Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sj-11-amf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Continuand discutia de AICI, azi am alimentat (sunt si eu speriat de posibilitatea scumpirii repetate a carburantilor) de la Petrom, adica i-am facut plinul masinii.
    Reiau si spun ca, cantitatea de carburant care apare in meniul secret, e reala, la pompa, imi arata in meniul secret ca mai aveam 14L, si am reusit cu greu sa indes in rezervor 40L x 5,06 lei/l = 202,4 lei.(28.02.2011)

Total: 1126,29 lei (din 28 iulie 2010 - prezent [28 februarie 2011] )

deci 40l + 14L = 54...ceea ce pare rezonabil, avand in vedere ca rezervorul e dat ca avand 50L (oricum, de la 37L mi-o sarit prima data pompa...dar am insistat pana la 40L)

Concluzia mea e: numarul de litri afisati in rezervor sunt corecti, insa computerul afiseaza putin eronat liniutele pline de carburant: la 14L imi arata in computer 2 linii, iar in meniul secret 3 linii, ceea ce e normal la 14L, pentru ca: 9 linii x 5L/linia = 45L + 5l reverva de urgenta din rezervor dupa ce se aprinde becul rosu = 50L total.
    Last edited by bunicuta; 28 February 2011, 16:45.

Comment

da, asa e 9 liniute fiecare de 5 litri plus 5 litri de rezerva. insa ce ma deranjeaza pe mine este faptul ca daca fac plinul prima liniuta dispare dupa 7 zile sa zicem iar a doua dupa una maxim 2 zile. A treia iar dupa un timp indelungat iar a patra ca si a doua imediat dupa..Probabil asa e normal dar cred ca e un pic ciudat.

Comment

Asa face si la mine, in fine, m-am obisnuit...ce sa-i faci...

Comment

Update costuri Sandel

Acum 2 zile mi-am incheiat noul RCA la BRD pe 1 an/plata integral/pensionar/fara accident - 225 RON
          Casco la Ardaf pe 1 an/plata integrala/full casco - adica accident-calamitati-furt/suma asigurata ~6500 euro/reducere 10% ca nu am avut daune - 983 RON (Proasta aia de la Ardaf, era sa-mi traga o teapa faina de 1,5 milioane - in loc sa ma introduca la zona de risc 2, m-o bagat la zona 1 - si casco era 11,4 milioane...norocul meu e ca am vazut eroarea in simulare, norocul ei e ca o cunosc bine, ca altfel faceam un scandal monstru)

ps. urmeaza saptamana viitoare Revizia (am decis totusi sa o fac la dealer, desi e cam cu 100 ron mai scumpa decat la un service privat) care va fi 380 ron si ITP-ul care e 90 ron...

ps. asa ma bate gandul sa-mi pun folie pe geamuri - pe toate...mai ales de cand am circulat cu un opel al unui prieten care avea folie...si era asa bine in masina...adica era chiar racoare, scaunele nu erau deloc incinse de la caldura, risipa cu AC-ul e mai mica....etc....problema e pretul: pe la vreo 5 mil am inteles ca ar fi lateralele(f/s) si hayonul...omologate...evident
          Last edited by bunicuta; 28 May 2011, 16:03.

Comment

Se merita mult sa iti pui folie dar ai grija cu geamurile din fata eu am rams fara talon o data.. Iti dau un sfat fata transparenta 70% si roagai sa iti dea autorizatie ..... iar pe spate clasicul transparenta 5 % . Spor la treaba

Comment

nu i ruga.. cere le autorizatia

Comment

Daca e sa pun folii, vor fi toate certificate RAR, oricum nu o sa pun cu 5% pe spate...o sa le pun cu luminozitate mai mare peste tot, poate la 25%.
                Un prieten are cu 5% pe spate si zicea ca noaptea la mersul inapoi e un cosmar, nu se vede mai nimic prin luneta datorita foliilor.

Comment

Azi mi-am facut si eu curatenie generala in masina:

- am aspirat absolut fiecare centimetru din interior
                  - am spalat scaunele/bancheta cu apa si detergent
                  - am curatat toate plasticele din masina cu Spray Pronto (nu contine alcool, e antistatic - nici dupa 2 saptamani nu se depune praful pe bord)
                  - am spalat covorasele de cauciuc
                  - am curatat cu o carpa umeda compartimentul motor

ps1. luni ma duc sa fac ITP-ul

ps2. ultima data am alimentat de la Rompetrol (rar am alimentat de la ei) de 95 si motorul merge rotund, zgomotul e mai mic, trage mai bine masina....hmmmmm...cred ca o sa alimentez de la ei o perioada sa vad ce si cum....
                  Attached Files

Comment

@bunicuta:Multa bafta la ITP (trebuie sa ajung si eu la ITP in august)

Am avut un Fiat Stilo 1,6 care era foarte sensibil la calitatea benzinei.Cel mai bine functiona cu Alto 101 de la Rompetrol.Acum,la Sandel alimentez cu Evo (6,12 RON/l) care mi se pare mai buna decat cea de 100(6,09 RON/l) de la OMV.Am mai alimentat sporadic de la OMV care este f aproape de mine,dar motorul are momente de ezitare.I-au schimbat si numele,nu se mai numeste Carrera 100.

Comment

• Azzuro, cum adica bafta la ITP.... ? masina are 2 ani, e primul ei ITP...ar trebui sa-mi urezi bafta de pe la al 4-lea ITP incolo...in fine...oricum o sa merg cu stingatorul expirat...dar atata dumnezo' le tre sa faca urat...ca ii ia dracii

ps. eu chiar nu-mi permit sa cumpar benzina 99 sau 100...desi am zis ca o sa fac amestec de 95 (65%) si 100 (35%) sa vad cum se comporta masina.

Comment

• frate ce liber e la tine in portbagaj

Comment

• O intrebare: si daca pui aditivi in benzina? Nu ar trebui sa mearga mai bine? Sa zicem la un plin bagi un bidonas de aditiv. Oricum iesi mai ieftin decat sa bagi bezina de 6 lei si ceva.

Comment

• Pai nu am incercat niciodata sa cumpar aditivi...nu ma pricep la chestia asta...dar din cate stiu cei de la Rompetrol aditiveaza in draci benzina...in fine, chiar acum am dat o tura cu masina prin oras (cu treaba, nu ca am bani de plimbari aiurea) si degeaba, cu benzina de la Rompetrol, motorul merge rotund, silentios...pentru o clipa am uitat ca urasc dacia

Comment

• regasesc in atitudinea Rompetrol.
                              Ma bucur ca si altii simt ceea ce simt si eu. (Efix 95)

...parca ai lucra la ei..
                              Last edited by chitziman; 19 June 2011, 18:40. Reason: Corectare

Comment

• Cand te duci la itp, poti imprumuta stingatorul unui prieten(vecin) si stai linistit

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google