgomot diferit (ca un fasait) fata de troncanelile de la inceput...tot de la cutie e si zgomotul asta ?
    2. troncanelile astea din film, se aud la fel si cand esti cu masina pe asfalt uscat ?
    Salut.
    1. Nu, nu sunt zgomotele de la caseta, imi suna celalalt telefon.
    2. Exact cum am mai spus, ,si cum s-a mai spus si de catre altii (ciomp),
    la trecerea peste liniile de tramvai, sau drumuri "ceausiste"-cele cu piatra cubica-gen cele din centru (intre P-ta Victoriei si Sos Pipera, intre TVR si Arcul de Triumf), se aud aceste troncanituri, urmate de vibratii in directie si resimtite in volan.
    In afara de asta, la mine cel putin, daca rotesc brusc volanul pe loc, chiar si pe asfalt uscat, se simte la fel (dar nu cu aceeasi intensitate, adica exista troncanelile si vibratiile, dar mai line ca sa le spun asa) iar volanul intampina o puternica "contra".
    Mai mult de asta, am constatat ca volanul se invarte foarte greu, incomparatie cu alte dacii Logan sau Sandero (chiar si SN fara servo), ceea ce nu imi pot explica.
    Dar, daca luati si comparati filmuletul acesta, cu celelatle postate in urma cu 3 luni parca, o sa observati ca zgomotele in cazul meu sunt aceleasi(atunci pe uscat, acum pe zapada si partial uscat-adica umed).
    Intrebarile mele sunt urmatoarele:
    -in ce mod si ce impact, asupra altor piese de pe autoturism, vor avea aceste defecte sau nereguli constatate?????
    -daca in cele din urma se v-a constata un defect de fabicatie (ca de exemplu Toyota, cu pedala de acceleratie-ca este cel mai prospat, cred eu), Dacia va avea puterea de decizie de a chema toate auto in service pentru remedieri???????sau macar sa le faca publice??????????
    -pana cand se vor mai juca astia de la WC cu noi, prin modul si seriozitatea in care ne raspund la problemele reclamate catre ei????????
    -si pana unde si cand ne vor mai duce cu presul ca se vor remedia aceste probleme???????(ca doar banii si iau luat)
    Salutari.

Leave a comment:

• ciomp
    replied
    pe asfalt unde aderenta e mai buna nu face asa. eu am vrut sa pun in evidenta fenomenul, pentru a il intelege si a il evidentiia mai clar acum iarna cind am facut testul pe zapada. cum spune si Spanu si Daniel, in mod normal (anotimpul cald ..sau "pe uscat" ) trebuie o alta "sursa" externa pentru a scoate in evidenta aceste jocuri si implicit zgomotele metalice din caseta: gropile (citeodata si pe drum drept mai ales daca e drum de ala comunist de beton) denivelarile, linia de tramvai (unde se aude cel mai clar cind intorci peste)

Leave a comment:

• Spanu
    replied
    pe asfalt uscat nu se aud. pentru ca nu se produc trepidatii. troncanelile se aud numai daca dai in gropi pe asfalt uscat.
    eu cred ca ultimele zgomote din film sunt cauzate de muzica din masina

Leave a comment:

• bunicuta
    replied
    Daniel, am 2 intrabari:
    1. in ultimele 3 secunde din film se aude un zgomot diferit (ca un fasait) fata de troncanelile de la inceput...tot de la cutie e si zgomotul asta ?
    2. troncanelile astea din film, se aud la fel si cand esti cu masina pe asfalt uscat ?

Leave a comment:

• Spanu
    replied
    exeact asa e si la m ..si culmea ca am schimbat odata caseta...si iar face... mi-as !@#$ in ea de masina!!!

Leave a comment:

• ciomp
    replied
    mda! sa va inchiputi ca live se aude mult mai metalic!

Leave a comment:

• Daniel Dinutoiu
    replied
    Salut!!
    Mai incerc o data cu arhiva.
    Sper ca acum sa fie in regula.
    Arhiva ete facuta cu winrar (tip fisier .zip)

Leave a comment:

Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
Politica de Securitate Google