Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Reviziile periodice: unde, cum, cat?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Acum sti cum e, daca ceri poate sa iti schimbe orice, chiar si masina :-) ei se bucura ca fac vanzare :-)

  personal ce nu inteleg eu la unii colegi de pe forum: ne luam o Dacia Sandero din motivul. banuiesc ca sa facem economie de cateva mii euro - ca daca nu ne-am lua Polo, 208, Capture sau mai stiu eu ce din clasa asta mica spre compacta.

  Dar pe urma dam la revizii oricat si ni se pare normal chiar daca dam mai mult ca la marcile occidentale pomenite mai sus. La niste dealeri Dacia care de multe ori sunt ciudati.

  Comment


  • "Asa facem noi toate reviziile"
   A fost raspunsul celor de la reprezentanta din Timisoara, poate mai confirma si altcineva.

   Cu postarile mele la aceasta tema am vrut doar sa subliniez ca dealerii fac totul dupa capul lor, rau nu fac la masina, doar ca fac in plus, si asta costa.

   Comment


   • Nu e deloc asa. Cand mergi cu masina la revizie iti baga seria masinii, VIN-ul in prg lor de service de reprezentanta. In functie de ce revizie este ( 1 an, 2 ani etc) de nr de km le apare ce trebuie facut la masina 0 desigur in fct de tipul masinii si motorizare. Deci le spune baza de date a producatorului ce trebuie sa faca evenual daca sunt rechemari in service. Bineinteles ei pot sa vada daca mai trebuie facut si altceva in plus insa te intreaba inainte daca doresti sa faci/platesti chestia ( de ex. o articulatie schimbata care vezi Doamne le-a iesit lor ca are joc).

    Asa e teoretic.

    Exemplu: revizia de 2 ani la un Peugeot 308: la Megagroup Timisoara mi-au cerut 1000 lei, apoi m-au sunat ca e 1200 lei. Am sunat la delerul PSA din Deva, mi-au cerut pt aceiasi revizie .... 600 lei.

    Mi-am completat singur BlueAd-ul, un bidon de 10 l costa 40 lei - la ei m-ar fi costat aproape 200 lei.

    Acuma sti cum e la service in Romania: cum prind si ei fraierul: una e sa vina cu masina la service o gagicuta bine imbracata cu masina scumpa si alta e sa vina unu mai zgarcit care poate e si inginer si se mai pricepe ce trebuie facut la masina.

    :-)

    Parerea mea

    PS: chestia ca la 1 an se schimba filtrul de combustibil e cea mai buna gluma auzita :-)

    Comment


    • No comment.
     Am fost si eu la revizie de 1 an in dimineata asta.
     Uleiul m-a costat 100Eur... mai ziceti ca in Ro reprezentantele umfla preturile.
     Attached Files

     Comment


     • Asta in timp ce pe Emag un bidon de 4 l de Elf Evolution 900SXR 5W-30 (asta bag eu in masina) costa 79 lei :-)

      Filtrul de ulei o fi vreo 25 lei, saiba buson 2 lei iar manopera ca sa schimbe unu uleiul pana in 50 lei. :-)

      Comment


      • Tce90 la 11559km, inainte si dupa schimb de ulei.
       Eu stiam ca ar trebui sa fie intre cele 2 marcaje, pozele am facut in ambele cazuri dupa circa 30 de minute dupa ce motorul a fost oprit.
       Attached Files

       Comment


       • Chiar asa trebuie sa fie! Nu pricep o boaba de germana, in factura scrie ca ti-au pus 4.3 litri de ulei? Capacitatea teoretica este de 4.1, dar la schimb 4 litri sunt suficienti pentru ca nivelul de pe joja sa ajunga aproape de maxim.
        Daca ti-au pus mai mult mai bine scoti din el!
        Last edited by DannyMC; 26th March 2018, 13:24.

        Comment


        • Am vazut in Auchan litru de ulei Elf 900Srx 34 ron.Apropo eu am 1,2Tce.
         Legat de joja..mecanicul mi a spus ca nivelul trebuie sa fie la marcajul de sus a jojei.
         Last edited by MAK112; 26th March 2018, 14:50.
         NU-S IDIOT,NU dau QUOTE LA ULTIMUL MESAJ!!

         Comment


         • Faza este ca si inainte de revizie si dupa nivelul uleiului trece peste marcajul de sus.
          Ca sa fie comedie pana la capat, am primit pe mail factura unui prieten, tot prima revizie, la un Audi A5... 275Eur.

          Comment


          • Citez din spusele meseriasului..daca depaseste cu 100 ml nu.i bai... pot fi 100,150..Sa ma iau dupa el,sa nu ma iau..La Tce meu joja e spiralata si doar capatul e drept..😁
           NU-S IDIOT,NU dau QUOTE LA ULTIMUL MESAJ!!

           Comment


           • Consumabile Renault? Probleme cu garantia?

            Salutare,

            Saptamana viitoare trebuie sa fac revizia de doi ani la Sandero 0.9. Nu mai gasesc sa cumpar consumabile produse de Dacia. Am gasit filtre de ulei, de aer, de polen facute de Renault.

            Sunt ok sa le folosesc pe acestea de la Renault? Si sa nu pierd garantia? Sau trebuie sa fie neaparat de provenienta Dacia? Daca cumpar consumabilele de la service-ul la care imi fac revizia...pretul reviziei se dubleaza.

            In speranta unui raspuns..multumesc anticipat!

            Comment


            • La toate reviziile (3) de pana acum pe cutiile filtrelor scria Renault! N-am vazut filtre in cutii pe care sa scrie Dacia.
             Oricum nici Dacia si nici Renault nu fabrica filtre ci doar le cumpara de la producatori specializati.
             Last edited by DannyMC; 17th August 2018, 10:04.

             Comment


             • Da, nu stiu ce sa zic. Sper sa nu am o problema..Am gasit pachete de revizie (care sunt de la Dacia) pe Emag. Vad acum cum stau lucrurile si cred ca o sa cumpar de la ei pachetul de revizie (revizia 2 ani) Multumesc!

              Comment


              • Am facut azi prima revizie ptr Stepway ul meu, easy r, benzina, la 8200 km. Schimb ulei, filtru ulei, filtru aer, filtru habitaclu + reglaj la torpedo ptr ca imi ramanea becul din interior aprins cu torpedo ul inchis = 610 lei. Revizia s-a efectuat la Meridian Vest. Totodata, mi-au facut si o "reprogramare", o resetare a soft ului cutiei de viteze ptr ca le-am spus ca trepideaza. Acum nu mai trepideaza, dar sa vedem cat o tine "minunea"... Ulei mi-a pus cam 4,2 litri...

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google