Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Reviziile periodice: unde, cum, cat?

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Reviziile periodice: unde, cum, cat?

  Buna tuturor,

  In curand, la unii din noi vine perioada pentru prima revizie (20000 km). Ar fi interesant sa avem un forum cu impresile despre service-urile la care ati facut reviziile. Poate ca asa vom gasi mecanici care isi fac treaba cu seriozitate si care practica niste preturi rezonabile.
  Va invit deci sa scriem fiecare unde am facut revizia (daca avem voie sa dam numele servicului ar fi si mai ok... ce spun moderatorii? ), cat a costat si care e gradul de satisfactie.

  Avertisment: Probabil ca vor exista si "smecherasi" care isi vor face putina publicitate, dar cu cat vom fi mai multi pe topicul acesta, cu atat parerea lor va conta mai putin.

  Scuze pentru greseala gramaticala din titlu, e din cauza vitezei lui Sandel
  Last edited by adgavril; 3rd April 2009, 00:27. Reason: Automerged Doublepost

 • #2
  Revizie 20.000km Sandero Laureat 1,4 MPI

  Salutare!

  Referitor la revizia de 20.000km ce sa va spun?
  Costul total in care este inclusa si manopera a fost de 596,23 RON din care 181 RON reprezinta manopera si 415,23 reprezinta piesele.

  S-au schimbat urmatoarele:
  - ulei ELF COMP 10W40 4L = 123,08 RON
  - garnitura buson baie = 8,31 RON
  - filtru ulei = 34,13 RON
  - placute frana (obtional, dar sunt f. scumpe....192,96 RON la care se adauga manopera...27,73 RON; Total = 220,69 RON !!!! )
  - filtru aer = 56,76 RON

  Obiectii personale:
  - schimbarea placutelor de frana cred ca nu e necesara, e o shmecherie de-a dealer-ului, in cazul meu Meridian Vest Bucuresti.
  - au carait ca am depasit cei 20.000km cu 150 km, esti pasibil de pierderea garantiei (i-am linistit repede)
  - dezamagit de plata manoperei

  Daca aveti si alte astfel de exemple va rog sa le comunicati, sunt importante.

  Comment


  • #3
   Si daca nu era necesara schimbarea placutelor de frana,de ce i-ai lasat sa schimbe? Nu puteai sa refuzi? Sau nu ai fost de fata la constatarea uzurii? Cred ca tb sa mergi f sportiv ca sa fie nevoie sa schimbi la 20000km...parerea mea.

   Comment


   • #4
    E masina de serviciu. Eu n-am platit nik.
    Eu merg cu ea de la 15.000km mai mult prin Bucuresti in cel mai nashpa trafic.
    Acceleratie - frana.....cred ca uzura placutelor creste, dar nu stiu cum s-au mers primii 15.000 km.

    Comment


    • #5
     Deci daca scadem placutele la revizia lui Cepacu, restul ar costa cam 375 RON, din care vreo 160 RON manopera. Piesele mi se par ok ca pret, dar de ce tariful asta de manopera pentru schimbat ulei si 2 filtre???

     Multumim pentru acest prim post, Cepacu, si mai asteptam si de la altii care au facut reviziile, poate asa gasim service-uri care nu incarca factura chiar atat de grosolan!
     Last edited by adgavril; 1st May 2009, 05:39. Reason: greseala la nume

     Comment


     • #6
      Am facut revizia de 20.000 la IATSA Campina. 288lei: uleiul (Halvoline 5W30), filtru de ulei si filtru de aer (inclusiv manopera). Plus celelalte verificari. Poti sta langa masina. Programare telefonica. Culmea ca se si respecta. A durat mai putin de 2 ore, cu hartogarie cu tot. Per total, foarte multumit. Fara vreo atentie pe nicaieri.
      P.S. A durat atat pentru ca au gasit o pierdere de ulei la cutia de viteze si a mai durat golirea cutiei, demontarea capacului, vazut de ce mama naibii curge, montat la loc, umplerea cutiei...

      Comment


      • #7
       Prea frumos ca sa fie adevarat!

       Comment


       • #8
        Pot posta factura, daca e nevoie. Nu am nici un interes sa le fac reclama. In plus de asta, ieri dupa-amiaza, am primit un telefon de la ei si m-au intrebat daca am fost multumit de prestatie, ce nu mi-a convenit, etc. Chestia asta n-am mai patit-o pana acum.

        Comment


        • #9
         Scuze, nu ziceam ca tu ai face reclama cuiva, doar ca pare incredibil de frumos si ca mi-as dori sa fie adevarat.
         De altfel, noroc cu criza asta, s-au dus vremurile bune pentru cei care castigau usor bani multi si ofereau prestatii foarte slabe. A venit vremea cand firmele trebuie sa invete sa se demarce de concurenta si sa-si fidelizeze clientii, si asta se face numai oferind calitate.

         Comment


         • #10
          Cunosc caz la IATSA Campina cu un logan. Dupa accident a mers omul la recomandarea cuiva. Au fost sub orice critica, trebuia schimbata bara fata, i-au pus un surub cu capul mai mare sa nu mai iasa prin plastic si i-au trecut bara schimbata, pana si instictorul i l-au schimbat. Dupa certuri si amenintari a plecat cu bara noua in bortbagaj. Trageti concluzia.

          Comment


          • #11
           se poate intampla oricui ce zici tu marian66v pt ca inca nu ne-am schimbat mentalitatea, nu cum spune M .Badea"traim in romania si asta ne ocupa tot timpul",mentalitatea TREBUIE SCHIMBATA,scuze de off topic

           Comment


           • #12
            @ Oliseh: "Mentalitatea trebuie schimbata" - e ceva foarte vag cu care toata lumea e de acord, dar hai sa facem si noi ceva concret, haideti sa dam noi exemplu, ce ziceti?

            Acum, revenind la topic, ma bucuram si eu ca exista profesionisti adevarati in Romania si a venit rautaciosul de Marian66 si mi-a stricat seara !!
            Serios vorbind, eu am stat foarte multa vreme in Franta si pot sa va spun ca nici acolo nu am intalnit decat foarte rar service-uri sau mecanici competenti si care sa isi faca treaba cu drag si cu pasiune. Nu e doar problema noastra.

            Comment


            • #13
             Urmeaza sa fac revizia prin iulia, asa ca am pronit la studierea pietei pentru revizia de 1an/20000 km.
             Primul telefon: Meridian Vest Bucuresti mi-a zis ca ar face in jur de 360 RON
             Al doilea: Cobalcescu - cca 400 RON
             Al treilea si cel mai bun: General Autocom Buzau - aproximativ 300 RON. Am incercat aici pt ca sunt de fel din Rm Sarat si e ok cu deplasarea.
             Toti mi-au zis ca poate varia un pic si ca trebuie sa ma programez cu 2-3 zile inainte.
             O sa revin cu impresii dupa efectuarea reviziei.

             Comment


             • #14
              revizia de un an la delaerul renault-dacia zalau costa 380 ron
              m-am crucit

              Comment


              • #15
               @ Oliseh

               În suma amintită sunt incluse uleiul, filtrul de ulei și filtrul de aer?
               Mama proştilor este mereu gravidă!

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google