Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Tabla, Caroserie si altele legate de tabla si caroserie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

program rabla cu ele

Comment

Glumesti,desigur...sper.Cel putin pentru mine masina a fost o investitie prea serioasa ca sa o dau la rabla in curand.Asta daca nu cumva castig la loto.

Comment

Aveti de asteptat 10 ani pentru rabla(sau mai putin,in functie de anul fabricatiei)
        Deci ......... mai este pana atunci....
        Speram sa reziste macar 5 ani, ca inca 5 sa ii batem cate un cui sau sa mai atasam cate o tabla pe ici colo, iar apoi sa o ducem pe caruta trasa de 1 cal putere - ca doar restul de 74 sunt morti de mult (si cu pomana de 3 ani facuta) pana la REMAT - asta daca va mai exista programul.

Si pentru mine a fost o investitie importanta.
        In orice caz am inceput sa ma consolez...., o investitie foarte proasta .
        Last edited by Daniel Dinutoiu; 22 January 2010, 20:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

sigur ca glumeam, si pentru mine e o investitie si nu poate fi vorba de program rabla

Comment

Imi recomanda si mie cineva un polish bun?Si de unde si cu cat sa iau?De preferat daca este prin cora/carrefour etc. ca mi-am zgariat destul de urat bara din fata a masinii si sper sa iasa cu polish:|.

@ Ciomp, imi pare rau sa aud asta. Sper sa o rezolvi si sa nu mai fie probleme la nimeni. Oricum si eu am vopsea sarita in mai multe locuri dar rugina nu a aparut, cel putin deocamdata.Noroc tuturor.

Comment

iaca si poz(n)a!
              Attached Files

Comment

credeam ca-i ceva mai serios. si eu am asa ceva, tot pe o usa (pasager dreapta spate) dar nu pe partea aia, ci pe la mijlocul distantei intre balamale, e o incretitura mica si ruginita. nu cred ca merita bataia de cap, cel mult putina vaselina peste... eu zic ca a fost atinsa in timpul/dupa pregatirea pt vopsit. asta e, bine ca nu e "pe afara" !

Comment

serios, neserios, e rugina! spuneam si mai sus ca nu e ceva deosebit si ca posibil sa fiu un caz izolat (acuma vad ca nu sunt si nu ma bucura defel); nu e afara dar e totusi expusa zona.
                  de batut capul nici eu nu imi bat, o sa curat si o sa acopar cu ceva! ce sa ii faci: pentru asta am platit...nu?. noroc!

Comment

Vic, gasesti vopsele la magazinele policolor. Iti prepara ei la codul de culoare o cantitate mica. Codul e pe stilpul din dreapta al masinii (daca nu ma insel). ieri s-a sters postul din motive administrative si de aia am mai pus odata.

Comment

The One (daca nu e prea tirziu) poate te ajuta asta

Comment

Mersi Ciomp de ajutor dar am rezolvat pana la urma tot cu ajutorul tau.

Comment

multumesc frumos

Comment

no prob! placerea a fost de partea mea si ma bucur ca am putut sa va fiu de folos. numai bine!

Comment

am si eu probleme cu marsarierul

Originally posted by VASIU CATALIN View Post
                              am masina din iunie anul trecut.
                              Am 17 000 km facuti.
                              probleme?
                              1 - mise duce materialul de pe volan de parca ar avea 10 ani si 200 000 km..Masina este in garantie . au spus ca nu sunt primul caz raportat si vor schimba volanul. Voi ati patit-o? la fel se intampla si cu pielea de pe maneta schimbatorului.
                              2 - oglinzile s-au dat peste cap singure si nu mai pot fi reglate.Au spus ca vor fi schimbate ca nu se pot desface , dar nu tin de garantie. Este adevarat?
                              3 - Am un suierat ciudat de sub capota la peste 60 la ora. Ei spun ca este fanta de vant care face acel zgomot, dar nu o pot depista. voi ati patit-o?
                              4 - Am destul de des greutati cu introducerea in marsarier. Doar eu?
                              Astept raspunsuri...

ca trepidatie la viraj am si eu, ca suiera vantul pe usa din stanga fata, ca ceva bate in portioera dreapta spate, ca imi cad capacele la difuzoare, ca ampus portbagaj si freaca cauciucul cheder se usa incat nu mai poti stain masina de zgomot...pun vaselina pe cheder ca sa pot conduce.

In rest este o masina splendida de 8600 eur.

astept raspuns
                              si mie imi intra cam greu in marsarier,la 1500km,trebuie sa dau cu putere in dreapta ca daca nu imi intra in a 4a,masina mea a fost ultima pe banda,de aici or fi problemele?

Comment

Conduc si eu un Sandero Stepway(visiniu)de 10 zile.Aseara am dus masina la o spalatorie auto , pentru prima data si surpriza ! dupa ce termina baietii de spalat am vazut ca a inceput sa se exfolieze vopseaua care acopera pragurile laterale.Inca sunt cu numerele rosii , cand imi vin cele definitive merg sa vad ce e de facut.Sunt curioasa ce vor spune.
                                Gabriella

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google