Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Reviziile periodice: unde, cum, cat?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • adevarul e ca atunci cand masina e i in garantie trebuie sa-i imbogatesti pe aia de la Service cu tarive de revizie de BMW :-)

  Comment


  • M-am interesat foarte bine înainte sa fac revizia, am vorbit chiar cu cei de la Dacia(am cunoștințe acolo) si mi-au recomandat sa fac in service autorizat, sa nu plătesc piesele la supra-pret la ei, așadar totul este conform, legal, service-ul respectiv mi-a atașat la factura cu schimbul, codurile pieselor ce s-au schimbat, inclusiv copii după certificarea RAR, certificarea service-ului de a interveni asupra vehiculelor din rețeaua Dacia/Renault. NU UITAȚI, din 2010 este lege care permite proprietarilor de mașini noi sa efectueze reviziile periodice in toate service-urile autorizate RAR, nu doar in reprezentanțe. Am avut în familie numai mașini noi, si din păcate nu am știut până de curând de această lege, fiind nevoit sa fac revizia la reprezentante cu prețuri exorbitante si nejustificate, tin minte ca la un Chevrolet Spark M300, model 2010,am plătit 800 lei pentru primul schimb de ulei. Așadar puteți merge liniștiți într-un service autorizat RAR multimarca pentru a efectua revizia cand sunteți în garanție, cerând copii după autorizarile RAR,ca sa nu existe niciun dubiu in caz de ceva.

   Comment


   • http://www.anpc.gov.ro/articol/619/s...ficate-de-anpc

    Dacă ai spus "certificarea service-ului de a interveni asupra vehiculelor din rețeaua Dacia/Renault" înseamnă că ai fost la un service partener Dacia, din rețeaua Dacia.

    Există service-uri:
    - neomologate
    - autorizate RAR
    - autorizate RAR și service partener Dacia
    - autorizate RAR și reprezentanțe Dacia (dealeri și service)

    https://www.dacia.ro/reteaua-dacia.html
    Din butoane vă puteți uita care sunt doar service sau dealeri/service.

    Comment


    • Exact, mulțumesc pentru completare, da, service-ul respectiv este si partener Dacia

     Comment


     • Apropo de revizii.Nr 2 efectuata la Meridian V.Filtre aer ,polen,ulei..plus ulei Elf 5w40 pentru motorizarea din semnatura.. 692 ron..Fata de anul trecut a crescut din cauza orei de manopera.
      NU-S IDIOT,NU dau QUOTE LA ULTIMUL MESAJ!!

      Comment


      • Enorm de mult, pentru un schimb de ulei si filtre, probabil cea mai scumpă piesă a fost filtrul de polen, undeva la 90-100 lei pe original, cred

       Comment


       • sunt curios ce pret au revizile la masinile Renault.

        Comment


        • Mai mari desigur! Scria cineva pe alt forum, prima revizie la un Clio Estate 0.9 TCe costase cam cu 150 de lei mai mult decat pe mine la Dacia.
         Last edited by DannyMC; 25th March 2018, 12:10.

         Comment


         • am un coleg la serviciu cu un Logan nou, full, revizia de 1 an: 800 lei. L-au cam fraierit la reprezentanta din Resita. Cand i-am spus ca eu la Sandero am avut 350 revizia de 1 an si la Peugeot 400 , amandoua la reprezentantele lor, a fost "fericit".

          Comment


          • Ce motor are colegul?

           Comment


           • pe motorina

            Comment


            • Acu 2 luni a facut un prieten revizia de 1 an la logan 1.5dci in Timisoara, 650lei + ulei cumparat de el, voia ceva mai special decat cel standard. Parca filtrul de motorina a costat undeva 350 lei.

             Comment


             • filtrul de motorina la nici o masina nu se schimba la revizia de 1 an

              De exemplu la Skoda Octavia prima revizie e la 2 ani, in primul an nu se face.

              In ritmul asta o sa aiba Dacia preturi la revizie ca la Mercedes :-)

              Apropos stiti cum arata noul Duster sub el? Jenant, atarna toate.

              Comment


              • Daca atasez factura, o printezi si o mananci?

               Comment


               • Am vorbit cu respectivul si mi-a confirmat ca s-au schimbat toate filtrele posibile, aer, habitaclu si motorina.
                Pe de alta parte am gasit o hartie cu planul de revizii pentru masina mea, atasata un scan (am sters datele personale).
                Se pare ca la 0.9tce filtrul de benzina se schimba numai la 120.000km. Nu-i mult?
                Totodata pe mine m-a surprins faptul ca uleiul se alege luand in considerare temperatura minima pe timpul iernii. Deci pentru Spania si Rusia nu se recomanda acelasi tip de ulei, teoretic.
                Attached Files

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                Politica de Securitate Google