Nu am inteles ceva: cand vorbiti de aparatorile astea,la care aparatori va referiti? Aruncati o privire la poza atasata si sa-mi spuneti va rog,sa ma lamuresc si eu.Mersi.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Tabla, Caroserie si altele legate de tabla si caroserie
Collapse
X
-
eu ma refer la aparatorile de "buze". pentru interior cind mi-am ridicat masina am intrebat la dealer si mi-a spus ca nu exista. nu stiu daca stepway are asa ceva pentru interior, deasupra rotii.mie la rotile din spate mi se pare tabla mai expusa in interior si la muchiile acelea tip "buza" cum a aratat Sanderizer. orice pietricica sare, chiar si de griblura poate face rau si se poate ajunge la rugina. ideea lui Spanu e buna, daca putem obtine un set complet de buze+interior+praguri la un pret rezonabil. mai de mult Chimica Orastie facea pt Dacia plasticaraie. Stiu pt ca luam bari de 1310 si le duceam mai departe la alti dealeri.
Oricum 70 de milioane e un pret exorbitant, doar nu or fi poleite cu aur...nu?Last edited by ciomp; 9 October 2009, 13:33.
Comment
-
zici pe spate, in jurul "oalei", pe interior?.....hmmmm! eu chiar voiam sa montez de la inceput odata cu aparatorile de noroi protectie acolo. ce aiurea si agentii astia! oricum sapt viitoare merg sa schimb primul ulei si mai ma interesez. multumesc de informatie!
Comment
-
Eu cred ca iarasi vorbiti despre doua chestii diferite.
Cu aparatorile de nori s-a lamurit nu-s de "buze" si au si ele rostul lor.
Cele de buze (din cate stiu eu) sunt numai un tip disponibile la Dacia si acel tip este tipul subtire care numai tabla de la "buza" aripei o protejeaza.
Despre ce zice Ciomp cred ca-s foarte utile si protejeaza mult mai mult si se cheama contra aripi, dar nu stiu sa fie in lista de accesorii Dacia. Eventual la altii...
Comment
-
da cam asa ceva. contra aripi de plastic desupra rotii bine zibe Goan. in fata e mai mult plastic si mai putina tabla,dar in spate nu e asa. referitor la aparatorile de "buze", exceptind cele de stepway la logan exista deja 2 tipuri. unele subtiri si altele mai late, cumva intre alea
subtiri gen "lama" si alea de stepway. am vazut un logan PH2 in cluj cu asemenea aparatori sapt trecuta. acum exclud posibilitatea ca la acel logan sa fie montate de pe alta masina asemenea aparatori; masina era prea noua. acest logan mi-a atras atentia pentru ca eu de mult vreau asa ceva si dealerul mi-a zis-repet- ca pentru sandero nu sunt disponibile nici aparatori de buze, nici acest contra-aripi. asa am ramas sa montez doar ce era disponibil, adica aparatorile de noroi acum 5 luni cind mi-am luat masina.
Comment
-
Deci inca o data: Goan,mersi de precizare! Da este vorba de contra aripi si le am!
Pe rotile din fata cuprinde tot "cavoul" ala iar pe rotile din spate doar in partea dinspre spate - deci unde arunca primar - pana aproape de telescoape.
Daca dupa toate aceste expilcatii,inca nu am inteles bine,rog sa ma scuzati.
Comment
-
Ciomp...propun o intalnire ca am avzut ca esti din Cluj. Daca vrea sa ni se alature si Goan...dar nu stiu pe cand. O sa vb si cu Goan la tel. si o sa te anunt pe forum daca doresti. Poate rezolvam ceva.Sper ca Duminica...daca nu...luni dupa masa sigur.
Comment
-
@ the one
ok no prob. se poate ca si duminica sa fiu disponibil. iti las un pm.
revenind la contra-aripi si eu am fata "imbracata in plastic" nu stiu ce suprafata ca nu am
studiat atent. pare insa in regula.in spate intr-adevar masina mi-a venit din fabrica cu plastic pina la o treime de cerc/aripa, undeva mai sus de axa rotii, in partea posterioara a aripii. suficient cit sa protejeze ce arunca roata. toate au asa din fabrica, m-am uitat si in showroom.eu ma refeream la cealalta parte, care pleaca de acolo, si ajunge pina jos la prag, unde se afla un surub.acolo e tabla goala cu izolatie. mai e si partea dinspre masina unde vine si tubul de la rezervor care e tot dezbracata. chiar si de acel tub ma intrebam odata daca e suficient de rezistent la lovituri cu pietre. salutari!
Comment
-
a aparut rugina!
azi dimineata, cit se incalzea motorul cobor sa ma uit la portiera de pe partea soferului. imi scirtiie ceva in usa si am inceput sa inspectez prima data incuietoarea.
ei fratilor pot sa va spun ca deja am primele puncte de rugina pe masina. pe linga incuietoare a crapat vopseaua si a inceput deja sa rugineasca usor. sunt doua crapaturi nu foarte mari si ca norocul ca am observat din timp, iar rugina e in faza incipienta si cred ca pot remedia destul de usor. masina are 8 luni acum. ..foarte frumos..ce sa zic!Last edited by ciomp; 22 January 2010, 10:36.
Comment
-
Ti-as recomanda sa verifici toata masina mai atent,sa vezi daca a aparut si in alte locuri.Si nu remedia nimic! Asteapta sa vina primavara si apoi la service.Eu cel putin asta as face. Doamne ce nasol! Inseamna ca ne putem astepta deja la rugina?! La mine sunt acum vreo -25C acum,deci nu ma voi repezi sa vad...
Comment
-
eu sper sa fie un caz izolat la mine. cum spuneam vopseaua e puscata acolo (probabil nu a fost bine curatata si tratata caroseria inainte de vopsire si a crapat vopseaua aplicata). la celelalte incuietori m-am uitat si pare a fi ok. acuma si la noi e frig si nu pot sa fac nimic (nu pot sa spal nici masina desi am nisip+sare pe ea de 3 degete..ca astia cu dezapezirea iti dau direct in freza de pe utilajele lor nisipul si pietrele pe drumurile tarii), iar dupa ce o voi spala o voi analiza mai atent...sa vedem. acuma ma gindesc sa pun acolo ceva vazelina din aia alba sa tina cit de cit sa nu se extinda. nustiu ce sa zic. interesant e ca nu am apucat sa fac nici zgirietura aia de pe capota de la stergator, dar acolo pare a fi ok si e tot "alba" acea zgirietura si nu se vede nici o urma cum ca ar fi inceput sa rugineasca. multumesc de sfat Sanderizer.
Comment
Comment