Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Amanta mea

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    in privinta parcarii nu stiu ce sa spun...si la noi este destul de aiurea..in ideea in care cei din ardeal parcheaza corect dupa desen daca exista, insa cei cu numere din judetele din sud, respectiv moldova parcheaza cum au chef. In cazul tau consider ca a fost involuntar. Cat despre subiectul nunta....la anu cred ca si eu trec la viata de caine

    Comment


    • #77
      Este bine ca sunteti constienti de ce va sa vina , vorba aceea, ce-si face omul cu mana lui se numeste ........ lucru manual

      Comment


      • #78
        nu m-am casatorit eu.ci un prieten.eu nu o sa ma casatoresc asa usor.i-am zis sa imi aduca ori un apartament cu 3 camere, sau un seria 6, si ma casatoresc si cu una de 80 de ani.

        viata de caine: ziua legat si noaptea dupa catele...asta inteleg eu prin viata de caine.
        cineva care a vrut razboi si l-a avut. de 2 zile parchez de-a latul pe 2 locuri. si nimeni nu indrazneste sa ii faca nimic stie ca il omor.
        -fara-

        Comment


        • #79
          Ma jignesti Need for Speed....cum adica parcam cum avem chef Nu sunt toti asa....doar cativa..

          Comment


          • #80
            vreau sa comand o linie audio.
            m-am gandit la un pioneer deh-2100ub http://www.be-loud.ro/produse/CD_Pla...er/DEH-2100UB/ si la 4 boxe ts-a131c. http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo...teme/TS-A131C/
            plus un subwoofer(inca nu m-am hotarat).
            aveti idee daca se potrivesc in primul rand pe sandero, si in al doilea rand daca se potrivesc boxele cu playerul-sa se auda loud and clear.
            -fara-

            Comment


            • #81
              Boxele cu radiocd-ul se potrivesc cu toate ca, iesirea radiocd este 50 W iar boxele au 40 W. Poate cu volumul la maxim sa distorsioneze un pic dar nu cred pentru ca m-am uitat pe un site si acolo este dat ca la 14,4 V (masina pornita) iesirea este undeva la 27 W nu 50 W cum este dat in caracteristicile radiocd-ului. Am o dilema in ceea ce priveste conectorul, pentru ca radiocd-ul are conector ISO dar nu stiu ce conector are Sandero, daca este tot ISO, nu este nicio problema. In concluzie radiocd-ul cu boxele sunt compatibile, inclusiv impedanta (4 ohmi) singura problema este conectorul dar in proportie de 99% si acesta este compatibil cu cel de pe Sandero.

              Comment


              • #82
                multumesc mult. nu ma pricep si nu vreau sa dau banii aiurea si sa nu se auda deloc bine.
                -fara-

                Comment


                • #83
                  Cu placere, dar mai pui 100 de lei si iei un DVD auto, am vazut ceva interesant la Domo, Unitate DVD auto Sony MEX-DV900. Daca nu ai toata suma poti renunta pentru inceput la o pereche de boxe si cu timpul le vei cumpara si pe acestea. Daca crezi ca este o idee buna ne documentam mai in amanunt.

                  Comment


                  • #84
                    1. daca pun dvd s-ar putea sa raman fara el a doua zi.
                    2. cand conduc nu am timp de dvd-uri
                    3. sunt innebunit dupa sony desi toti mi-au zis ca nu se aude asa clar ca pioneer. mi-as fi dorit sony explod dar toti spun ca pioneer sau alpine sunt mult mai bune. alpine-ul e urat rau si nu da bine pe masina, asa ca am ramas la pioneer.

                    nu am toti banii gramada si asta ma enerveaza la culmea. nu stiu ce sa fac sa schimb ceva la sunet.daca pun pe playerul stok boxe de 50 nu se simte nicio diferenta, daca pun player pe boxele stok iar e naspa. daca imi iau subwoofer, playerul stok nu are iesire rca, iar o legatura low e frectie la picior de lemn.DECI CUM SA FAC?!!
                    -fara-

                    Comment


                    • #85
                      Diferenta dintre radio-cd mp3 si radio-cd dvd pe care bineanteles poti asculta si mp3 este ca intre radio-cd cu cd audio si cele care citesc mp3. Iesirea video nu este obligatoriu sa o folosesti pentru moment dar o ai disponibila pentru mai tarziu cand iti vei schimba parerea.
                      Ca o parere, daca ai pe cineva priceput in electronica este foarte simplu ca in locul unei iesiri din cele patru sa-ti scoata o iesire pentru subwoofer, adica iti taie intrarea in final si iti scoate semnalul printr-un rca sau prin pinul din conector care iesea amplificat dupa ce si acestuia i-a fost intrerupt circuitul care vine din amplificator. Daca ne uitam la pretul unui subwoofer bun este destul de scump asa ca nu faci mare economie.
                      Conteaza foarte mult boxele, parerea mea este ca niste boxe bune face cam 50% din calitatea sunetului, asa ca degeaba ai radio-cd bun daca boxele sunt slabe si invers.
                      Ce as face eu in situatia in care nu as dispune de toata suma, mi-as lua boxele noi de firma si wattaj mare si radio-cd mp3 second hand. Mare atentie daca iei radio-cd second hand, nu il cumperi pana nu il montezi si ii faci cateva probe cu un cd mp3 pe o sosea cu ceva gropi.

                      Comment


                      • #86
                        In primul rand trebuie sa te hotarasti ce vrei : presiune sonora sau calitate. Din cate stiu eu pioneer este o firma mai mult de presiune asa ca poti merge pe un player pioneer, amplif. la fel iar boxele si subwoofer-ul sau woofer-ul sa fie hifonics, mtx..ceva de genu. Ca sa ai un sistem complet pioneer ar trebui ceva banuti...dar asa cum am spus eu iesi relativ ieftin.

                        Comment


                        • #87
                          mi-am pus pe fata 2 boxe mtx audio xt 502. se aud mai bine decat cele stok. dar baraie ca naiba cand le dau mai tare. cel care mi le-a montat s-a speriat si el de cum se auzeau. asa ca a facut proba cu alt player.(4 X 50w). am crezut ca imi cad usile la ce bass au. ideea e ca acum trebuie sa strang bani si de player, ca cel stok e de *****.
                          -fara-

                          Comment


                          • #88
                            55 W, sunt super. Cu 250 de lei te-ai facut si cu un player
                            M-am lamurit si in privinta conectorului de pe sandero, este ISO.
                            Last edited by marian66v; 11 May 2009, 20:02.

                            Comment


                            • #89
                              dar imi vine sa plang cand baraie...acum pe playerul stok. in curand player pioneer http://www.be-loud.ro/produse/CD_Pla...er/DEH-2100UB/ .si imediat un sistem mtx audio http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo..._Audio/THS502/ si cred ca nu imi mai trebuie subwoofer.

                              apoi ma rog sa ma tina usile sa nu vibreze prea tare.
                              -fara-

                              Comment


                              • #90
                                mi-am montat pe fata boxe mtx. se aud bine la volum mic. daca dau bass-ul la maxim sunetul se distorsioneaza si incep sa caraie.trebuie sa schimb playerul ca sa obtin un bass mai puternic.
                                Attached Files
                                -fara-

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google