Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Dacia Sandero vs alte masini din clasa ei

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #46
  confortabil pe naiba

  nu e deloc ok pozitia la volan. Sau cel putin nu este pe gustul meu. Scaunul soferului e foarte tare. Daca nu ar avea suspensia moale, mi_ar tremura dintii in gura la fiecare denivelare. In weekend ma vad cu un prieten care are un golf identic cumparat de nou din tara si are 180 mii km. Atunci voi putea sa fac adevarata comparatie.
  -fara-

  Comment


  • #47
   Golf-urile nu prea au suspensia moale. Din fabrica suspesnia e putin mai tare decat la logan/sandero.

   Comment


   • #48
    Vorbiti de Golfurile noi? :-)

    Comment


    • #49
     Nu, vorbesc de Golf 4. Nu au cea mai moale suspensie. Cel putin cu amortizoarele oem. Dupa aia, depinde ce a pus proprietarul. Daca a pus amortizoare Al-kar sau cum se numesc normal sa fie ca o barca.

     Comment


     • #50
      Spanule si eu afirm ca nu putem compara G4 cu sandero. am avut pe mina un Golf 4 din 2001, model edition, 1,4 benzina 16 valvule, inainte de sandero. am condus masina citeva mii de km. masina fusese adusa din alemania prin 2008 si avea 27 k km reali. absolut impecabila atit la tinuta de drum cit la aspect. nu mai zic de isonorizare si confort/dotari.fara sa hulesc, sandero e o caruta pe linga (dar mult mai aspectoasa, fata de caramida de g4). golful, find mai greu pare mai puturos si poate consuma mai mult daca e obosit. eu nu am ce sa reprosez acestei masini. ii o chestie clasica si foarte bine facuta. acum masina amintita e in posesia unui bun amic, are cca 65 kkm reali si in afara de faptul ca ii papa ulei, nu a schimbat decit ceva la macaraua unui geam si niste rulmenti de alternator. distributie originala pe masina. ma incinta de fiece data cind merg cu ea cit de silentioasa e si cum negociaza inca pe drumurile republicii, dupa atitia ani.

      g4 sotiei din ce an e? citi km are?...l-ai luat din tara? sa il folositi sanatosi!
      Last edited by ciomp; 9 November 2013, 03:32.

      Comment


      • #51
       Eu zica ca nu poti compara Sandero nici cu 307. Singura chestie e ca la Sandero fiind o masina noua e sentimentul si mirosul de lucru nou.

       307 are suspensiile mult mai tari ca la Dacia, simti orice pietricica de pe drum insa la viteza in curbe sta ca lipita si nu ai rau de masina. Motorul HDI este genial este mai silentios ca cel de 1.2 benzina de pe Sandero, cuplul, demarajul este pe la 1800-2500 ture, masina are 9 ani si 110 mii km ulei consuma 100-200 g pe an nu are 1 mm de rugina e alta calitate. Insa masina este ingrijita si schimbate piese atunci cand a fost nevoie.

       In concluzie fiecare masina are locul ei pe piata si fiecare isi alege ce vrea si la ce pret este.

       Comment

       Working...
       X
       Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
       Politica de Securitate Google