Salut,
Scuze de intarzierea raspunsului, am uitat sa activez abonarea la thread.
@GCA: Te referi la grosimea materialului la ma dimensiunea talonului?
In alta oridine de idei, am trimis mail-ul cu petitia catre Dacia, va voi tine la curent cu desfasurarea actiunii
Am primit un raspuns partial din partea Dacia!
"Referitor la solicitarea comunicata de dumneavoastra, va informam faptul ca aceasta a fost transmisa departamentului abilitat din cadrul companiei noastre, spre analiza. "
Sper sa primim un raspuns si de mai sus cu privire la initiativa noastra

Scuze de intarzierea raspunsului, am uitat sa activez abonarea la thread.
@GCA: Te referi la grosimea materialului la ma dimensiunea talonului?
In alta oridine de idei, am trimis mail-ul cu petitia catre Dacia, va voi tine la curent cu desfasurarea actiunii

Am primit un raspuns partial din partea Dacia!
"Referitor la solicitarea comunicata de dumneavoastra, va informam faptul ca aceasta a fost transmisa departamentului abilitat din cadrul companiei noastre, spre analiza. "
Sper sa primim un raspuns si de mai sus cu privire la initiativa noastra

. Nu cred ca fabrica va raspunde prea repede, iar daca o va face nu stiu cat de favorabil va fi raspunsul. Nu sunt abil in chichite birocratice, dar RAR-ul nu poate omologa individual? Adica daca cineva vrea neaparat alte roti, nu poate sa mearga la RAR care sa se ocupe punctual de situatia lui si atat? Stiu ca birocratia e mare, dar cred ca asteptarea ar iesi per total mai mica decat in situatia data (cand esti la mana unei companii care oricum vinde pe banda rulanta, isi permite chiar sa nu ii pese daca refuza un client - cum a fost cazul meu de am ajuns la Suzuki).

Suzuki SX4 1.5 VVT 112HP
Comment