Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Stergatoare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am fost astazi la reprezenta locala IPSO Ploiesti de unde am achizitionat vara trecuta LAUREAT-ul meu, si am expus aceeasi problema cu atinsul de capota.
    "Bineinteles" ca au trebuit sa fie discutii, argumentarii si comentarii,oamenii astia cred ca mergem sa le cerem ceva lor de acasa,sau ca am furat masinile pe care le aveam sau nu "meritam" atentia lor,suntem niste fraieri in aprecierea lor.
    Spre surprinderea mea, am gasit acolo un domn,probabil inginer ,care mi s-a recomandat "a fi" de la PITESTI care a acceptat ca exista intradevar o inconvenienta cu problema stergatoarelor( e adevarat nu din primul dialog) care de principiu a spus fara nici un dubiu ca se va rezolva,adica imi vor schimba stergatoarele. Acum sincer nu stiu daca imi vor schimba si lamele.Ramine de vazut cum si cand se va rezolva,mi s-a explicat ca trebuie facut un fel de "raport" catre cei de la Pitesti pentru a aproba....sau ceva de genul si probabil pana mi le va trimite.Asteptam,revin cand am un raspuns.

Comment

• Iti vor schimba stergatoarele? is curios cum vor arata cele noi, nu se mai dau asa tare pe spate?

Am avut aceeasi problema, am fost la service si mi-au mutat mai sus stergatorul de la sofer care atingea. Problema e ca, acum am ceva stergatoare cu lamela si in momentul in care sterg, ating putin de cauciucul din partea stanga a parbriozului. Nu e mare lucru , dar atunci cand ploua mai tare si stergatoarele merg mereu, e putin suparator zgomotul.

M-am uitat la un Logan PH2 achizitionat recent de tata si problema nu este prezenta. Capota mi se pare mult mai coborata, nici o sansa ca stergatoarele sa atinga .

Comment

• da luciann se schimba bratele la stergatoare pentru cei care reclama acest lucru. cele "noi" rabateaza mai sus si nu mai ating capota. la unii colegi s-au schimbat si lamelele. mie de exemplu nu mi-au schimbat si lamelele, doar bratele; constat ca altora li s-a schimbat numai un singur brat, cel de la sofer de pe partea stinga. azu are dreptate vis-a-vis de atitudinea celor din service:parca ar da de la ei din buzunar; si pe mine m-au intimpinat destul de ostil cind le-am schimbat, desi aveam unda verde da la Pitesti si mi-au spus ca sa nu ma gindesc sa imi dea si lamele, fara sa le cer macar. salutari.
        Last edited by ciomp; 30 November 2009, 21:09.

Comment

• Tocmai am fost sunat in acest moment de catre reprezentantii IPSO Ploiesti , in care am fost informat cu privire la raspunsul celor de la DACIA Pitesti prin care acestia NU ISI DAU ACCEPTUL IN A-MI INLOCUI bratul de la stergator.

Mentionez ca initial in discutia purtata la service-ul IPSO Ploiesti reprezentantul DACIA Pitesti(asa s-a recomandat a fi pe numele lui ing.SORIN ARGHIR , in cazul in care am retinut foarte exact) s-a exprimat foarte clar precum ca aceasta problema cu bratul se va rezolva prin SCHIMBAREA LUI pe considerentul ca aceasta este politica celor de la fabrica,de la Pitesti.

Aceasta este atitudinea celor care reprezinta numele DACIA , contradictorie ,de neinteles in multe din deciziile pe care le iau , in care unii clienti sunt favorizati in comparatie cu altii.

Ce as mai putea spune??

Comment

• Pai ai doua posibilitati zic eu:
            -Fie o lasi balta
            -Fie prinzi taurul de coarne si iei un pic de atitudine mai STRONG si te iei in gura cu ei si daca ai noroc o sa-ti obtii bratul stergatorului.

Comment

• Mda......problema de fond nu este neaparat costul unui brat stergator , nu cred ca ar costa foarte mult si mi-am rezolvat problema , ci, modul in care suntem tratati diferentiat. Asta nu inseamna ca te uiti in curtea altuia , sau ca esti invidios , dar o pozitie oficiala in care sa putem crede care este adevarul nu ar strica.

Comment

• Si costul ii ceva de luat in seama...
                Asa este atitudinea conteaza

Comment

• @ azu! si mie mi-au spus ca nu mi le schimba ferm! asta dupa ce am facut constatare, poze la masina, etc.
                  atunci am mai scris un mesaj de "multumire" la VC si am mai reclamat si altele din politica Dacia+ problemele mele de natura tehnica. surpriza a venit cind brusc am primit un telefon ca se inlocuiesc. asa din senin. se bilbiia domnita la telefon cind i-am spus ca am fost anuntat ca nu se schimba. mi s-a promis un stergator complet cu lamele, dar am primit doar bratele. mi-a fost scirba sa mai reclam...sincer.
                  de tratamentul lor ma abtin sa nu arunc acum niste cuvinte si sunt printre cei satui de dat mailuri si telefoane la VC si de plimbatul in service, de constatari, de plimbatul de la Dacia la service-ul din teritoriu s.a. stiu ca problema e una totusi minora, dar nu mi se pare normal
                  ca la unii sa se intimple "schimbarea", iar la altii nu. e o situatie tipic romaneasca, pentru o masina romaneasca vis-avis de care ma abtin acum sa o cataloghez. bravos stimabililor! se pare ca la capitolul atitudine mai e mult mult de lucru.
                  Last edited by ciomp; 2 December 2009, 14:15.

Comment

• @ ciomp! Tocmai am facut ceea ce ai facut si tu , am scris la Vocea Clientului , i-am intrebat daca e normal sa se steraga vopseaua in locul unde atinge stergatorul .

Si se mai intreaba cei de la DACIA de ce sunt atat de multi nemultumiti....de ce nu au vanzari s.a.m.d.

Comment

• Eu zic sa-i amenintati un pic cu OPC-ul. Si daca nu se sperie chiar mergeti la OPC, sau sunati la ei, sa vedeti ce parere au despre asta. Problema o am si eu dar sincer mi-e lene sa ma cert cu ei. Si pe mine nu ma deranjeaza chiar asa de tare ca s-a dus vopseaua. Dar daca e important, eu zic sa nu va lasati.
                      Andras
                      http://bda-train-blog.blogspot.com/

Comment

• Dragi sanderisti sfatul meu este sa acționați în 2 etape asa cum am procedat si eu( si mulțumesc încă o data celor care m-au susținut):
                        1.Interpelare prin email la Vocea Clientului
                        2. Sesizare prin email către ANPC București , OPC Argeș si OPC-ul județului în care se afla dealerul de la care ați luat mașina.Sesizarea cuprinde datele dvs. de identificare și ale mașinii precum și răspunsul primit de la Vocea clientului(copy-paste)însoțite de o scurta descriere a problemei dvs.
                        Eu cred ca un astfel de demers se va lasă cu telefon de la Dacia si cu remedierea problemei.
                        Asa am procedat si eu si am primit pe rând in decurs de o luna scrisori acasă de la OPC Iasi , ANPC Bucuresti si OPC Arges.Aveti mai jos exemple din comunicarea mea cu OPC. Eu am facut un singur email pe care l-am trimis odată către cele trei instituții.Rezultatul ? Am stergatorul inlocuit si capota revopsita in intregime.
                        Nu stiu daca conteaza faptul ca masina este varianta de echipare Laureate.
                        Attached Files
                        Sandero Laureat 1.4 MPI

Comment

• cum am facut eu

colegule azu,
                          uite mailul meu catre ei, dupa ce telefonic m-au luat si pe mine tare - ca nu se poate.

Buna ziua,

Sunt posesorul unui Sandero 1.4 achizitionat in septembrie 2008. De mult am constatat o problema la stergatorul stanga. Bratul acestuia atige capota motorului in momentul in care este ridicat. (Spalatorie , schimbat lamele etc)
                          Nu am ridicat pana acum aceasta problema, insa am observat ca vopseaua de pe capota s-a cojit in dreptul bratului de la atatea miscari.
                          Din cate am discutat si cu alti posesori de Sandero si am vazut si pe forumul clubului Sandero, Dacia a schimbat acest brat pe garantie. Acest lucru mi se pare normal, tinand cont ca se poate clasifica drept defect de proiectare, din moment ce problema este pe toate modelele cu acest tip de stergatoare si Dacia a schimbat bratul la modelele mai noi si Stepway. Prin schimbarea facuta, practic se recunoste greseala.
                          Am facut aceasta solicitare si telefonic, dar mi s-a spus ca nu se poate. Nu inteleg cum la unii s-a putut, dar la altii nu.
                          Am fost la un dealer Dacia, dar a zis ca nu le schimba pe garantie, ci contra cost, ca "oficial" nu au nimic de la Dacia.

Pana la urma cum ramane?
                          Conform carnetului de garantie(pe care l-am citit din scoarta in scoarta cand am mai discutat pe tema reviziei la un an cu doamna x) defectul este din fabrica, asadar mi se pare normal sa fie schimbat fara alte costuri din partea mea.
                          In plus datorita acestui defect mi s-a decojit si vopseaua pe rama capotei.

Multumesc,
                          O zi buna!

eu venem oricum cu "antecedente" de scandal serios cu ei
                          am mai scris aicihttp://www.clubsandero.ro/scandal_pe...hlight=scandal
                          am si atasat un schimb de mailuri cu ei, la care fac trimitere cand mai am contre cu vc
                          sper ca te ajuta
                          bafta!

mailul cu stergatoare l-am trimis la 22.30 si a doua zi la 10 am m-a sunat o voce blajina sa ma intrebe unde doresc sa trimita comanda de brat.
                          a durat 3 saptamani pana a venit, dar ... a venit

Comment

• Bratele noi de stergatoare, cu care au fost schimbate, cum sunt? Se potrivesc bine? Nu sterg aiurea? Ma gandesc ca poate merita sa ma iau si eu la bataie cu ei...
                            Andras
                            http://bda-train-blog.blogspot.com/

Comment

• @ AG25FLI ! Multumesc pentru sfaturi si incurajari. Astept inca raspunsul lor. Revin cand am cel mai mic semn.

Comment

• @un4seen
                                pai calitativ sunt la fel. doar ca nu mai ating capota pentru ca modelul e altfel. la capitolul sters parbrizul depinde insa de lamele si ce lichid folosesti.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google