Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

1.2 16V 75 cp

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • multumesc de sfaturi am sa am grija cu parfumul ala, acuma sa vad normal ca dieselul are cuplu mai mare si e mai potrivit dar daca de asta am avut bani ( cu greu si astia o parte imprumutati) asta e, sper sa nu imi para rau de alegerea facuta (fapta e facuta deja inapoi nu mai pot sa dau), eu nu stau in bucuresti, am cumparat masina de la ploiesti de la km 5, eu am mai zis am venit vara trecuta de la mare cu un roomster 4 persoane+bagaje in ea si nu au fost probleme iar consumul 5.5 mediu viteze 80-90-100 motor 1.2 htp 70 de cai daca luam in calcul ca roomsterul e mai greu, atunci eu consider ca fabia e un pic mai rapida (cu alte cuvinte e nu e asa lenta ca roomsterul) normal ca nu pot sa spun mai multe decat un posesor de astfel de masina.

  Comment


  • buna, asa cum a spus bunicuta parfumul de masina ala din sticlute care se pune la aeratoare nu face bine la plastice, o picatura daca ajunge pe partile de plastic se pateaza automat si chiar ataca plasticul daca nu este sters imediat m-am convins cu ochii mei, noroc ca mai eram cu cineva in masina si mi-a zis ca a picurat pe partea de bord cu plastic, daca eram singur nu-l vedeam.mai bun e braduletul si mai eftin

   Comment


   • off topic: folositi saculeti cu sare de mare parfumata. va ajuta sa va relaxati la volan, ii am de 3 luni si miros ca in prima zi, si nu risti sa deteriorezi nimic prin masina.
    -fara-

    Comment


    • eu prefer mirosul..natural de bucale

     Comment


     • Voi care aveti motor de 1.2 ce turatie aveti la relanti? Eu am vreo 500,600 rot/min. E OK, nu e prea mica?

      Cand aprind farurile scade un pic o secunda-doua iar apoi revine.

      Comment


      • daca nu ma insel 650 e turatia data de producator...
       ce ai tu acolo...e ok

       Comment


       • Originally posted by bunicuta View Post
        daca nu ma insel 650 e turatia data de producator...
        ce ai tu acolo...e ok
        Atunci e OK, multumesc. La cealalta masina diesel e mai mare vreo 750-800.

        Comment


        • Originally posted by ascomp View Post

         Cand aprind farurile scade un pic o secunda-doua iar apoi revine.
         Iti faci prea multe probleme
         Stai lin..sa vezi la vara cand esti pe autostradata cu 140, dai drumu la AC si simti cum te trage ceva inapoi

         Comment


         • Eu pana acuma sunt multumit de motorul asta. Conteaza insa sa bagi benzina buna de 98.
          Peste 3000 de ture trage binisor daca dai talpa, un pic cam zgomotos insa, un pic cam zgomotos si la frana de motor insa per ansamblu e OK. Si consuma cel mai putin dintre toate motoarele cu benzina de pana acuma. Si asta e important.

          Comment


          • Salut !
           Si mie mi se pare destul de zgomotos motorul de 1.2(am sandero 2).Cam de la 2600 ture incepe sa ''tipe''.Se poate face ceva in acest sens, sa ii montez pe capota in interior un material insonorizant?

           Comment


           • Capota daca este izolata nu ajuta mult cu diminuarea zgomotului inauntru, eventual se diminueaza zgomotul in exteriorul masinii daca stai langa ea cand merge.

            Ce am facut eu: am montat un batator acustic de origine ( de la Clio) pe esapament si am izolat peretele de foc din compartimentul motor cu cateva straturi de aluband.
            Rezultatul: vibratiile de rezonanta de pe la 3000 ture s-au diminuat la jumate iar zgomotul inauntru la fel. Si in mod ciudat acum cateva sapt la revizia de 1 an am schimbat uleiul ( s-a pus Elf) si zgomotul inauntru a mai scazut un pic. Am pus si duralube in ulei dupa aceea.

            Pentru insonorizare uita-te la sectiunea My ride la Alba ca zapada - ca sunt si poze acolo.

            Succes!

            Comment


            • Aceasta motorizare are in standard, pt versiunea Laureat, acel deflector de aer care se monteaza sub bara fata?

             Comment

             Working...
             X
             Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
             Politica de Securitate Google