Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Vocea Clientului Intrebari/Raspunsuri

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    din ce stiu eu, cu directiva asta, tocmai asta se vizeaza. nu mai pot arunca vina pe alt service...bla,bla. teoretic ue ma lasa sa imi fac masina oriunde si prin actul ala, wc-ul nu poate sa ne mai dea peste ochi cu revizii "defectuoase". daca revizia e facuta la un service autorizat rar ... pa-pa. ca doar la dacia nu-s super-mecanicii cu mega-scule eu unul voi profita la a doua revizie in toamna asta. de fiecare data cand am mers la dacia, ma intorceam cu alte probleme. de exemplu ultima oara au "uitat" sa imi puna niste clipsuri la aparatoarea aripii spate si imi batea. mergi iar (la alt dealer ca primu' e departe) sa iti mai dea si rahaturile alea.... + spaga ca "nu se gasesc in comert", ca car ca mar...."
    sustin directiva asta.

    Comment


    • #77
      Stie cineva Directiva asta (numele intreg, numar, data, etc)?
      Stiti cum va face Dacia? Va inghiti directiva, va spune ca putem face revizia sau reparatiile in perioada de garantie la orice service autorizat RAR, dar, cand se va intampla ceva la masina in urma reviziei, se va uita unde a fost facuta. Daca constata ca a fost facuta la un service care nu face parte din mafia lor,va spune ca revizia sau reparatia nu a fost facuta corespunzator si nu mai acorda garantie. Daca e un service de al lor, va inghiti galusca si masina o sa aiba garantie incontinuare.

      Comment


      • #78
        CE vrea să le permită clienţilor de maşini noi să-şi repare masinile şi în alte service-uri
        Nu vă bucuraţi încă, deoarece noile reguli vor intra în vigoare la începutul lunii iunie, iar implementarea lor se va face progresiv, membrii Comisiei Europene prevăzând o perioadă de tranziţie de trei ani pentru a permite adaptarea concesionarilor.

        Comment


        • #79
          Eu m-am hotarat sa nu mai imi fac reviziile la Dacia pentru ca oricum garantia e doar de forma. Daca ai probleme poti sa faci ceva cu ea garantie ca traim in Romania.
          Mie imi bate caseta si dupa ce au schimbat-o de 2 ori (acum suna si mai tare), "specialistii" de la Dacia au ajuns la concluzia ca zgomotul apare in conditii anormale (adica pe drum denivelat de parca in Romania am avea drumuri perfecte) si in consecinta nu mai fac nimic. Parerea mea e ca cei de la Dacia sunt niste incapabili, nu pot rezolva o problema. La ce imi foloseste garantia? Doar sa le platesc 450 de lei revizia pe care o poti face cu cel mult 200 in alta parte.
          Scuze daca sunt off topic.

          Comment


          • #80
            Daca o iei asa subiectiv pe problema ta da, nu ajuta cu mai nimic, ii drept.
            Dar daca te gandesti ca ti se poate busi CB si am inteles ca ii undeva pe la 7000 RON atunci da, iti prinde bine sa ti-l faca pe garantie.
            (Asta cu busitu CB-ului ii din auzite de la cineva care a luat un logan iesit din garantie si dupa 3-4 luni
            s-a dus CB-ul si a trebuit inlocuit la pretul de 7000 RON acum vreo 2-3 ani.
            Repet informatia este de la un prieten care stie pe unul care la randul lui a auzit ca...
            )

            Comment


            • #81
              si eu ii dau dreptate lui Apophis....mai ales dupa ce a patit mama cu ambreiajul pe al ei sandero (am postat pe undeva)..nu a rezolvat nimic nici cu OPC.. garantie e cam de forma..sincer sa fiu eu cand am cumparat masina nu m-am documentat care-i faza cu garantia...la consumabile..iti baga faza..ca exploatarea nu a fost corecta..cat de restul..colegii cu casetele stiu mai bine...
              asta mor eu pe ei..noi platim ca la carte masina..si ei ne aburesc..nu gasesc solutii de parca altcineva ar fi realizat masina si singur fiecare din noi e neputincios..si cand mai vad si mesajele postate de voi de la WC .chiar ca ma apuca dracii

              Comment


              • #82
                masina are mult prea multe probleme din primii km ..din pacate. si cum zicea si Dinutoiu, la fiecare 1000 km parcursi tot apare cite ceva. eu am inceput cu caseta, apoi rugina, acuma ambreiajul care clampane de ma scoate din minti...cine stie cite mai apar. oricum parerea mea este ca nu isi merita banii (am mai spus). de "suportul" Dacia si eu sunt satul, iar faptul ca ma perie aia din service si ma suna VC SA IMI SPUNA CA NU AU SOLUTII, nu ma incalzeste nimic. cit despre mecanici, 99% habar nu au si nu ii intereseaza. bafta!

                Comment


                • #83
                  bafta ciomp
                  http://www.youtube.com/watch?v=2MXMO...eature=related pe Dacia

                  Comment


                  • #84
                    [QUOTE=bobocul;18236] Stie cineva Directiva asta (numele intreg, numar, data, etc)?
                    [QUOTE]


                    si eu am cautat , chiar azi, prin ultimele Jurnale Europene aparute. Inca nu am gasit nimic publicat. sunt curios sa citesc textul. e insa posibil sa apara directiva si sa apara mai apoi in legislatia romaneasca un act care va reglementa aceste aspecte legate de reparatii, revizii..etc.
                    mie mi se pare absolut corect sa te poti adresa oricarei unitati abilitate si specializate pentru perioada post vinzare a masinii, respectiv pentru service-ul pe perioada de garantie. in cazul meu, nefericit din pacate, dupa cum stiti, am batut drumul service-ului Dacia de nenumarate ori doar ca sa ma izbesc de indolenta obraznica, lipsa de pregatire a oamenilor si lipsa echipamentelor. si cum spune si AG25FLI fiecare interventie lasa "urme".
                    Last edited by ciomp; 9 June 2010, 10:38.

                    Comment


                    • #85
                      Am gasit eu ceva legat de garantie clic

                      Comment


                      • #86
                        hmmm ce sa zic!...ambiguu si "tehnic" textul regulamentului. multumiri valeriuciprian.

                        Comment


                        • #87
                          Mai la obiect gasesti aici un fragment din lege.

                          Comment


                          • #88
                            Multumesc valeriuciprian.

                            Comment


                            • #89
                              asta inseamna ca orice service cu certificare r.a.r. poate sa va schimbe orice la masina, cu conditia ca sa treaca in caiet ca piesa a fost conforma, adica a avut abtibildul r.a.r. si declaratie de conformitate. pt cei care va riscati la treaba asta, pastrati bonurile fiscale ale pieselor cumparate, declaratiile de conformitate, facturile, ambalajele, sa le puteti pune in brate celor de la reprezentanta in caz de nevoie.
                              dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                              Comment


                              • #90
                                Atasat un comunicat APIA referitor la problema (poate va este de ajutor)
                                Attached Files

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google