Mai Seba..de unde chestia asta cu rasturnatul mai usor decat Loganul ??Eu o consider mult mai stabila decat loganul in viraje si la manevre bruste ale volanului chiar daca nu are bara stabilizatoare.Are aceeasi garda la sol ..pt ca are aceeasi platforma ..Cand faceti afirmatii de genul asta dati si exemple.A,si evitati exemplele cu varsta pana in 25 de ani si care sunt la prima masina..Auzi,Sandero se rastoarna mult mai usor....!!!!! Pai de aceea este DN 1 plin pe margine de Sandero rasturnate...sunt pe camp precum porumbul.Cand nu stii sa conduci te rastorni si din pat ...ca sa nu mai spunem de masini..Asta este partea proasta ,viteza,lipsa de experienta si avem pretentia sa stam si lipiti de sosea...Deja vad ca se discuta de tuning la Logan,ce dracu sa mai scoti din ea ,5-6 cai putere ..ce sa faci cu ei ca multi nu stiu ce sa faca cu cei 90 de pseudo-cai ??!!
Sa revin la subiect :varianta cu ,,masina cum o inveti asa o ai " am auzit-o inca din anii 80 ..nu are o explicatie stiintifica dar se pare ca este valabila.!!!!
Sa revin la subiect :varianta cu ,,masina cum o inveti asa o ai " am auzit-o inca din anii 80 ..nu are o explicatie stiintifica dar se pare ca este valabila.!!!!
Comment