nu mai are rost sa comentez Sanderizer a fost mai explicit
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Tabla, Caroserie si altele legate de tabla si caroserie
Collapse
X
-
@agdvrus - Eu zic sa nu o mai speli! Ca cine stie ce mai apare!
Lasand gluma la o parte, cat timp ai doar probleme "estetice" poti sa te duci oricand la service si se va rezolva.
@Myamoto - omul are dreptate. Probabil a cumparat garantie extinsa si nu a citit "fine print-ul"
Din pacate stergatoarele, volanul si multe altele au doar 3 ani garantie standard.
Daca ai garantie extinsa vezi in ce conditii se aplica.
Daca nu sunt limitari, nu te mai lua dupa toti mesterii din service, si programeaza-te la telefon specificand ca doresti inlocuire stergator + volan si ce mai ai nevoie in garantie.
Mergi la constatare si daca ai noroc te rezolva pe loc.
Daca nu, te cheama peste cateva zile.
Ideal este sa le spui ca vrei sa te cheme cand au toate componentele, ca sa nu faci mai multe drumuri.
Vezi ca stergatorul nou este diferit de cel vechi si desi vine sigilat nu are un capacel de plastic care acopera piulita de fixare.
Asa ca trebuie sa vorbesti cu "mesterul" sa-ti faca rost de unulca doar tre' sa manance si ei o paine.
Comment
-
[QUOTE=agdvrus;24977]Mda , asta ar fi a 3-a vizita in nici 2 luni de utilizare
O sa cer expres la spalatorie sa nu puna jet pe praguri
Mi-au zis de la service ca au mai avut reclamatii tot cu vopseaua de pe praguri.
Oare de ce nu se iau atunci masuri sa nu se mai intamp
Imi pare rau ca doar acum am vazut postarea ta. Am trecut si eu prin aceeasi problema la nici 3 luni de cand aveam masina. Era cat pe ce sa il iau la omor pe baiatul din spalatorie cand mi-a predat masina foarte stralucitoare dar cu pragul dreapa belit cam 20 de cm.Tragedie......La mine a sarit in momentul in care baiatul aspira in dreapta spate si tragea cu furtunul aspiratorului peste prag.Am avut cateva zile de doliu pe aceasta tema pana in momentul in care si pe partea stanga fata a inceput sa se exfolieze...Am mers la reprezentanta si le-am spus sa isi ia conserva inapoiProblema sa rezolvat in 24 de ore, au vopsit din nou pragurile si si-au cerut scuze...
Stepway 1.6-90 cai-gri platine
Comment
-
mi'a sarit si mie un varf de unghie de vopsea de pe muchia usii.
m'am uitat la ea cum a zburat...zici ca a fost puna pe post de glazura
cred ca trebuie sa iti ridici masina de la dealer iar apoi sa te duci direct la vopsitorie sa'ti aplici vopseaua "adevarata"...nu vine odata cu masina
Comment
-
Aveam 2 nasturei pe usa dr spate,recent m-am pricopsit cu un ditamai nasturele pe usa stg fata motiv pentru care am fost la o firma ce se ocupa cu remedierea acestor infundaturi fara vopsire (paintless dent repair=PDR).Aveam ceva informatii despre ei de pe un forum de detailing auto.
Rezultatul a fost uimitor.Regret enorm ca n-am reusit sa fac niste poze before vs after.Pana sa ma dezmeticesc patronul cu cele 2 ajutoare erau deja pe masina ce a fost dusa la spalat in prelabil.Bineinteles ca erau mai multe infundaturi pe care eu nu le observasem.Plata s-a facut la ora (30 E/ora,m-a costat 150 RON desi a durat cca 90 minute) si nu per infundatura remediata.
Mi-a placut mult si atitudinea patronului si a angajatilor:rapizi,fara vorbe multe,dar cu explicatiile de rigoare...si fara discriminare vis-a-vis de marca masinii.
Comment
-
telescoapele de la haion
Sal`tare. Am oaresce probleme cu telescoapele de la haion in sensul ca dimineata (cand este mai frig), nu sta ridicat. Este nevoie sa le schimb, sau sunt si alte solutii?, Stie cineva daca schimbarea telescoapelor este acoperita de garantia extinsa (5 ani)?. Multumesc
Comment
-
Urmele de vopsea se pot scoate foarte usor cu decontaminare cu claybar(argila) si lubrifiant (quick detailer) urmat de polish intai abraziv dupa care fin...In final se aplica ceara sintetica (sealant) si/sau ceara naturala Carnauba.
Polish-ul cu pasta de dinti il stiu de pe un forum dedicat masinilor VW unde era recomandat pentru eliminarea zgarieturilor de pe plasticul ceasurilor de bord.Stiu ca baietii erau multumiti de rezultate.
Comment
-
eu am avut putin..ca m-am agatat intr-o tanti...si a iesit cu polish aplicat...foarte...fin..dar sincer nu prea recomand polish-ul simplu....se matuieste....fa cum zice azzzuro ..ca a testat la mine ...pe jumatate de haion..dupa 2 saptamani...se vede inca diferenta...
Comment
Comment