Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sj-11-amf

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

dak ai reusit atata timp numai merita sa fumezi iarasi... e pacat. sa mi dai si mie reteta (cu lasatul de fumat) si celor din familia mea cu bani de pe tigari de la 3 persoane/an as avea benzina sa fac turul europei(exagerez un pic)
    La fel ca ieri ca și azi ca și mâine mereu.

Comment

Originally posted by raduiancu View Post
      dak ai reusit atata timp numai merita sa fumezi iarasi
      LOL, pai m-am lasat 4 ani si m-am reapucat de fumat
      ps. reteta e una singura: nu mai fumezi (cu cat esti mai motivat cu atat creste perioada in care nu fumezi - cel putin asa e in cazul meu)

ps2. nu exagerezi, eu dadeam pe luna cam 300 ron pe tigari si inca vreo 30 ron pe cafea

Comment

nu beau cafea... un mic norocos sunt
        La fel ca ieri ca și azi ca și mâine mereu.

Comment

Originally posted by geoalexus View Post
          Vad ca ai facut cunostinta cu cel mai anti-sanderist: bunicuta. .
          Nu sunt anti-sanderist, sunt anti politica de rahat a dacia-reno'. Nu urasc Sandero (sunt pe forum dinainte de a se fi lansat Sandero), uras modul in care construiesc "chinezii" de la Pitesti gama de masini, si politica de post-vanzare (perioada de garantie).

ps. mai devreme sau mai tarziu veti ajunge la vorbele mele: in veci nu mai cumpar dacie !!!

Comment

Asta se intampla daca te astepti la mai mult decat primesti. Eu alta masina la banii astia cu dotarile astea si pe credit pe 10 ani cu avans 0 nu gaseam. In concluzie a fost cea mai buna alegere.

Comment

Originally posted by bunicuta View Post
              Nu sunt anti-sanderist, sunt anti politica de rahat a dacia-reno'. Nu urasc Sandero (sunt pe forum dinainte de a se fi lansat Sandero), uras modul in care construiesc "chinezii" de la Pitesti gama de masini, si politica de post-vanzare (perioada de garantie).

ps. mai devreme sau mai tarziu veti ajunge la vorbele mele: in veci nu mai cumpar dacie !!!

Bunicuto,cred ca tu ai o problema...ai afirmat undeva,mai demult ca nu ai probleme deosebite cu masina.Si totusi,oriunde postezi,numai ura asta e de tine.De ce trebuie sa poluezi toate threadurile clubului cu nemultumirile tale?Chiar asa de mare e satisfactia de a strica cheful colegilor? Daca asta e scopul,nu prea vad rostul tau aici.Nu te cunosc personal,dar in lumina celor cunoscute,nici nu-mi doresc...nici copilul meu nu l-as da pe mana ta.Cadru didactic cu mentalitatea/cinismul asta...pff! Vitriol curat esti.

Bine ai venit si sa dea Domnu sa ai bani sa o vinzi si sa-ti iei o masina.
              Daca tot recomanzi altora,de ce nu arati tu cum se face? Ca doar esti model pentru viitorul tarii.

On topic: Bun venit Mishoo! Sa ne spui si ce modificari ai adus masinutei,sau daca ai de gand sa faci asa ceva.Bafta!
              Last edited by sanderizer; 14 February 2011, 16:50.

Comment

Si totusi , cu toata ura ta pentru politica dacia-"reno" , esti "fericitul" posesor al unui exemplar din aceasta "rasa".

Comment

Scuze Mishoo, pentru acest minuscul off-topic !

@sanderizer, da, tehnic(mecanic) vorbind, masina mea nu are nici o problema, dar am doar ~9500 Km in 1 an si 8 luni (trecand peste nesincronizarea marsarierului), totusi...stii bine ca esti si tu vechi pe forum, care era atitudinea mea aici, pana de curand - la inceput chiar elogiam Sandero, dacia...etc. De cand am vazut cum sunt tratati colegii de pe forum de catre dacia in privinta garantiei, si prin ce am trecut eu cu mici probleme (gen scartaie cupla centurii de siguranta, si raspunsul tembel al celor de la service - cum ca nu se schimba dar ca pot sa cumpar eu spray si sa dau in cupla, ca ar fi dat ei, dar nu au spray - the fucking morons), atitudinea mea s-a schimdat drastic.

Ti se pare normal ca volanul sa se beleasca dupa nici un an de folosire normala ????????????????????? Ai mai vazut tu o alta masina la care sa se intample asta ? (nu am patit-o eu, au patit-o altii, dar o sa mi se intample si mie, singura diferenta e ca eu folosesc masina mai putin deci probleme uzuale, vor ajunge si la mine mai incolo)

Nu poluez threadurile, ii atentionez pe cei care intra pe forum (pe guests), si se informeaza despre masina asta - le atrag atentia ca trebuie sa se gandeasca de 2 ori inainte sa cumpere o dacie, daca te-ai uita cu atentie pe threaduri, cand le citesti o sa vezi ca sunt o gramada de useri are intra pe forum si citesc ce scriem noi, fara sa detina cont; lor ma adresez eu, nu celor care deja au facut prostia sa-si cumpere o dacie (da, si eu am facut prostia asta).

Sincer, nu resimt nici o satisfactie si nu consider ca-mi bat joc de produsele dacia, aaa, ca sunt acid in ceea ce spun, da, ai dreptate, dar imi permit sa fiu acid, pentru ca detin un astfel de produs, si, datorita faptului ca nu am bani sa o vand si sa cumpar alta masina, sunt fortat sa tin masina ani buni de acum inainte (si asta ma sperie, gandindu-ma ce dracu va mai ramane din masina asta peste 3-4 ani de acum incolo, daca deja imi scartaie scaunul de parca masina ar avea 500.000 km si 20 de ani, ca imi scartaie cupla centurii, ca imi scartaie bordul, ca dupa 1 luna imi sare vopseaua de pe interior de la baza hayounului, ca dupa 1 luna de cand am cumparat masina garnitura de cauciuc de la usa sofer, aia pe unde vin firele in usa a crapat.....etc.........etc.....pai cum sa nu fiu cinic in afirmatii ? Tu poate nu ai ce pretentii am eu. Culmea e ca am cumparat masina cash, cred ca daca o cumparam in leasing sau in rate, ii dadeam foc pana acum, gandindu-ma ca dau si dobanda pentru ea...

Hmm, poate ca daca i-as preda copilului tau, asa cinic cum sunt (si da, sunt cinic, ironic) ar invatat de la mine cum sa argumenteze si sa contraargumenteze corect, sa-si cunoasca drepturile si obligatiile, sa nu se lase calcat in picioare, sa puna intrebari - chiar daca prin asta cineva va fi deranjat, va invata ca totul trebuie pus la indoiala, firul trebuie despicat nu in 4 ci in 20 daca e nevoie, ca afirmatii de genul "prost sa fii, noroc sa ai" sunt pure manelisme, ca afirmatii ca: "hotul neprins e om cinstit" - nu ne spune decat ca hotul inca nu e prins, dar ca neprins fiind el tot hot ramane, nicidecum nu e om cinstit.....mda...poate daca ai fi profesor ai intelege la ce ma refer, daca ai vedea cum elevii de azi, au privirea goala, inexpresiva, vor sa imbratisezde minciuna, spaga, oportunitatea, sunt individualisti, lenesi, semi-analfabeti, dezinteresati de orice, fara o logica elementara, fara un orizont social elementar, fara minimale cunostinte de sociologie-psihologie-economie-logica.

Ma bucur ca nu ti-ai da copilul pe mana mea (desi nu-ti cunosc copilul, cred, fara sa il jignesc/te jignesc, ca se incadreaza in ce am spus mai sus).
                  ps. sper ca nu deduci din ce am spus mai sus ca imi face placere sa fiu profesor ! (o tratez ca pe o meserie ca aricare alta - merg la scoala, imi fac treaba cum pot mai bine - in conditiile date, cu elevii pe care-i am la dispozitie - cine vrea sa invete invata, cine nu, sa fie sanatos)

TI-am mai spus, as vinde maine masina, dar nu am bani de asa ceva, ce nu pricepi (am mai spus asta si in alte topicuri).
                  Chestia aia cu"esti model pentru viitorul tarii" e tare, ce pot sa zic: LOL

ps. imi pare rau pentru cei pe care ii deranjeaza ceea ce spun eu dar, cat timp detin Sandero-ul, voi intra pe acest forum, si imi voi exprima in mod liber parerea, fara sa injur pe nimeni, fara sa atac la modul personal pe nimeni (chiar daca userul GGI a considerat asta la un moment dat)

Daca va mai pot ajuta cu ceva, nu ezitati sa ma intrebati, va stau la dispozitie, totul in limite decente, fara atacuri la persoana.

@geoalexus, da, la inceput, eram foarte incantat de masina, comentam desrpe Sandero inainte sa apara pe piata, chiar si dupa ce am luat-o eram extrem de incantat, pana am remarcat gravele probleme de proiectare, slaba calitate a finisajelor si a nesimtirii muncitorilor care au asamblat masina, darmai ales a nesimtirii politicii celor de la dacia - garantia e o simpla formalitate, in realitate masina cumparata e in totalitate consumabila !!!
                  Last edited by bunicuta; 14 February 2011, 19:33.

Comment

Se intampla si la alte case. Vezi toyota cu milioane de masini chemate la verificare. Dupa cum am spus ,pentru mine aceasta masina este corecta d.p.d.v.financiar . Si nu ma laud dar imi puteam permite altceva mai scump ,dar consider masina un aspirator de bani si de ce sa dau mai multi bani pe altceva daca aceasta masina imi satisface nevoile de deplasare.

Comment

nu ma laud dar imi puteam permite altceva mai scump ,dar consider masina un aspirator de bani
                      Da, perfect de acord cu tine, si eu mi-am permis sa dau mai mult, dar problema era ca nu imi permiteam sa si intretin masina aia de 10 - 12 mii euro (casco, revizii, piese de origine...etc).
                      Eu nu am pus nimic pe masina (gen cotiera, folii, aparatori noroi) tot in ideea ca e un aspirator de bani si nu merita.
                      In fine, eu mi-am expus punctul de vedere: nu e suficient sa nu am (inca) probleme tehnice, ca sa fiu multumit de masina, sunt altele, poate mai grave care ma determina sa regret amarnic ca am cumparat dacie (sau ca nu am ramas cu vechea 1310 - macar de la aia nu aveam nici o pretentie)

Comment

Uff...pacat de threadul omului.Rugam un moderator sa ne mute cu discutia asta in alt loc?
                        Bunicuta: iti inteleg frustrarea.Atat in ceea ce priveste masina/politica Dacia,cat si in privinta sistemului.In mare parte chiar sunt de acord cu postul tau de mai sus.Cu cateva precizari:
                        - pentru a-ti expune pctul de vedere in mod corect,faceai un nou thread pe tema asta.Si poate-l facea moderatorul sticky,sa-l vada toti.In asa fel,nu stricai bucuria multora.
                        - atitudinea celor de la service: am vazut,intr-adevar sunt multi in sistem,care nu au de cauta acolo.Ce sa zic? nu e vina Dacia,ci a tarii,a decaderii societatii in general? Oameni la fel de incompetenti gasesti din pacate peste tot.Vino la Ciuc,sa vezi cum te trateaza...eu nu am nimic de reprosat pana acum.Bratele stergatoarelor mi le-au schimbat fara o vorba.Am cerut alt ulei,care nu au avut pe stoc,si-au cerut scuze,m-au invitat la o cafea pana asteptam sa-l aduca...
                        - privind copila mea ( ) este o fetita adorabila de 10 ani,cl. IV.Pana acum are 10 pe linie din cl. I.Participa la competitii (literatura,matematica),face echitatie,a luat ore de pian,acum chitara,5 ani de taekwondo cu medalii,diplome...sa mai zic? Subliniez,are 10 ani. Recunosc ca putin mi-e teama de anii care vin si de influentele negative.
                        Last edited by sanderizer; 14 February 2011, 20:42.

Comment

Pai la asta ma refer: ce pretentii poti avea daca are pretul cel mai mic? Pretentia mea este sa ma transporte din pct A in pct B in conditie de confort acceptabil(la banii astia este ok pentru mine) si sa ma tina asa o perioada intre 5-7 ani doar cu costuri de mentenanta. Daca mi-am pus folie sau cotiera a fost pentru a-mi satisface anumite fixatii ale mele. Altii traiesc foarte bine si fara ele.

Comment

Pai la asta ma refer: ce pretentii poti avea daca are pretul cel mai mic?
                            Hmm, eu zic ca e discutabil, asa ca am deschis o discutie AICI

ps. acum ca posturile mele acide sunt in "inbox-ul" meu, va dau voie sa ma agresati verbal
                            Last edited by bunicuta; 14 February 2011, 22:02.

Comment

Originally posted by sanderizer View Post
                              Bunicuto,cred ca tu ai o problema...ai afirmat undeva,mai demult ca nu ai probleme deosebite cu masina.Si totusi,oriunde postezi,numai ura asta e de tine.De ce trebuie sa poluezi toate threadurile clubului cu nemultumirile tale?Chiar asa de mare e satisfactia de a strica cheful colegilor? Daca asta e scopul,nu prea vad rostul tau aici.Nu te cunosc personal,dar in lumina celor cunoscute,nici nu-mi doresc...nici copilul meu nu l-as da pe mana ta.Cadru didactic cu mentalitatea/cinismul asta...pff! Vitriol curat esti.

Daca tot recomanzi altora,de ce nu arati tu cum se face? Ca doar esti model pentru viitorul tarii.

On topic: Bun venit Mishoo! Sa ne spui si ce modificari ai adus masinutei,sau daca ai de gand sa faci asa ceva.Bafta!
                              Bine v-am gasitsi de modificat nu modific nimic...am versiunea cea mai dotata a lui Sandero si mi se pare ca nu as avea ce sa pun in plus pe ea ca sa si foloseasca...asa niste abtipilduri sau plastice chiar nu lipesc pe ea. Singurullucru pus in plus sunt aparatorile de noroi care din experienta anterioara cu un hatchback (citroen c1) pe care l-am dat sotiei, chiar sunt utile. Cantitatea de noroi pe luneta este foarte mica.

Comment

Originally posted by Mishoo View Post
                                .asa niste abtipilduri sau plastice chiar nu lipesc pe ea. .
                                Pai plastice chiar nu are sens sa mai pui pe masina, in fond e plina de plastice (de cea mai slaba calitate - si nu o spun doar eu, chiar inginerul sef de la dacia service din Zalau a recunoscut-o)

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google