Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Sandero vs Skoda Fabia

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #61
  Pai Consumul eram interesat cat il aveti ? eu ma invart pe la 8 % in oras si afara ~ 5 % ( mers normal )

  Comment


  • #62
   Inseamna ca ai foarte multa rabdare daca scoti 5% extraurban.

   Comment


   • #63
    Am luat masina din service...se va schimba sonda lamba, iar. Normal ca nu pe loc ci se comanda, aproba fabrica, deja renumitele clisee. Asta dupa 3 interventii in service. Meseriasi astia de la porsche romania.

    Comment


    • #65
     Arata foarte bine masinuta.Preturile incep de la 8800 euro, ceea ce inseamna ca va fi cu cateva sute de euro mai scumpa decat un Sandero cu aceleasi dotari. Dar, de... e Skoda, e altceva!

     Comment


     • #66
      Originally posted by Crs. Sandel View Post
      Arata foarte bine masinuta.Preturile incep de la 8800 euro, ceea ce inseamna ca va fi cu cateva sute de euro mai scumpa decat un Sandero cu aceleasi dotari. Dar, de... e Skoda, e altceva!
      Fi pe pace ca nu va fi sub 10 000 Euro.

      Au mai fost oferte de astea cu 9000 si ceva la Polo si Fabia insa nu aveau nimic, nici macar AC.

      * m-am uitat pe catalog si acuma cea mai ieftina Fabia este 9 800 Euro cu 60 CP :-) si fara clima desigur (e inca 1000E)
      Last edited by ascomp; 21 August 2014, 14:53.

      Comment


      • #67
       Si e clar ca la 10 00 euro te poti orienta catre altceva, poate un Rapid sau un Toledo(asta daca negociezi sau au oferte).Prima data cand am vazut noua Skoda, am crezut ca e vreun A1 mai ieftin, cu o motorizare mai slaba, plastice mai putin calitative(desi eram constient ca e imposibil sa fie un competitor pt Sandero).

       Comment


       • #68
        Nu va fi competitor pentru ca daca iei noua fabia cu dotarile care le are un sandero laureate + medianav + pack securite trece lejer de 13.000. Dar e o varianta buna de luat in calcul, tabla galvanizata, confort putin mai mare, dar la spatiu Sandero o bate.

        Comment


        • #69
         La 13 mii E iti iei o Skoda Rapid sau un Peugeot 301 sau poate un Duster de 2 ani.

         Comment


         • #70
          skoda rapid nu o iei la 13 mii decat daca o vrei "cheala". Eu conduc la birou o Skoda Rapid de 17 000 Euro. E intradevar o masina super. Urmatoarea masina sigur va fi una nemteasca cu motor de 1.6 tdi.

          La pariu ca Fabia asa cum se vede in poze va fi peste 15 mii?
          Last edited by Spanu; 23 August 2014, 20:57.
          -fara-

          Comment


          • #71
           Intre 13 si 14 mii poti sa-ti iei o Rapid pe benzina de 1.2 cu 105 CP cu dotari decente cel putin ca la Dacia. Ca am facut o simulare de configurare.

           Insa daca vrei o diesel cu dotari full trece de 17 mii.

           Comment


           • #72
            La 9000 iti iei o basina de fabia cu motor de 1,2 60 cp pe deasupra si cheala..Aaa si sa nu va ganditi la economie cu asemenea motor.In Bucuresti iese un 10 lejer..

            Raman tot la sandero
            Last edited by MAK112; 25 August 2014, 12:10. Reason: Automerged Doublepost
            NU-S IDIOT,NU dau QUOTE LA ULTIMUL MESAJ!!

            Comment


            • #73
             Da, Sandero la clasa mica are multe atuuri fata de concurenta. Am mai zis, mie Sandero mi se pare cea mai frumos model de la Dacia.

             Comment

             Working...
             X
             Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
             Politica de Securitate Google