Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Sandero vs Skoda Fabia

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    eu ma refer la faptul ca daca ai suma de 9000 euro poti alege intre o fabia cu dotari standard sau un sandero laureate. Pentru ca daca vorbesc despre o fabia full atunci cu banii pe care i-as da as putea lua o toyota auris care este la ani lumina de fabia. De asta spun ca sandero e preferabil pentru ca la cei 9000 de euro nu gasesti ceva mai usor de intretinut

    Comment


    • #17
      Aaa, cred ca esti in eroare need for speed, nu uita ca skoda are in spate VW, care in 2008 a iesit pe plus la vanzari fata de 2007, Skoda, ce-i drept, pe minus, insa Dacia sta mult mai prost la capitolul vanzari in 2008.
      Dacia a vandut masiv in 2005-06-07, cand in 2007 Dacia avea o cota de piata de ~50% din totalul masinilor noi in tara, insa de la an la an a scazut, si la sfarsitul lui 2008 a ajuns la o cota de doar ~27% (si asta e doar inceputul), asta spune multe despre inflexibilitatea si prostul management, eventual si lacomia si lenta dezvoltare a modelelor dacia fata de concurenta.
      Francezii au mers pe ideea: taranii astia oricum vin de la 1310, ce le trebuie lor Climatronic, airbag-uri cortina, motoare in 16V...si tabla galvanizata ? (noroc ca au fost aduse rablele din Vest, si am invatat si noi, altfel credeam dacia a fi o super masina)
      Credeti ca romanii nu ar cumpara o dacie mai scumpa dar facuta cu cap ? adica cu butoanele de geam electric pe usi, nu pe bord si mai ales intre picioare (cele din spate)?
      Singurul aspect pozitiv pentru dacia e ca au scos o masina destul de fiabila, ca pe partea de design si mai ales confort e cu cativa ani in spatele competitorilor.
      Last edited by bunicuta; 18 January 2009, 22:44.

      Comment


      • #18
        in mare parte iti dau dreptate. Diferenta e ca W au ridicat skoda pentru ca au vrut iar francezii se gandesc doar la ideea de bani multi pe cheltuiala putina.

        Comment


        • #19
          nu stiu ce tot aveti cu francezii astia ca ei ne-au dat DACIA SANDERO care arata mai bine decat skoda fabia,pe viitor o sa-i depaseasca si la calitate si la performante.PAREREA MEA

          Comment


          • #20
            Cand ai nevoie de o masina buna azi (in prezent) nu exista viitor, nu mai conteaza ca Dacia va face masini mai bune ca Skoda in viitor
            ps. Oliseh, al tau era Sandero ridicat azi din Dumbrava 2 de catre cei de la remorcari ? (era un sandel' rosu)

            Comment


            • #21
              nu,il mai las eu pe unde nu trebuie dar am grija sa nu o ridice

              Comment


              • #22
                Si eu sunt de parere ca singurul lucru pozitiv a lui Sandero fata de Fabia este pretul si costurile de intretinere si design-ul.In rest...nici nu are rost comparatia.

                Comment


                • #23
                  si io sunt de acord cu tine "theone".in rest nici nu se poate compara skoda fabia cu sandero care arata mai bine

                  Comment


                  • #24
                    Depinde ce intelegeti prin "costuri de intretinere" ? Daca va referiti la costurile reviziilor, atunci nu sunt sigur ca Dacia sta mai bine, nu pentru ca ar fi mai scumpe decat la Skoda, ci pentru faptul ca Skoda are doar 2 ani garantie (asta insemna doar 2 revizii - presupunand ca nu depasiti cei 15 mii Km pe an), in schimb la Dacia mergeti de 3 ori la revizii.
                    Sa nu-mi spuneti ca veti merge careva dintre voi tot la service Dacia pentru diverse probleme, si dupa terminarea garantiei ? (cand exista pe piata atatea firme private care nu-si bat joc de clienti)

                    ps. uitati-va la politica hyundai care da 7 ani garantie pe masina, din care 3 ani pe toata masina (cu mici exceptii specificate pe site: radio cd, baterie...etc.) si inca 4 ani in limita a 150.000 km dar doar pentru motor fara anexe si pentru cutia de viteze: acum imi pun intreabarea - de ce ar fi cineva atat de idiot sa mearga la revizii dupa cei 3 ani, cand mai are garantie pe cele mai solide componente (motor si cutie viteze) ? ca sa dea pe cate o revizie peste 1000 roni ? nu nene, au trecut cei 3 ani, pa si adio garantie, mergi intr-un service privat pe banii tai si repari masina ca la carte.

                    Daca insa prin "costuri de intretinere" va referiti la fiabilitatea masinii, aici nu exista un raspuns clar, nu cunosc preturile diverselor piese de schimb nici pentru Skoda si nici pentru Sandero, si nu ma pot pronunta in favoarea uneia sau a alteia in privinta fiabilitatii.
                    Last edited by bunicuta; 24 January 2009, 22:03.

                    Comment


                    • #25
                      Sandero e o masina cu un design reusit, care imi place foarte mult. Chiar daca fabia are cateva lucruri in plus fata de sandero, tot de la dacia obtii dotari bune la un pret mic.
                      1.4
                      sigpic

                      Comment


                      • #26
                        va certati ca , copiii mici/skoda e mai buna ,dacia e mai buna. tehnologia a ajuns la un nivel de a fura secretele de la unu la altul /azi s-a pus ABS la ,,TIKO'' maine are si Mercedes .
                        Intrebare adresata Directorului de la FORD:,,Care este cea mai buna masina?,,
                        Rasouns:MASINA noua.

                        Comment


                        • #27
                          In cazul in care nu ai observat pana acum iti spun eu: in acest theard nu vrem sa stabilim care este cea mai buna dintre toate, ci ne spunem punctul de vedere referitor la cele 2 modele. Ne-o certa noi ca "niste copii", dar tu nici macar nu intelegi despre ce se discuta. Si ca sa mai inveti ceva nou iti mai spun ca tehnologia se vinde de la o companie la alta, numai sa ai banii necesari.

                          Comment


                          • #28
                            Si ca totul sa fie perfect la fabia ce o conduc a picat sonda lamda doar dupa 28.000km. Dus masina de dimineata la ora 7:00 in service Porsche Aviatiei , si abia la ora 15:00 am aflat ca a picat aceasta sonda. Se va schimba saptamana viitoare deoarece se comanda separat piesele de garantie cu aprobare. Pana atunci merg cu un consum de vreo 9-10%. Prin urmare 1 zi pierduta azi plus 1 zi saptamana viitoare. Pana la urma peste tot este la fel.

                            Comment


                            • #29
                              si crezi ca stai mult..eu de pe 3 pana azi sunt 8 zile ...2 interventii telefonice..si ei tot nu nu au stabilit cauza..adica nici nu m-au sunat..ii mai las..sa vad..cat..dureaza nesimtirea,,,

                              Comment


                              • #30
                                Ma refeream ca orice producator in momentul unei reparatii pe garantie incearca sa traga de timp cat mai mult pentru a te descuraja. Precizez ca aceasta sonda era pe stoc , dar pentru cei ce platesc. Aici este problema , in garantie stau o saptamana pana vine sonda aprobata.

                                Da , si cred ca stau mult pentru o masina de 16000 de euro. Nici ca dadeam banii astia...
                                Last edited by geoalexus; 11 August 2011, 22:44. Reason: Automerged Doublepost

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google